SÌ PASSIONE: Ένα εντυπωσιακό event μας σύστησε το νέο άρωμα του Οίκου Armani beauty

Και κάπως έτσι, γιορτάσαμε το πάθος και την ένταση που αναβλύζει το νέο άρωμα του οίκου Armani beauty.

Πάθος, ένα συναίσθημα που αναζωογονεί κάθε γυναίκα. Ή, μάλλον, δεν είναι απλά συναίσθημα. Είναι έντονη διάθεση, έμπνευση, φιλοδοξία, ώθηση, ρυθμός που μας καθοδηγεί κάθε δευτερόλεπτο, άρωμα που κάνει την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά. Το πάθος είναι SÌ PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE. Και αυτό ακριβώς, συνειδητοποιήσαμε φεύγοντας από το attica City Link και το ξεχωριστό event του Οίκου Armani beauty, που μπορείς να θαυμάσεις και εσύ για λίγες μέρες ακόμα!

Το event που μας θύμισε ότι το έντονο πάθος έχει κόκκινο χρώμα…

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Το ημερολόγιο έδειχνε 30 Σεπτέμβρη και εμείς ήμασταν στο κέντρο της πόλης και, συγκεκριμένα, στο attica City Link, έτοιμες να ζήσουμε την εμπειρία SÌ PASSIONE. Εκεί, πριν ακόμη μπούμε στο flagship store των attica που ήταν «βαμμένο» στα κόκκινα -και θα συνεχίσει να είναι για τις επόμενες μέρες-, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό, «βαθύ» φωτισμό που μάς έκανε να καταλάβουμε ότι είναι πραγματικά ένα… με το SÌ PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE.

Και κάπως έτσι, γιορτάσαμε το πάθος και την ένταση που αναβλύζει το νέο άρωμα του οίκου Armani beauty. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα λουλουδάτο, κεχριμπαρένιο και ξυλώδες άρωμα που αντικατοπτρίζει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας κάθε γυναίκας, χάρη στις νότες αχλαδιού, περγαμόντου από την Καλαβρία, νέκταρ μαύρου φραγκοστάφυλλου και δροσερού, φρουτώδους γιασεμιού που ενσαρκώνει το γυναικείο πάθος. Και επειδή, όπως φαντάζεσαι, δεν χάσαμε την ευκαιρία να αρωματιστούμε, σε διαβεβαιώνουμε πως οι νότες από αισθησιακά πέταλα ενός γιασεμιού σε full bloom, που είναι πιο «δυνατά» χάρη στο superinfusion γιασεμιού Ινδίας -ένα μοναδικό συστατικό που προέρχεται από βιώσιμες καλλιέργειες και παράγεται αποκλειστικά για τον Giorgio Armani- καθώς και η βανίλια Μαδαγασκάρης που ενώνεται με το σανταλόξυλο και τις αλμυρές βρύες, μάς συνόδευαν καθ’ όλη τη διάρκεια του event -και όχι μόνο.

Και για εσένα, που θέλεις να γνωρίζεις ακόμη περισσότερα, πριν βρεθείς εκεί, μάθε πως στα ενδότερα του εμβληματικού κτηρίου στην «καρδιά» της Αθήνας, απολαύσαμε ένα upbeat DJ set μαζί με επιλεγμένες beauty editors, influencers και celebrities. Μάλιστα, πέρα από το να δούμε πόσο ταιριάζει το κόκκινο στο attica City Link (πολύ) και να χορέψουμε, είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε και σε ένα έντονο on the spot celebration, που έγινε στη στοά του City Link. Εκεί, όπου βρίσκεται το iconic, κόκκινο μπουκάλι του SÌ PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE σε giant διαστάσεις. Άλλωστε, μιλάμε για ένα grande άρωμα, γιατί να περιορίσεις το display του;

...και μπορείς να το απολαύσεις και εσύ

Αν ανυπομονείς να βιώσεις και εσύ από «πρώτο χέρι» αυτήν τη μοναδική εμπειρία και δεν βλέπεις την ώρα να κάνεις την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά μέσα στις επόμενες μέρες, συνέχισε να διαβάζεις και thank us later! Διότι το μόνο που χρειάζεται είναι να «τρέξεις» να επισκεφτείς το attica City Link μέχρι το Σάββατο 5 Οκτωβρίου για να ζήσεις από κοντά την πιο ιδιαίτερη, interactive εμπειρία SÌ PASSIONE που (δεν) έχεις φανταστεί.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, ετοιμάσου να αφεθείς στα έμπειρα χέρια των Face Designers, να δοκιμάσεις το iconic SÌ PASSIONE make-up look που προτείνει ο Οίκος Giorgio Armani beauty και να εμπνευστείς από τη refined πολυτέλεια που χαρακτηρίζει το μακιγιάζ Giorgio Armani. Και, φυσικά, να ανακαλύψεις όλες τις εκπλήξεις που σε περιμένουν και να εξερευνήσεις τα συστατικά του αρώματος μέσα από ένα πρωτότυπο infinity mirror room που δεν έχεις ξαναδεί. Το ραντεβού λοιπόν γι’ αυτό το διάστημα δίνεται στο attica City Link αλλά και ευρύτερα, στο κέντρο της Αθήνας, μιας και το SÌ PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE θα κάνει ένα πραγματικό takeover με panels που θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία.

Α, να μην ξεχάσουμε να σου πούμε πως αν έχεις ένα thing με τις upbeat μελωδίες, θα έχει DJ sets στο attica City Link στις 5 Οκτωβρίου, όπως αυτό που είδαμε και ακούσαμε και εμείς!

Βλέπεις, στην ερώτηση «What makes your heart beat?», την απάντηση δίνει μια «φλογερή» ωδή στο πιο έντονο συναίσθημα που ωθεί κάθε σύγχρονη γυναίκα να ακολουθεί την καρδιά της και να ζει με τους κανόνες που η ίδια ορίζει. Ο λόγος για το πάθος ή αλλιώς το νέο άρωμα SÌ PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE του Οίκου Armani beauty. Κάτι μας λέει ότι θα σε πετύχουμε στο attica City Link μέχρι το Σάββατο…

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης