3 συμβουλές για να διατηρήσετε τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας

Ευαγγελία Αλπίδου
3 συμβουλές για να διατηρήσετε τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας

Η ώριμη επιδερμίδα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η φυσική παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, αφήνοντας το δέρμα πιο ξηρό και ευάλωτο.

Η καθημερινή περιποίηση προσώπου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ενυδάτωσης, της σφριγηλότητας και της νεανικής λάμψης. Η ρουτίνα περιποίησης προσώπου δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη, αλλά οφείλει να είναι ολοκληρωμένη, προσεγμένη και στοχευμένη.

Η ρουτίνα για τη γυναίκα που απαιτεί το καλύτερο

Ξεκινήστε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου καθαρίζοντας το δέρμα σας. Μετά εφαρμόστε έναν ενυδατικό ορό προσώπου και κλειδώστε την υγρασία στην επιδερμίδα σας με μια ενυδατική κρέμα δέρματος που περιέχει SPF για αντηλιακή προστασία. Ολοκληρώστε με έναν ορό ματιών για να περιποιηθείτε την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σας.

Το βράδυ, επαναλάβετε τη διαδικασία, αλλά χρησιμοποιήστε μια πιο πλούσια κρέμα νύχτας ή ορό με ενεργά συστατικά, όπως ρετινόλη, για να προωθήσετε την ανανέωση και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Κυρίως, μην ξεχνάτε ότι η συνέπεια είναι το «κλειδί» όταν πρόκειται για τη φροντίδα του δέρματός σας.

Ο ρόλος των serum

Οι οροί διεισδύουν βαθύτερα από τις ενυδατικές κρέμες, διασφαλίζοντας ότι τα ενεργά συστατικά φτάνουν εκεί που το δέρμα σας τα χρειάζεται περισσότερο. Η ώριμη επιδερμίδα έχει ανάγκη από επιπλέον θρέψη, την οποία εξασφαλίζουν οι οροί προσώπου με υαλουρονικό οξύ. Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ είναι το απόλυτο συστατικό που διατηρεί την επιδερμίδα σφριγηλή και ανανεωμένη, με τα αποτελέσματά του να είναι άμεσα ορατά.

Χρησιμοποιήστε τον ορό προσώπου Revitalift Filler με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος. Το πρώτο, ενυδατώνει άμεσα και λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας, το δεύτερο αναπληρώνει σε βάθος τον όγκο των γραμμών και των ρυτίδων και το τρίτο διεισδύει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας γεμίζοντας ακόμα πιο αποτελεσματικά τις γραμμές και τις ρυτίδες. Σε 6 εβδομάδες οι ρυτίδες μειώνονται κατά 47%!

Για τις περιοχές που είναι επιρρεπείς σε λεπτές γραμμές, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια, ποτέ μην παραλείπετε τον ορό ματιών Revitalift Filler με υαλουρονικό που ενυδατώνει εντατικά και γεμίζει ακόμα και τις πιο λεπτές ρυτίδες. Αναζωογονεί την επιδερμίδα, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, με αποτέλεσμα σε 2 εβδομάδες τα μάτια να δείχνουν νεότερα. Σε 6 εβδομάδες οι γραμμές γύρω από τα μάτια βελτιώνονται δραστικά.

Η σωστή ενυδάτωση επιδερμίδας είναι το Α και το Ω

Η εντατική ενυδάτωση επιδερμίδας είναι απαραίτητη για να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την ελαστικότητα στο πρόσωπό σας. Στο ώριμο δέρμα, τα επίπεδα κολλαγόνου μειώνονται, γεγονός που οδηγεί σε αφυδάτωση και μείωση της σφριγηλότητας. Μια σωστή ενυδατική φροντίδα θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος και μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών.

Eikona2.jpg

Η Revitalift Filler κρέμα ημέρας με SPF50 είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ, αυξάνει την πυκνότητα της επιδερμίδας και γεμίζει τις ρυτίδες. Η συγκεκριμένη κρέμα ημέρας με SPF50, προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV και προλαμβάνει περαιτέρω βλάβη του δέρματος. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα γίνεται πιο πυκνή και ελαστική, το περίγραμμα του προσώπου επανασχεδιάζεται και δείχνει εμφανώς πιο νεανικό.

Η σειρά Revitalift Filler της L'Oréal Paris είναι ο «σύμμαχός» σας για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας νεανική, λαμπερή και ανανεωμένη, προσφέροντας πολυτέλεια και αποτελεσματικότητα στην καθημερινή περιποίηση προσώπου.​

DPG Network