Cinammon balayage: Το νέο trend στα μαλλιά θυμίζει το ζεστό χρώμα της κανέλας

Ευαγγελία Αλπίδου
Cinammon balayage: Το νέο trend στα μαλλιά θυμίζει το ζεστό χρώμα της κανέλας

@lilly_keys

Όπου κι αν πας με χάλκινα μαλλιά δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουν...

Το cinammon balayage είναι η πιο δυναμική και μοντέρνα απόχρωση κόκκινου για αυτή την εποχή. Και, ναι! Σε προκαλεί να τη δοκιμάσεις τώρα, εσύ που αναζητάς να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου και θες μία ξεχωριστή απόχρωση που δεν θα περνάει απαρατήρητη.

Θα μου πεις… Λίγο δύσκολο το κόκκινο και κάπως τολμηρό. Ναι είναι, αλλά επίσης είναι και πολύ εντυπωσιακό και signature. Όπου κι αν πας με χάλκινα μαλλιά δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουν...

CINAMMON-@kennedyclairewalsh).jpg

@kennedyclairewalsh

Το chinammon balayage έχει διακριτικά highlights που θυμίζουν το soft χρώμα που έχει η γλυκιά κανέλα. Συγκεκριμένα, αποτελείται από καστανούς, χρυσούς και κόκκινους υποτόνους οι οποίοι δημιουργούν μία γλυκιά και γυαλιστερή απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε καστανές γυναίκες, γι' αυτό μην το σκέφτεσαι άλλο, υιοθέτησέ το τώρα!

Το chinammon red κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας

Το chinammon balayage ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος. Είτε είσαι πολύ λευκή, είτε έχεις σταρένιo, είτε πολύ σκούρο δέρμα, το χάλκινο εφέ θα γίνει ένα με φυσικό σου χρώμα.

CINNAMON-@iamzoefoster).jpg

@iamzoefoster

Προσοχή στη συντήρηση

Καλά ως εδώ, αλλά όπως σίγουρα θα ξέρεις, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά θέλει εντατική περιποίηση. Θα πρέπει δηλαδή να χρησιμοποιείς ειδικά σαμπουάν, conditioners και μάσκες για βαμμένα μαλλιά για να μπορέσει να διατηρηθεί το λαμπερό χρώμα σου.

Παρόλα αυτά, πριν επιλέξεις να υιοθετήσεις το hot hair trend στα μαλλιά σου, καλό είναι να μιλήσεις με τον hair colourist σου για να σου πει ακριβώς τους τόνους που ταιριάζουν με την επιδερμίδα σου.

Σκούρο μπλε, κανελί και σοκολατί: Όλα τα must manicure του φθινοπώρου είναι εδώ

454737923_18447244939057858_8923266216473206174_n.jpg

@lilly_keys

Προσοχή! Να θυμάσαι ότι θα πρέπει να ανανεώνεις το χρώμα σου στο κομμωτήριο κάθε 25-30 μέρες περίπου.

CINAMMON-EMIRYL.jpg

@emrata

Κοντό καρέ: Curly bob, laser & sleek bob χαρίζουν μία «quiet luxury» που θα θες να δοκιμάσεις τώρα