Η Nicole Kidman φτιάχνει μόνη της το άρωμά της!

Μυστικά ομορφιάς από τη star

Με αφορμή το ρόλο της ως Grace Kelly στην ταινία Grace of Monaco, η Nicole Kidman μίλησε στο site του allure για τα γυρίσματα αλλά αποκάλυψε και μικρά μυστικά ομορφιάς

Πόσο δύσκολο ήταν να "μεταμορφωθεί" σε Grace Kelly

«Στην αρχή φοβόμουν γιατί ήταν τοσο όμορφη. Δεν ήξερα τίποτα για εκείνη αλλά όταν άρχισα να κάνω έρευνα για κείνη, και να ανακαλύπτω την ποιότητά της, να την καταλαβαίνω και να συνδέομαι μαζί της, τότε μπορεσα να πω: Ok, μπορώ να το κάνω. »

Τι της άρεσε περισσότερο στην αλλαγή της;

«Όλα! Μου αρέσει να μεταμορφώνομαι, να γίνομαι κάτι διαφορετικό. Έκαναν πιο μακριά τα φρύδια μου και μεγάλωσαν τα μάτια μου με eyeliner και κάποια μικρά αυτοκόλλητα για τα φρύδια, Και έπρεπε να βγάζω το κάτω μέρος των φρυδιών μου όσο διήρκησαν τα γυρίσματα.»

Οι καθημερινές συνήθειες ομορφιάς της

«Πιστεύω πολύ στις βιταμίνες, στο να φροντίδα την υγεία της επιδερμίδας μου εκ των έσω. Τα νύχια μου είναι μάλλον το χειρότερο πάνω μου, σπάνε συνέχεια, οπότε παιρνω αυτές τις εκπληκτικές βιταμίνες της Swisse Wellness και έχω δει διαφορά Πέρα από αυτό, κάνω διαλογισμό και αποφεύγω υον ήλιο. Τρώω τα πάντα και γυμνάζομαι. »

Ποια προϊόντα ομορφιάς έχει πάντα στο μπάνιο της

«Την Creme de La Mer αλλά λατρεύω και την Aquaphor, που κοστίζει ελάχιστα και είναι εκπληκτική για την ξηρή επιδερμίδα μου. Δεν φοράω μακιγιάζ όταν δεν δουλεύω, γιαυτό βάφω τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μου. »

Αγαπημένο της άρωμα

«Το αγαπημένο μου άρωμα το φτιάχνω μόνη μου. Είναι η μυστική "συνταγή μου", είναι sexy και αρέσει στους άντρες. Ίσως κάποια μέρα να το βάλω σε ένα μπουκαλάκι και να το βγάλω στην αγορά, γιατί με ρωτούν συνέχεια για αυτό.»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης