Eνυδάτωση κόλπου: Γιατί είναι απαραίτητη και πώς θα τη διατηρήσεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Το να ενισχύσεις την ενυδάτωση του κόλπου σου είναι ό,τι καλύτερο για τη γυναικολογική υγεία και την αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης. Μάθε πως θα το κάνεις με τον πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο!

Σίγουρα γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση για τον οργανισμό σου. Το να πίνεις πολύ νερό είναι μέρος της υγιεινής διατροφής. Η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητο βήμα στην καλλυντική περιποίηση του προσώπου σου. Το να φροντίζεις ο κόλπος σου να είναι επαρκώς ενυδατωμένος είναι εξίσου σημαντικό. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει το υαλουρονικό που περιέχεται σε ενυδατικά κολπικά υπόθετα.

Η διατήρηση της υγρασίας του κόλπου σε υψηλά επίπεδα είναι απαραίτητη για να διατηρείς την ισορροπία του pH και της κολπικής μικροχλωρίδας και να αποφεύγεις τις κολπικές μικροενοχλήσεις. Επίσης το υγρό περιβάλλον του κόλπου είναι διεγερτικό τόσο για σένα όσο και για το σύντροφό σου κατά τη σεξουαλική επαφή. Γι’αυτό ο κόλπος παράγει κολπικές εκκρίσεις, για τον αυτοκαθαρισμό του, τη φυσική του λίπανση και για να είναι πιο απολαυστική η σεξουαλική επαφή.

Ωστόσο, κατά περιόδους, οι κολπικές εκκρίσεις μειώνονται και δεν επαρκούν, οπότε ο φυσικός μηχανισμός του κόλπου χρειάζεται ενίσχυση. Ίσως το έχεις παρατηρήσει όταν είσαι αγχωμένη, όταν λαμβάνεις αντισυλληπτικά, αντιβιοτικά ή άλλα φάρμακα. Ακόμη ξηρότητα μπορεί να σου προκαλέσουν οι ερεθισμοί από σερβιετάκια, στενά ρούχα, προϊόντα καθαρισμού, προφυλακτικά, λιπαντικά και sex toys. Τα συμπτώματα της ξηρότητας είναι φαγούρα, τσούξιμο και πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή.

Αυτό που μπορεί να αποκαταστήσει την άνεση στη γεννητική περιοχή είναι η ενυδάτωση του κόλπου και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το επιτύχεις αυτό είναι η χρήση κολπικών υποθέτων με υαλουρονικό. Ακόμη κι αν δεν έχεις κανένα σύμπτωμα ξηρότητας, αξίζει να ενισχύσεις την ενυδάτωση του κόλπου σου, για την πρόληψη ερεθισμών και λοιμώξεων, την άνεση στην ευαίσθητη περιοχή και την αύξηση της απόλαυσης κατά τη σεξουαλική επαφή.

Πώς επιλέγεις υαλουρονικό, ώστε να είναι αποτελεσματικό και ασφαλές

Είναι χρήσιμο να γνωρίζεις πως για να έχεις αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, δεν είναι το ίδιο αν επιλέξεις οποιοδήποτε υαλουρονικό. Το μειονέκτημα που έχουν τα απλά υαλουρονικά είναι ότι καταστρέφονται μέσα σε λίγη ώρα από κολπικά ένζυμα, όπως η υαλουρονιδάση. Αν θέλεις αποτέλεσμα με διάρκεια, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα καινοτόμο υαλουρονικό με βραδεία αποδέσμευση, το οποίο μπορεί να σου προσφέρει συνεχή κολπική ενυδάτωση για τουλάχιστον 3 ημέρες! Πρόκειται για το υαλουρονικό Hydeal-D® που περιέχει το κολπικό υπόθετο VALIAGYN HYDRO. Σε αντίθεση με τα απλά υαλουρονικά, κατανέμεται ομοιόμορφα και όχι τυχαία στο κολπικό βλεννογόνο, προσκολλάται άριστα σε αυτό και είναι ανθεκτικό στην υαλουρονιδάση. Κι όλα αυτά χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία από τον Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη, τη φαρμακευτική Fidia Pharmaceuticals.

Ένα ακόμη βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι είναι το πρώτο σε κλινικές μελέτες σε κάποια από τα κορυφαία νοσοκομεία του κόσμου, όπως το Memorial Sloan Kettering Cancer Center των ΗΠΑ. Έτσι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά του είναι τεκμηριωμένη τόσο από τις κλινικές μελέτες, όσο και από τη μακρόχρονη κυκλοφορία του σε Ευρώπη και Αμερική. Επίσης δεν περιέχει ορμόνες και φαρμακευτικές ουσίες.

Το VALIAGYN HYDRO σου προσφέρει 3 εικοσιτετράωρα άνεσης, σιγουριάς και απόλαυσης! Κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι το έχεις ανάγκη:

  • Όταν κατά διαστήματα κολπικές μικροενοχλήσεις και ερεθισμοί σε βγάζουν εκτός προγράμματος.
  • Μετά από έντονο σεξ για ανάπλαση και αναγέννηση του κόλπου από τους μικροτραυματισμούς που προκαλεί η τριβή.
  • Όταν με το σύντροφό σου θέλετε να αυξήσετε τη σεξουαλική απόλαυση!
  • Κάθε φορά που θες να ενισχύσεις την άνεση στην ευαίσθητη περιοχή και την αυτοπεποίθησή σου!

Μπορείς να βρεις το VALIAGYN HYDRO στα φαρμακεία και να αξιοποιήσεις τα μοναδικά του πλεονεκτήματα στη γυναικολογική υγεία και τη σεξουαλική λειτουργία.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης