Πώς θα προσφέρεις άμεση αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σου με μεσοθεραπεία at home

Άνοιξε τα skincare notes σου και ετοιμάσου να γνωρίσεις τα key ingredients για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου.

Αν σε ρωτούσαμε τι είναι αυτό που πραγματικά πιστεύεις πως χρειάζεται η επιδερμίδα σου, ποια θα ήταν η απάντηση; Αναζωογόνηση, ενυδάτωση, ενίσχυση της ελαστικότητας, βελτίωση της υφής και του χρωματικού της τόνου ή μήπως όλα τα παραπάνω; Όποια και αν είναι η απάντηση, η αναζήτηση για μία πιο αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης δεν θα σταματήσει ποτέ.

Για να τη βρεις, πρέπει να ξεκινήσεις από την αναζωογόνηση. Αυτή, άλλωστε, μπορεί να σου χαρίσει μία πιο νεανική και λαμπερή όψη, βελτιώνοντας ακόμη και τα «σημάδια» του προσώπου σου. Και αν μέχρι σήμερα νόμιζες πως ο μόνος τρόπος να προσφέρεις άμεση αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σου είναι να επισκεφθείς έναν ειδικό, ξανασκέψου το! Βλέπεις, το αγαπημένο μας, εξειδικευμένο, skincare beauty brand Juliette Armand εμπλούτισε την γκάμα του με τη νέα σειρά Ameson Rejuvenation και σου δίνει την ευκαιρία να φροντίσεις για την ανανέωση του δέρματός σου όσο πιο άμεσα γίνεται από το… σπίτι σου.

Άνοιξε, λοιπόν, τα skincare notes σου και ετοιμάσου να γνωρίσεις τα key ingredients για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου.

PDRN: Το νέο, καινοτόμο δραστικό συστατικό ενάντια στη βιολογική γήρανση

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δηλαδή από τη σειρά Ameson Rejuvenation της Juliette Armand, που αξιοποιεί τον πολύπλευρο μηχανισμό δράσης του πολυνουκλεοτιδίου PDNR σε συνεργεία με άλλα δραστικά συστατικά, για να επιταχύνει τις φυσιολογικές διεργασίες του δέρματος και την επιδιόρθωση της επιδερμίδας.

Ας σταθούμε, όμως, πρώτα στο PDNR, το key ingredient της σειράς. Πρόκειται για ένα πολυμερές από θραύσματα DNA ανακυκλωμένων θαλάσσιων πηγών, μοριακού βάρους 250-500 kDa., υψηλής καθαρότητας και ασφαλούς προέλευσης. O μηχανισμός σύνδεσής του σε υποδοχείς επιδερμικών κυττάρων (TLR-9) και ινοβλαστών (A2A), προάγει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, διεγείρει την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων, μειώνει τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες και ενισχύει την ομαλή και ολοκληρωμένη κυτταρική ανάπλαση. Παράλληλα, ως πηγή ελεύθερων νουκλεοτιδίων, ενισχύει τον μηχανισμό «αυτο-επιδιόρθωσης» του DNA.

Ωστόσο, για να μπορέσει να διεισδύσει ταχύτερα και άμεσα το πολυνουκλεοτίδιο PDNR, χρειάζεται «ενίσχυση». Γι’ αυτό, η Juliette Armand έχει συμπεριλάβει στη νέα σειρά Ameson Rejuvenation προϊόντα με τεχνολογία «microneedling» και μας προσφέρει πλήθος επιλογών skincare για φροντίδα στο σπίτι, post treatments και μεσοθεραπείας, αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση. Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσεις;

Μεσοθεραπεία στο σπίτι

Μπορεί μέχρι τώρα να είχες στο μυαλό σου τη «μεσοθεραπεία» ως μία διαδικασία που πραγματοποιείται μόνο σε επαγγελματικούς χώρους, όμως, η Juliette Armand με τη νέα σειρά Ameson Rejuvenation τη φέρνει και στο… σπίτι σου.

Για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου, το αναβαθμισμένο σύστημα PDRN Rejuvenation Microneedling 20ml, «ναυαρχίδα» της νέας σειράς, είναι αυτό που χρειάζεσαι. Συνδυάζει την τεχνολογία microneedling με ορό με πολυνουκλεοτίδιο PDRN, είναι ενισχυμένο με πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ό,τι τύπο επιδερμίδας και αν έχεις.

Κατά την εφαρμογή, προκαλείται ελεγχόμενος μικροτραυματισμός, ο οποίος διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης του δέρματος, με άμεση και ταχύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών. Έτσι, η επιδερμίδα σου ανανεώνεται, ενισχύεται η ελαστικότητά της και βελτιώνεται η υφή και ο χρωματικός της τόνος.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, ένα serum είναι εξίσου απαραίτητο καθώς προσφέρει πιο εντατικά αποτελέσματα. Αν, λοιπόν, αυτό που ζητάς είναι αναζωογόνηση της επιδερμίδας και πιο φρέσκια όψη, ο ορός PDRN Rejuvenation Serum 30ml της Juliette Armand είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Το serum της σειράς με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, ενισχύει την ελαστικότητα και βελτιώνει την υφή και τον χρωματικό της τόνο, χάρη στον πολύπλευρο μηχανισμό δράσης του πολυνουκλεοτιδίου PDRN, αλλά και στην σύνθεσή του που επίσης περιλαμβάνει πεπτίδια, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σταθεροποιημένη βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ και ένα εξειδικευμένο σύμπλεγμα ενυδατικών συστατικών. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Πώς θα ολοκληρώσεις το skincare σου

Πράγματι, η μεσοθεραπεία -ονομάστηκε έτσι λόγω της δράσης της στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος- είναι ένας τρόπος για να νιώσεις άμεση αναζωογόνηση at home, ωστόσο αν δεν εμπλουτίσεις το skincare σου με την κατάλληλη κρέμα αναζωογόνησης, θα έχεις κάνει τη μισή «δουλειά».

Έχεις κανονικό, ξηρό ή ώριμο δέρμα με ρυτίδες; Η PDRN Rejuvenation Cream 50ml είναι αυτό που χρειάζεσαι για άμεση αναζωογόνηση. Με πολυνουκλεοτίδιο PDRN, ενισχυμένη με πεπτίδια, ceramides, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ μπορεί και δρα, βελτιώνοντας την υφή και τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου.

Από την άλλη, η DNA-RNA Rejuvenation Cream 50ml αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές, τις γραμμές έκφρασης, τα σημάδια και το θαμπό δέρμα. Πρόκειται για την κρέμα αναζωογόνησης με σύμπλεγμα υδρολυμένων νουκλεοτιδίων DNA-RNA, που είναι ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και βιταμίνες, για να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όποιον τύπο επιδερμίδας και αν έχεις.

Πρόσφερε στην επιδερμίδα σου επαγγελματική περιποίηση

Για εσένα που αναζητάς το κάτι παραπάνω, σου έχουμε καλά νέα! Διότι η σειρά Ameson Rejuvenation είναι πάντα ένα «βήμα» μπροστά και έχει προβλέψει την κάθε σου ανάγκη, δημιουργώντας το ιδανικό προϊόν μεσοθεραπείας για επαγγελματική χρήση.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα επισκεφτείς τον γιατρό ή αισθητικό σου και με τη βοήθεια του PDRN 2%, θα αποκτήσεις την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι. Χάρη στον πολύπλευρο μηχανισμό δράσης του πολυνουκλεοτιδίου PDRN που συνδυάζεται με την ήπια απολεπιστική δράση του Lactic acid και την επιλεγμένη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με βάση την εφαρμογή συγκεκριμένου πρωτοκόλλου, η PDRN Skin Rejuvenation Therapy πρόκειται να αναζωογονήσει το δέρμα σου.

Και για να μιλήσουμε λίγο πιο «επιστημονικά», το PDRN είναι αυτό που συνδέεται με υποδοχείς επιδερμικών κυττάρων και ινοβλαστών, για να συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να εξασφαλίσει μία ομαλή και ολοκληρωμένη κυτταρική ανάπλαση. Με αυτόν τον τρόπο, εντείνει, επίσης, τον μηχανισμό «αυτο-επιδιόρθωσης» του DNA του δέρματος και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και αίσθησης «lifting». Ακριβώς, δηλαδή, αυτό που αναζητάς.

Πώς θα πετύχεις το ιδανικό post treatment αποτέλεσμα;

Καλά όλα αυτά, όμως, πώς θα είσαι σίγουρη ότι έχεις ακολουθήσει μία skincare routine που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου από το Α έως το Ω; Και όμως, αρκεί να ολοκληρώσεις την εμπειρία αναζωογόνησης με τον τρόπο που της αρμόζει, επιλέγοντας τη μάσκα προσώπου και την κρέμα ενυδάτωσης και ανακούφισης της σειράς Ameson Rejuvenation, Calming Bliss, για τέλειο αποτέλεσμα.

Εφαρμόζοντας, λοιπόν, την Bio-Cellulose Μask *, θα νιώσεις άμεση ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς. Η ενυδατική μάσκα από λεπτές ίνες κυτταρίνης, υδατικό εκχύλισμα καρύδας, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, πεπτίδια, ceramides συνδυάζεται με καλμαντικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά, για να σου προσφέρει άμεση ανακούφιση από ερεθισμούς.

Προχωράμε με το Calming Bliss 50ml, την κρέμα- gel που θα προσφέρει στην ερεθισμένη επιδερμίδα σου την καταπράυνση που χρειάζεται, θα επιταχύνει τη διαδικασία επιδιόρθωσης και θα την συγκρατήσει ενυδατωμένη. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

Η επιθυμία μας για μία πιο φρέσκια και αναζωογονημένη όψη και κατ’ επέκταση μία πιο αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης δεν θα σταματήσει ποτέ. Η νέα σειρά Ameson Rejuvenation της Juliette Armand, λοιπόν, «έρχεται» να σου προσφέρει αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη: Μεσοθεραπεία at home και όχι μόνο! Και αρκεί να ρίξεις μία ματιά στα βραβεία** που κατέκτησε στα Medical Beauty Awards 2024, για να πειστείς.

*Ιδανική για χρήση μετά από: Ενέσιμη μεσοθεραπεία, microneedling, χημική απολέπιση, θεραπεία laser, ήπιο ηλιακό έγκαυμα.

**Στην κατηγορία Best Innovative Skin Care, το PDRN Rejuvenation Microneedling πήρε gold, στην κατηγορία Best Rejuvenating Product το προϊόν DNA-RNA Rejuvenation Cream πήρε gold, στην κατηγορία Best Melasma/ Hyper Pigmentation Treatment, το προϊόν Bright Skin Therapy πήρε gold, στην κατηγορία Best Antiageing Product, το προϊόν PDRN Rejuvenation Cream πήρε bronze, στην κατηγορία Best Acne Treatment, το προϊόν Pure SkinTherapy πήρε bronze, στην κατηγορία Most Innovative Non-Invasive Treatment, το προϊόν PDRN Skin Rejuvenation Therapy πήρε silver.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης