Me, my hair and I! Αυτό τον Φεβρουάριο θα ερωτευτείς ξανά τα μαλλιά σου και τη νέα Serie Expert!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Η σχέση της κάθε μίας από εμάς με τα μαλλιά της είναι μία σχέση αγάπης που κρατά… πολλά χρόνια; Γιατί λοιπόν φέτος να μην κάνεις στον εαυτό σου δώρο την επαγγελματική περιποίηση μαλλιών στο κομμωτήριο και στο σπίτι, δείχνοντας έτσι έμπρακτα αγάπη στα μαλλιά σου;

Η Serie Expert σειρά περιποίησης μαλλιών της L’ Oréal Professionnel Paris, έκανε το καλύτερο makeover της χρονιάς που μας πέρασε. Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της L’ Oréal ένωσαν τις δυνάμεις τους με επαγγελματίες κομμωτές, με σκοπό να ραφινάρουν την best selling σειρά της μάρκας και να τη φέρουν στο σήμερα. Εμπλούτισαν λοιπόν τη νέα Serie Expert, με τεχνολογίες και συστατικά που μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό, επαγγελματικό αποτέλεσμα στη γυναίκα του σήμερα, ενώ οι συσκευασίες και οι βιομηχανικές πρακτικές της, προστατεύουν και τις γενιές του αύριο.

Με τη νέα σειρά Série Expert της L’ Oréal Professionnel Paris στα χέρια μας, ξεκινήσαμε δυναμικά τη νέα χρονιά και πριν το καταλάβουμε, φτάσαμε στον Φεβρουάριο, τον μήνα του έρωτα και των ερωτευμένων, αλλά και της αγάπης. «Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα μαλλιά ας;» θα αναρωτιέσαι όμως. Μεγάλη! Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας, είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια love stories για την κάθε μία από εμάς.

Για αυτή τη γιορτή των ερωτευμένων επομένως, και με αφορμή τόσο το makeover της Série Expert της L’ Oréal Professionnel Paris, όσο και την ανάγκη να αναδείξουμε την πιο σαγηνευτική πλευρά μας, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε να γιορτάσεις την αγάπη που έχεις στα μαλλιά σου και να τη δείξεις έμπρακτα, κάνοντας δώρο σε εσένα και τα μαλλιά σου τα προϊόντα της σειράς Serie Expert που σου ταιριάζουν.

Α long affair

Τα μακριά μαλλιά είναι για πολλές γυναίκες, οριακά, εθισμός και βιώνουν κάθε κούρεμα σαν έναν απαραίτητο αλλά δυσάρεστο, mini χωρισμό. Για αυτή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, η L’ Oréal Professionnel Paris θέλει να ανανεώσεις τους δεσμούς αγάπης με τα μαλλιά σου και να μην αποχωριστείς τα μήκη τους για πολύ καιρό. Πώς θα το καταφέρεις; Με τη σειρά L’ Oréal Professionnel Paris Pro Longer.

Είναι μία σειρά για τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το μήκος τους, η οποία ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε με αμινοξέα και με το πατενταρισμένο μόριο FILLER-A100. Έτσι, μειώνει σημαντικά την εμφάνιση ψαλίδας, επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, επιτρέποντάς σου να διατηρήσεις τη long (μεταφορικά και κυριολεκτικά) affair σου με τα μακριά υπέροχα μαλλιά σου.

An absolut romance

Λένε πώς, όταν βρεις ένα ταίρι που θα καλύπτει κάθε σου ανάγκη, τότε ζεις τον απόλυτο έρωτα. Αυτό τον έρωτα σε καλεί να ζήσεις η L’ Oréal Professionnel Paris αλλά με τα μαλλιά σου. H σειρά Absolut Repair προσφέρει absolute (απόλυτη) περιποίηση, ακόμα και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, γιατί είναι εμπλουτισμένη με Gold Quinoa και πρωτεΐνη. Στοχεύει έτσι σε κάθε σημείο της τρίχας προσφέροντας στα μαλλιά αυτό ακριβώς που χρειάζονται.

Για να απογειώσεις το αποτέλεσμα αναδόμησης και θρέψης, και να αποκτήσεις άμεσα πιο λεία και υγιή μαλλιά, πάνω στην ώρα για το ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου, δεν έχεις παρά να αφεθείς στη φροντίδα του κομμωτή σου, για μία L’ Oréal Professionnel Paris Absolut Repair θεραπεία. Έτσι, θα έχεις κάνει στα μαλλιά σου το απόλυτο δώρο αγάπης και θα είσαι έτοιμη να σαγηνεύσεις τον καλό σου αν είσαι σε σχέση ή τους πάντες, αν είσαι ελεύθερη.

A colorful love story

To χρώμα των μαλλιών, είναι μία συναρπαστική ιστορία αγάπης για τις γυναίκες, η οποία -συχνά- περνά από δοκιμασίες. Φέτος, η μία L’ Oréal Professionnel Paris προτείνει να τη γιορτάσεις, κάνοντας δώρο στον εαυτό σου τη σειρά που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες των βαμμένων μαλλιών: Τη Serie Expert Vitamino Color. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από παράγοντες όπως το νερό, η θερμότητα και τα προϊόντα styling, ενώ περιποιείται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα χρώματα όπως το κόκκινο, διατηρώντας τα λαμπερά ανάμεσα στις βαφές.

Πιο απλά, η Serie Expert Vitamino Color, έρχεται να ανανεώσει τη σχέση σου με το χρώμα, να δυναμώσει αυτό το Love story και να το κάνει πιο ανθεκτικό στο χρόνο… Όπως και το χρώμα σου άλλωστε.

A perfect relationship

Η τέλεια σχέση χρειάζεται γερές βάσεις και μπορείς να μετατρέψεις τη σχέση με τα μαλλιά σου σε perfect relationship με τη σειρά Metal Detox. Η νέα καινοτομία της L’ Oréal Professionnel είναι εμπλουτισμένη με Γλυκοαμίνη, και έτσι απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας, αποτοξινώνοντας τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα; Η τρίχα αποκτά περισσότερη ελαστικότητα και έτσι, το σπάσιμο μειώνεται ως και 87%, ενώ το χρώμα και η λάμψη παραμένουν αναλλοίωτα από τα βλαβερά μεταλλικά στοιχεία.

Αφαιρώντας, λοιπόν, τα μεταλλικά στοιχεία από την τρίχα, η σειρά Metal Detox της L’ Oréal Professionnel Paris δημιουργεί μία τέλεια βάση επάνω στην οποία θα «χτίσεις» την τέλεια σχέση με τα μαλλιά σου. Ακόμα, μπορείς να κάνεις εντατικό ξεκίνημα σε αυτή τη σχέση, με μία Metal Detox θεραπεία στο κοντινότερο σε εσένα συνεργαζόμενο, L’ Oréal Professionnel Paris κομμωτήριο.

Κάνε, λοιπόν, στα μαλλιά σου ένα δώρο γεμάτο αγάπη και ανανέωσε τη σχέση σου μαζί τους. Φρόντισέ τα, αγάπησέ τα και –όπως και κάθε σχέση- γιόρτασέ τα στις 14 Φεβρουαρίου. Αναζήτησε τη νέα L’Oréal Professionnel Série Expert σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel και φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης