Είσαι μία σύγχρονη adventurer που αγαπά το socializing; Ξέρουμε τι πρέπει να έχεις στο backpack σου!

Διότι αυτό που χρειάζεσαι πάνω από όλα κατά τη διάρκεια μιας active καθημερινότητας, είναι προστασία και fresh sensation, all day, every summer day!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που «αφυπνίζει» την περιπετειώδη πλευρά σου. Τι κι αν ο ελεύθερος χρόνος σου περιορίζεται σε μερικά απογεύματα μετά το γραφείο και κάποια Σαββατοκύριακα τον μήνα; Εσύ δεν χάνεις ευκαιρία! Φοράς στην πλάτη το backpack σου, για να εξερευνήσεις το αστικό τοπίο, αλλά και μέρη παραδεισένια, εντός και εκτός πόλης;

Αλήθεια όμως, τι είναι αυτό που σε εμπνέει και δεν σταματάς στιγμή; Μάλλον, το γεγονός ότι έρχεσαι ακόμη πιο κοντά με τη φύση και τον εαυτό σου, ενώ συγχρόνως επιδίδεσαι σε ένα ασταμάτητο socializing, με απίθανους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, το εξής: Τι χρειάζεται να έχει πάντα στο backpack της, μία σύγχρονη adventurer, ένα active girl, όπως εσύ, που τη μία μέρα κάνει hiking στην Πάρνηθα και η επόμενη τη βρίσκει να κάνει bar hopping ή να χορεύει tango στο κέντρο της πόλης;

Το adventurous lifestyle θέλει και τα αντίστοιχα action essentials

Στην περίπτωση που από την άνοιξη και μετά το πρόγραμμά σου περιλαμβάνει outdoor προπονήσεις, πεζοπορία στη φύση, rafting, SUPing και ραντεβού για socializing στα πιο in στέκια της πόλης, γνωρίζεις καλά ότι υπάρχουν ορισμένα daily essentials που καλό είναι να μην λείπουν από το backpack σου.

Ένα δεύτερο t-shirt, ένα stylish καπέλο, αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα, κάποιο energy snack και φυσικά, το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου πιθανότατα σε ακολουθούν παντού, στις urban περιηγήσεις και τις active εμπειρίες σου.

Αν υπάρχει κάτι που έχεις ανάγκη περισσότερο όμως, όταν είσαι active και social, αυτό είναι ένα long-lasting αίσθημα φρεσκάδας, ένα item που θα σε βοηθά να μυρίζεις υπέροχα και θα σε προστατεύει από τον ιδρώτα. Με λίγα λόγια, αυτό που χρειάζεσαι, είναι ένα αποτελεσματικό αντιιδρωτικό αποσμητικό. Το θέμα είναι όμως, πώς θα βρεις το κατάλληλο, δηλαδή εκείνο που θα το φοράς το πρωί και μέχρι το βράδυ, δεν θα σε έχει «προδώσει», ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου;

Ποιο είναι το κατάλληλο freshness essential για κάθε active girl

Αν το καλοσκεφτείς, ένα αποσμητικό είναι το Νο1 item περιποίησης για όλες και όλους μας σήμερα και δη, για εμάς που ακολουθούμε έναν έντονο και active τρόπο ζωής.

Πιθανότατα, λοιπόν, ένα αποσμητικό βρίσκεται πάντα στο νεσεσέρ ή το backpack σου. Το ζήτημα είναι όμως, με τόσα προϊόντα στην αγορά, πώς θα ξεχωρίσεις εκείνο που θα κάνει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, δηλαδή θα σε κρατά φρέσκια και προστατευμένη από τον ιδρώτα και τις οσμές, όλη μέρα;

Ιδού, λοιπόν, μερικά features που αξίζει να έχει το αποσμητικό σου, αν μετά την προπόνηση, το πρόγραμμά σου έχει χορό, bar hopping και ραντεβού με την παρέα.

#1 Να σε προστατεύει για πολλές ώρες: Το πρώτο στοιχείο που αξίζει να «τσεκάρεις στο αποσμητικό σου, είναι το πόση προστασία σου προσφέρει. Είναι μόνο για λίγες ώρες ή μήπως πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, όπως τα αντιιδρωτικά αποσμητικά της νέας σειράς NIVEA Deo Fresh Sensation, που χάρη στη σύνθεση INFINIFRESH που διαθέτουν, προσφέρουν αξιόπιστη 72ωρη προστασία!

#2 Να έχει αντιβακτηριδιακή δράση: Αν θέλεις το αποσμητικό που φοράς να κάνει πραγματικά τη διαφορά, βρες εκείνο που έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Δηλαδή να καταπολεμά ενεργά τα βακτήρια που προκαλούν οσμή -προτού ακόμη εμφανιστεί άσχημη οσμή. Ναι, υπάρχει και θα το βρεις στη νέα σειρά NIVEA Deo Fresh Sensation, σε spray ή σε roll-on.

#3 Να φροντίζει την επιδερμίδα σου: Η μασχάλη είναι ένα σημείο του σώματος που χρειάζεται ειδική περιποίηση, αφού το δέρμα που δεν το βλέπει ο ήλιος, είναι και πιο ευαίσθητο. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επιλέξεις ένα προϊόν που σε προστατεύει από την κακοσμία, αλλά παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα σου, χωρίς να την επιβαρύνει, δηλαδή ένα αντιιδρωτικό αποσμητικό που είναι δερματολογικά ελεγμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες και μεταξύ άλλων, δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη.

#4 Να μην ξεχάσεις να έχει και υπέροχο άρωμα: Last but not least, το άρωμα που σου χαρίζει και σε κάνει να μυρίζεις όμορφα και να αισθάνεσαι ένα fresh feeling όλη μέρα. Τι λες για ένα αποσμητικό με φρέσκο άρωμα αισθησιακών λουλουδιών και ζουμερών μούρων;

Freshness is the key, λοιπόν! Και μπορεί να μην γνωρίζουμε πού θα απολαύσεις την επόμενη outdoor εμπειρία σου ή πού θα κάνεις socializing απόψε όμως, ξέρουμε τι πρέπει να έχεις στο backpack σου, ειδικότερα τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο, μέρα με τη μέρα.

Διότι αυτό που χρειάζεσαι πάνω από όλα κατά τη διάρκεια μιας active καθημερινότητας, είναι προστασία και fresh sensation, all day, every summer day! Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα τα βρεις στα προϊόντα της σειράς το NIVEA Deo Fresh Sensation. Μία δοκιμή θα σε πείσει πως είναι οι «σύμμαχοι» που χρειάζεσαι, ενώ υπάρχουν και τα αντίστοιχα ανδρικά προϊόντα, δηλαδή το NIVEA Men Deo Fresh Sensation, σε spray και roll-on, για τον συνοδοιπόρο σου στις active «περιπέτειές» σου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης