Primer, καφέ σκιά και μολύβι ματιών θα χαρίσουν το level up που θες στο μακιγιάζ ματιών

Ευαγγελία Αλπίδου

@carodaur

Τα παρακάτω hacks μπορείς να τα εφαρμόσεις σε οποιοδήποτε makeup look, είτε θες ένα φυσικό είτε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ ματιών σαν πραγματική makeup artist; Η απάντηση είναι «ΝΑΙ» και βέβαια μπορείς! Οι beauty lovers και οι makeup artists έχουν τα δικά τους «μυστικά» τα οποία χρησιμοποιούν στο μακιγιάζ και δημιουργούν τα πιο εντυπωσιακά looks.

Πρόκειται για εύκολα hacks που μπορείς να εφαρμόσεις ακόμα και μόνη σου και να αναβαθμίσεις σε χρόνο ρεκόρ τα makeup looks σου. Αν θες ένα εκτυφλωτικό eye look που θα διαρκεί από το πρωί ως το βράδυ, απομακρύνοντας από το βλέμμα σου οποιοδήποτε σημάδι κούραση, τότε δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις το άρθρο που ετοιμάσαμε για εσένα...

Λεύκανση δοντιών, απολέπιση & λαμπερά μαλλιά -Δες πώς να χρησιμοποιήσεις το λάδι καρύδας

3 έξυπνα beauty hacks που αξίζει να δοκιμάσεις

Ένα λαμπερό μακιγιάζ δεν θέλει πολλά προϊόντα και στρώσεις. Κάποιες φορές αρκούν τα σωστά καλλυντικά που με απλές κινήσεις θα σου χαρίσουν ένα αποτέλεσμα σαν να το επιμελήθηκε makeup artist.

Editor’s Choice: Αυτά είναι τα skincare προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου

Primer ματιών

BENEFIT COSMETICS, THE POREFESSIONAL MATTE PRIMER MATTIFYING PORE PRIMER

Το primer ματιών εφαρμόζεται επάνω στα βλέφαρα πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Δημιουργεί μια ομοιόμορφη βάση, ώστε η σκιά ματιών να φαίνεται πιο έντονη με μεγαλύτερη διάρκεια και χωρίς να «τρέχει» -η σκιά ή το eyeliner- μετά από ώρες.

Μολύβι ματιών vs eyeliner

LANCÔME, UP TO 24H DRAMA LIQUID-PENCIL D

Το μολύβι ματιών είναι πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση με το eyeliner. Χαρίζει ένα φυσικό cat eye look, που μπορείς να το διορθώσεις και να το σβήσεις πιο εύκολα. Αντίθετα, το υγρό eyeliner στεγνώνει γρήγορα και δεν σβήνεται εύκολα.

Καφέ σκιά

KIKO MILANO, NEW GLAMOUR MULTI FINISH EYESHADOW PALETTE 01 EARTH TONES

Η καφέ σκιά ματιών είναι εξαιρετική για να χαρίσει βάθος και διάσταση στο βλέμμα. Οι γήινες αποχρώσεις του καφέ είναι πολύ ευέλικτες, καθώς ταιριάζουν με κάθε τόνο δέρματος και μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε makeup look, είτε πιο φυσικό είτε πιο έντονο.

Αυτά τα nude μολύβια κάνουν τα χείλη σαρκώδη αλλά μοιάζουν σαν να μη φοράς τίποτα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης