Πέμπτη 3 Οκτωβρίου: Η Chiara Ferragni έρχεται στην Αθήνα για να σε βάλει στο glittery σύμπαν της

Πατούλια Κατερίνα

«Nέα αρχή», χωρίς νέο #makeupinspo δεν γίνεται, ήρθε η ώρα για πειραματισμούς.

Ο Οκτώβριος είναι εδώ και αυτή είναι η ιδανικότερη στιγμή (η αρχή ενός μήνα) να κάνεις μία νέα αρχή στον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και στην beautyroutine σου ειδικότερα. Αφήνουμε πάνω σου όλο το πρώτο part και κάνουμε focus στην beauty ρουτίνα σου.

Επειδή, λοιπόν, «νέα αρχή», χωρίς νέο #makeupinspo δεν γίνεται, ήρθε η ώρα για πειραματισμούς. Μπορεί μέχρι τώρα να λάτρευες τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου και δύσκολα να ξέφευγες από το nomake-uplook σου, έφτασε, όμως, η στιγμή να προσθέσεις glitterytouches στην επιδερμίδα σου alldaylong. Αυτήν τη φορά δεν είναι τα πρόσκαιρα trends, αλλά η… ChiaraFerragni που έρχεται στην Αθήνα για να σου δείξει τον δρόμο για το πώς μπορείς να βάλεις χρώμα στη ζωή σου.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως η διάσημη influencer με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει λειτουργήσει πολλές φορές ως πηγή έμπνευσης για τα πιο εντυπωσιακά beauty looks σου. Οπότε, δεν νομίζουμε πως θα σου φανεί περίεργο αν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου φτάσει στο πολυκατάστημα Notos στην Αθήνα (Σταδίου & Αιόλου) για να σε περιμένει στο glittery event, που διοργανώνεται από το Point F Group, για την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης ChiaraFerragnimake-upcollection. Είναι ή δεν είναι αυτή μία νέα αρχή για την beautyera σου;

Ένα glittery event με θετικά vibes

Υπάρχουν κορίτσια που λατρεύουν το glitter από τα βάθη της ψυχής τους και άλλα που το «φοβούνται» γιατί δεν ξέρουν ακόμα τον τρόπο να το προσαρμόσουν στο στυλ τους. Και στις δύο περιπτώσεις, το glittery σύμπαν της ChiaraFerragni θα «μιλήσει» στην καρδούλα τους.

Γιατί μπορεί να σου έρχεται «κάπως» το να φορέσεις all that glitter στο γραφείο στις 8 το πρωί, αλλά ένα glittery μακιγιάζ για ένα απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας είναι η λεπτομέρεια που αφενός μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα κατά τα άλλα casual office look, αφετέρου μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Και αυτό από μόνο του αρκεί, για να πεις «ναι» στο πιο fun event που διοργανώνεται από το Point F Group -επίσημο αντιπρόσωπο της Chiara Ferragni make-up collection όπως και πολλών άλλων fashionbrands- για την παρουσίαση της ChiaraFerragnimake-upcollection.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις το πιο διάσημο Italian icon της βιομηχανικής μόδας -νομίζουμε κατάλαβες- στο πολυκατάστημα Notos στην Αθήνα (Σταδίου & Αιόλου). Πέρα από αυτό, όμως, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το glittery σύμπαν της -Chiara Ferragni make-up collection- από την ίδια. Έτσι, θα μάθεις πώς να εκφράζεις την προσωπικότητά σου με τα πιο δυναμικά make- up looks από την personal favorite influencer σου. Τι λες;

Μια συλλογή make-up ακριβώς όπως η Chiara Ferragni

Θα μπορούσες να πεις ότι η ChiaraFerragni είναι μία πολύ επιτυχημένη blogger και influencer (29 εκατομμύρια followers στο Instagram). Με δικό της brand. Και οικογένεια. Και την έχει συμπεριλάβει το ForbesUSA ως μία από τις πιο influentialpersonalities. Πάνω από όλα, όμως, η ChiaraFerragni είναι μία εξαιρετικά έξυπνη, πολυτάλαντη και εργατική νέα γυναίκα, που θέλει συνεχώς να εξελίσσεται. Τελευταία απόδειξη; Η νέα της συλλογή make-up που δημιούργησε και κατασκευάζεται στην Ιταλία με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Πρόκειται για μία συλλογή make-up, ακριβώς όπως η Chiara: Δυναμική, cool, σύγχρονη, αισιόδοξη, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Με λίγα λόγια, πρόκειται για έναν πολύτιμο καθημερινό «σύμμαχο» για να εκφράζεις την προσωπικότητά σου, χωρίς περιορισμούς. Και όσον αφορά στο τελευταίο, μία γυναίκα που ξεκίνησε την καριέρα της το 2009 με το δικό της styleblog και γρήγορα απέκτησε παγκόσμια φήμη, εξελίσσοντας τις συλλογές της και προσθέτοντας νέες, είναι η κατάλληλη έμπνευση για να αποπνέεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, όπου και αν βρεθείς.

Η μάσκαρα, οι παλέτες σκιών, τα φωτεινά κραγιόν, τα highlighters, οι υγρές σκιές και τα μολύβια χειλιών της συλλογής έχουν κατακτήσει τις beauty lovers στην Ευρώπη και σύντομα θα τα λατρέψεις και εσύ. Take your beauty inspo και άσε τον εαυτό σου να λάμψει!

Νέος μήνας σημαίνει νέα αρχή και τι καλύτερο από το να την κάνεις με νέο #makeupinspo. Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στο πολυκατάστημα Notos στην Αθήνα, λοιπόν, θα σε περιμένει η… Chiara Ferragni για να σου παρουσιάσει τη νέα make- up collection της στο πιο glittery event από Point F Group. Save the date!

#notosofficial #pointfgroupsa #ChiaraInGreece

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης