5 καφέ κραγιόν & 5 lip liners για να πετύχεις τα ζουμερά χείλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ευαγγελία Αλπίδου

@ilianapapageorgiou

Αυτά τα καφέ κραγιόν κάνουν τα χείλη να μοιάζουν σοκολατένια...

Οι καφέ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους κάθε χρόνο, τέτοια εποχή. Συγκεκριμένα, τα καφέ κραγιόν πρωτοεμφανίστηκαν στα 90s και τα τελευταία χρόνια επανήλθαν και έμειναν σταθερή αξία στο μακιγιάζ του φθινοπώρου.

Βλέπεις, το καφέ χρώμα ταιριάζει τέλεια με τον moody καιρό που επικρατεί αυτή την εποχή, αλλά και με τα cozy πουλόβερ μας… Ωστόσο, ένα καφέ κραγιόν μπορεί εύκολα να κάνει την επιδερμίδα μας να μοιάζει χλωμή. Το μυστικό όμως δεν είναι τόσο στην απόχρωση όσο η ισορροπία με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αν δεν τονίσουμε για παράδειγμα, τα σωστά σημεία του προσώπου, όπως είναι τα ζυγωματικά, τότε μπορεί να καταλήξουμε να δείχνουμε χλωμές.

Η Ηλιάνα έχει βρει την απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει σε όλα τα μακιγιάζ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λατρεύει να χρησιμοποιεί το καφέ κραγιόν στο μακιγιάζ της. Αν ακολουθείς την Ηλιάνα στο Instagram θα έχεις παρατηρήσει, ότι τα καφέ χείλη της είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σχεδόν σε όλα τα makeup look της.

@ilianapapageorgiou

Επειδή λοιπόν, βρισκόμαστε στην εποχή των καφέ αποχρώσεων στα κραγιόν που κάνουν τα χείλη να μοιάζουν σοκολατένια... Συγκεντρώσαμε παρακάτω δύο gallery με πέντε τέλειους τόνους καφέ κραγιόν και πέντε nude lip liners -το nude χρησιμοποιείται σαν βάση κάτω από κάθε κραγιόν- για να το φορέσεις κι εσύ σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και να δείχνεις υπέροχη.

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους της Φαίης Σκορδά πηγαίνουν σε όλες, όπως και το φθινοπωρινό manicure της

5 καφέ κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες

Το καφέ κραγιόν ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος, ενώ μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε μακιγιάζ, είτε natural είτε πιο έντονα και εκρηκτικά.

5 nude lip liners για τέλειο περίγραμμα

Το nude μολύβι χειλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση κάτω από οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν, ακόμα και από το εκρηκτικό κόκκινο.

Good luck Queen!

Επιδερμίδες με ακμή: Αυτά τα serum με σαλικυλικό οξύ μειώνουν την παραγωγή σμήγματος

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης