Η Μαρία Ολυμπία μάς έδειξε πως o sleek κότσος ταιριάζει ακόμα και στο κοντό καρέ!

Ευαγγελία Αλπίδου

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Δες παρακάτω όλα τα tips και τα προϊόντα για να πετύχεις το viral χτένισμα του TikTok, ακόμα κι εσύ που έχεις κοντό καρέ.

Η Μαρία Ολυμπία έγινε παράνυμφος στο γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμά, που παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Η 28η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, όπως και κάθε φορά έκλεψε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού με την εμφάνισή της. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια χαρακτηρίζεται ως ένα it girl, καθώς έχει συνεργαστεί και πρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε μεγάλους οίκους μόδας και σε καμπάνιες.

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον όμως στράφηκε στο εντυπωσιακό beauty look της. Η Ολυμπία, επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της ένα γυαλιστερό messy bun και να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα natural makeup, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι γήινες αποχρώσεις. Συγκεκριμένα, για τα μάτια επέλεξε ένα διακριτικό cat eye, ενώ στα ζυγωματικά και τα χείλη πρόσθεσε ροδαλές και μπεζ αποχρώσεις που κολάκευαν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ κλείνει τα 28 της χρόνια και παραμένει η αδυναμία του πατέρα της Παύλου

Πώς θα πετύχεις τον sleek bun εσύ που έχεις κοντό καρέ

Η Μαρία Ολυμπία, επέλεξε για αυτή την ειδική περίσταση, να δημιουργήσει ένα διαφορετικό hairstyle από αυτά που την έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό... Αντί δηλαδή, να αφήσει τα μαλλιά της ίσια κάτω, αναδεικνύοντας το μήκος και το στιλ του κουρέματός της (bob cut), τα έπιασε ψηλά επάνω, πετυχαίνοντας το απόλυτο χτένισμα των fashionistas. Η Μαρία Ολυμπία πέτυχε τον πολυσυζητημένο sleek κότσο!

Για να πετύχεις το sleek bun δεν χρειάζεσαι εργαλεία θερμότητας! Αφού χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου, πιάσε τα με ένα λαστιχάκι ή κλάμερ προς τα πίσω. Μην ανησυχείς, αν δεις ότι μερικές τούφες πέφτουν, μπορείς να προσθέσεις μερικές φουρκέτες και να τις πιάσεις κάτω από τον κότσο που έχεις δημιουργήσει. Τέλος, για να χαρίσεις αυτή τη glossy υφή που κάνει το συγκεκριμένο hairstyle να ξεχωρίζει, πρόσθεσε hair oil ή ένα προϊόν για styling και χάρισε στα μαλλιά σου θρέψη και λάμψη μαζί!

Τα hair products που μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

Λεία και λαμπερά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ!

Η Μαρία Ολυμπία με κομψό κοντό καρέ στο Pre wedding

Όπως βλέπεις ακόμα κι εσύ που έχει κοντά μαλλιά μπορείς να πετύχεις με εύκολα και απλά βήματα το viral hairstyle που αγαπούν όλες οι beauty lovers.

Δες τον περίτεχνο κότσο της Ολυμπίας:

Old money bob: Το καρέ της Linda Evangelista που φτάνει μέχρι το πιγούνι είναι το κούρεμα του έτους

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης