Από το «βερικοκί» στο κόκκινο μπαχαρικό κολοκύθας! Οι hot τάσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου
Από το «βερικοκί» στο κόκκινο μπαχαρικό κολοκύθας! Οι hot τάσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου

@owengould

Αυτές είναι οι 6 hot αποχρώσεις στα μαλλιά που ορκίζονται οι hair experts τώρα. 

Αυτή η μεταβατική εποχή ανήκει στα κομβικά σημεία του ημερολογίου που μας «πλημμυρίζει» μία έντονη επιθυμία για μία αλλαγή στην εμφάνισή μας. Και όταν μιλάμε για αλλαγές εμείς οι γυναίκες, το πρώτο πράγμα που εννοούμε είναι τα μαλλιά μας.

Το φθινόπωρο είναι η ευκαιρία για να δοκιμάσεις κάτι νέο! Η νέα εποχή σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Γι' αυτό και μια αλλαγή στα μαλλιά, όπως είναι το κούρεμα ή το χρώμα, μπορεί να συμβάλει σε αυτό το αίσθημα ανανέωσης. Επιπλέον, το καλοκαίρι τα μαλλιά εκτίθενται στον ήλιο και το θαλασσινό νερό με αποτέλεσμα οι άκρες να χρειάζονται ενυδάτωση και θρέψη. Και τι σημαίνει αυτό; Ό,τι ένα ραντεβού στο κομμωτήριό αυτή τη σεζόν είναι αναγκαίο. Εκτός από ένα φρεσκάρισμα στις άκρες των μαλλιών, ζεστές και καραμελένιες αποχρώσεις θα χαρίσουν μία απίστευτη ζεστασιά στην επιδερμίδα και θα κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και λαμπερά.

Για να βεβαιωθείς, ότι επέλεξες το σωστό χρώμα που θα αναδείξει τη φυσική λάμψη των μαλλιών σου, αλλά συγχρόνως θα ανήκει στις super hot τάσεις του φθινοπώρου, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά hair colours inpo για να δείξεις στον κομμωτή σου.

4 must αξεσουάρ που επιλέγουν τα it girls για τα χτενίσματά τους -Το μαντήλι είναι το αγαπημένο τους

6 must αποχρώσεις που επιλέγουν τα it girls της Ευρώπης αυτή την εποχή

Chocolate baby balayage

@biancaingrosso-balayage.jpg

@biancaingrosso

Σοκολατένιες και διακριτικά ξανθά highlights προστίθενται σε καστανά μαλλιά, δημιουργώντας ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική για καστανές και μελαχρινές γυναίκες.

Pumpkin spice red

@owengould-red.jpg

@owengould

Το συγκεκριμένο χρώμα αντλεί έμπνευση από τα ζεστά, φθινοπωρινά χρώματα. Το μπαχαρικό κολοκύθας είναι ένα αμερικανικό μείγμα μπαχαρικών που χρησιμοποιείται στην κολοκυθόπιτα και αποτελείται από κανέλα, μοσχοκάρυδο, τζίντζερ και γαρίφαλο. Η απόχρωση αυτή δείχνει τα μαλλιά πλούσια, λαμπερά και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες ακόμα και τις πιο ανοιχτόχρωμες.

Scandi blonde

@hoskelsa-blonde.jpg

@hoskelsa

Το Scandi blonde είναι μια δημοφιλής απόχρωση ξανθού που είναι χαρακτηριστική στις σκανδιναβικές χώρες. Είναι πολύ ανοιχτό, ψυχρό και καθαρό με ασημένιους υποτόνους.

Bronde

@owengould-bronde.jpg

@owengould

Το bronde είναι μία απόχρωση μαλλιών που συνδυάζει το καφέ (brown) με το ξανθό (blonde). Το αποτέλεσμα είναι ultra φυσικό και πολυδιάστατο, ενώ έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε ξανθές και καστανές γυναίκες.

Apricot blonde

@owengould-blonde.jpg

@owengould

Το ξανθό βερικοκί του καλοκαιριού, έρχεται να χαρίσει ζεστασιά και στα μαλλιά του φθινοπώρου. Προσθέτει ζωντάνια και λάμψη, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια φυσική εμφάνιση και ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Espresso

@owengould-espresso.jpg

@owengould

Το σκούρο καστανό ή το σοκολατί με ψυχρούς υποτόνους που θυμίζει το χρώμα του αγαπημένου καφέ «espresso» είναι μία από τις hot αποχρώσεις στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια.

Butterfly cuts, αφέλειες και έντονα layers είναι τα κουρέματα που επιλέγουν τώρα οι Σκανδιναβές

DPG Network