Soft smokey eyes & wet look: Η Kristen Bell μας χαρίζει έμπνευση για τα beauty looks του ΣΚ

Ευαγγελία Αλπίδου

@kristenanniebell

Η Kristen Bell, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα ρομαντική κωμική σειρά του Netflix, το «Nobody Wants This», «Κανείς δεν το θέλει» μας χάρισε έμπνευση για τα beauty looks του weekend.

Επιτέλους μετά από μία κουραστική εβδομάδα με back to back συναντήσεις, events και ραντεβού, ήρθε επιτέλους το ΣΚ. Σίγουρα θα θες να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου... Και φυσικά, να το κάνεις! Ωστόσο, αν έχεις κανονίσει κάποια έξοδο με τις φίλες σου, σκεφτήκαμε ότι αυτό το άρθρο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Το beauty look που ταιριάζει με όλα τα outfits

Ε, λοιπόν, η Kristen Bell η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα ρομαντική κωμική σειρά του Netflix, το «Nobody Wants This», «Κανείς δεν το θέλει» μας χάρισε έμπνευση για τα beauty looks του weekend. Σε μία φωτογράφηση της σειράς του Netflix, η Kristen εμφανίστηκε με ένα μπορντό slim dress και με ένα ultra chic beauty look. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε soft smokey eyes με καφέ αποχρώσεις και ένα wet χτένισμα που απογείωσε το τελικό look.

Butterfly cuts, αφέλειες και έντονα layers είναι τα κουρέματα που επιλέγουν τώρα οι Σκανδιναβές

@nicolechavezstyle

Soft smokey eyes

Το soft smokey eyes, μπορείς να το πετύχεις με απαλές, ανοιχτές καφέ σκιές. Σε αντίθεση με το κλασικό «μαύρο smokey eye», το soft στιλ είναι πιο απαλό και διακριτικό. Σημαντικό ρόλο παίζει το καλό blending ώστε να φαίνεται το αποτέλεσμα φυσικό. Τα καφέ smokey eyes έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν με τα πάντα.

Wet look

Το wet look συνεχίζει να είναι ένα από τα top hairstyles καθώς μπορείς να το δημιουργήσεις ακόμα και μόνη σου σε χρόνο dt. Είναι το χτένισμα που δίνει την εντύπωση ότι τα μαλλιά είναι βρεγμένα σαν να βγήκες μόλις από το ντους. Για να πετύχεις αυτό το γυαλιστερό εφέ, τοποθέτησε σε νωπά μαλλιά αρκετή ποσότητα λάδι μαλλιών ή προϊόν styling (σε ρίζα, μήκη και άκρες), λίγο αφρό και «κλείδωσε» το χτένισμα με λίγη λακ. Έτοιμη!

PANTENE, PRO-V NATURAL WAVES CREAM STYLING

Happy weekend Queen!

4 must αξεσουάρ που επιλέγουν τα it girls για τα χτενίσματά τους -Το μαντήλι είναι το αγαπημένο τους

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης