Ελαστικότητα, φρεσκάδα, ζωντάνια: Το μέλλον της επιδερμίδας σου είναι στα χέρια σου

Το μυστικό που θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει ακόμα πιο φρέσκια και ελαστική και είμαστε σίγουρες πως θα προστεθεί asap στο νεσεσέρ σου.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Όλες οι γυναίκες, από πολύ νωρίς, μαθαίνουμε ότι είναι αναγκαίο να ενυδατώνουμε καθημερινά το πρόσωπό μας. Βλέπεις, η ενυδάτωση είναι κάτι σαν προσωπικός σούπερ ήρωας, που «πολεμάει» την ξηρότητα με… μία κίνηση και έτσι, μπορεί και μας προσφέρει ελαστικότητα, φρεσκάδα και ζωντάνια. Και είμαι σίγουρη, πως αν τώρα εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά σου ένα beauty τζίνι, η μία από τις τρεις ευχές που θα έκανες, θα είχε να κάνει με την τέλεια επιδερμίδα τώρα, αλλά και στο μέλλον.

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να εμπλέξεις τη μαγεία, προκειμένου να αποκτήσεις τέλεια επιδερμίδα άμεσα και μελλοντικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κλείσεις τα μάτια σου και να φανταστείς ότι βρίσκεσαι μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου σου, εκτελώντας την beauty routine σου. Καθαρισμός, ενυδατική και… αναζωογόνηση. Άλλωστε, υπάρχει πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας από την ώρα που απλώνεις την αγαπημένη σου ενυδατική και νιώθεις το δέρμα σου να «ξεδιψά»; Όχι, βέβαια.

Άνοιξε τώρα τα μάτια σου και ετοιμάσου να δώσεις μία νέα προοπτική στο μέλλον της επιδερμίδας σου. Γιατί η Moisturizing 24h Cream της Frezyderm είναι εδώ για να κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει ακόμα πιο φρέσκια και ελαστική και είμαστε σίγουρες πως θα προστεθεί asap στο νεσεσέρ σου. Είσαι έτοιμη να τη γνωρίσεις;

Η δύναμη της ενυδάτωσης

Μπορεί, εκτελώντας τη skincare routine σου, να νιώθεις φρέσκια και ενυδατωμένη, ωστόσο η ενυδάτωση του δέρματός σου έχει μεγαλύτερη δύναμη από αυτήν που φαντάζεσαι. Και αυτό, γιατί μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες βάσεις για μία επιδερμίδα αναδομημένη, με υγιή όψη και ιδανική υφή, που ακτινοβολεί φρεσκάδα και ζωντάνια σήμερα αλλά και μελλοντικά.

Κάπου εδώ, λοιπόν, παίρνει θέση η Moisturizing 24h Cream της Frezyderm, για να ανοίξει τον δρόμο για το skin future σου. Βλέπεις, χρησιμοποιώντας από τώρα την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, μπορείς να ενδυναμώσεις τον δερματικό φραγμό και έτσι, να «εκπαιδεύσεις» το δέρμα σου να «αμύνεται» και να διατηρεί τη φυσική υγρασία του. Με 24ωρη ενυδάτωση aka Moisturizing 24h Cream, μπορείς να έχεις ένα ελαστικό δέρμα με συνοχή, που δύσκολα «σπάει» ή εμφανίζει σημεία γήρανσης. Σου προσφέρει επίσης και αντιοξειδωτική προστασία, για να θωρακίσεις το δέρμα σου από τις ελεύθερες ρίζες τώρα και αργότερα.

Το μέλλον της επιδερμίδας σου είναι στα χέρια σου

Πράγματι, το μέλλον της επιδερμίδας σου γράφεται από σήμερα και είναι στο χέρι σου να του χαρίσεις μία νέα προοπτική με τη βοήθεια της Moisturizing 24h Cream της Frezyderm. Πρόκειται για μία απαλή και δροσερή κρέμα προσώπου και λαιμού που μπορεί να κρατήσει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη μέχρι την επόμενη μέρα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Και επειδή οι αριθμοί «μιλούν», εσύ πρόκειται να έχεις 50% πιο ενυδατωμένο δέρμα, ακόμα και 7 ώρες μετά την εφαρμογή*. Αυτός είναι ο ορισμός του «Your skin but fresher».

Μάλιστα, χάρη στη σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια, ενισχύει το κολλαγόνο και τη ζωτικότητα του δέρματος, ενώ το ισχυρό πεπτίδιο που περιέχει αυξάνει το κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας σφριγηλότητα και επανόρθωση του δέρματος. Παράλληλα, η Moisturizing 24h Cream ενισχύει τον δερματικό φραγμό και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, για να μην αφήσουν οι ελεύθερες ρίζες το αποτύπωμά τους στο δέρμα σου. Με λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή απορροφάται γρήγορα, ενώ μπορεί να αποτελέσει βάση για το μακιγιάζ σου.

Το μέλλον της επιδερμίδας σου είναι στα χέρια σου και μπορείς άμεσα, αλλά και μελλοντικά να της χαρίσεις μία προοπτική με extra ελαστικότητα, φρεσκάδα και ζωντάνια. Ξεκίνα σήμερα κιόλας την ενυδατική ρουτίνα ομορφιάς σου με Moisturizing 24h Cream της Frezyderm και σύντομα, θα ανοίξεις τον δρόμο για το τέλειο skin future.

*Imperata Cylindrica-Technical data

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης