Θέλεις ένα εκτυφλωτικό χρώμα μαλλιών; H hair care routine που αξίζει να ακολουθήσεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Μία υπέροχη hair care ρουτίνα, την οποία σου συστήνει ένας ειδικός στο ζήτημα, δηλαδή η L’Oréal Paris.

Τα μαλλιά σου είναι σημαντικό κομμάτι των εμφανίσεών σου, αλλά και ένας λόγος για να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Ακριβώς για αυτό, η περιποίηση των μαλλιών σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα καθημερινά λουσίματα, η επαφή τους με το θαλασσινό νερό και οι υψηλές θερμοκρασίες, επηρεάζουν την όψη, την υγεία και το υπέροχο χρώμα τους.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις λίγο πριν τις διακοπές, για να αποκτήσεις τα υπέροχα μαλλιά που πραγματικά σου αξίζουν; Η απάντηση που ψάχνεις, «κρύβεται» σε μία υπέροχη hair care ρουτίνα, την οποία σου συστήνει ένας ειδικός στο ζήτημα, δηλαδή η L’Oréal Paris. Πρόκειται για μία σειρά προϊόντων που προσφέρουν στα μαλλιά σου προστασία, θρέψη, φροντίδα και λαμπερό χρώμα, ό,τι χρειάζονται ώστε να δείχνουν λαμπερά και υγιή στις διακοπές σου, αλλά και όλο τον χρόνο!

Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επενδύσεις στους «συμμάχους» Excellence των μαλλιών και να ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου χαρίσουν τα ανανεωμένα μαλλιά τα οποία θα σε γεμίζουν χαρά και αυτοπεποίθηση, κάθε φορά που ρίχνεις… κλεφτές ματιές στον καθρέφτη.

#1 Δώσε στα μαλλιά σου την εντυπωσιακή απόχρωση που τους αξίζει

To πρώτο step για να απολαύσεις φέτος το καλοκαίρι τα μαλλιά που σου αξίζουν, είναι να ανανεώσεις το χρώμα τους. Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιήσεις όποια και όποια βαφή, αλλά ένα αξιόπιστο προϊόν το οποίο εγγυάται πως δεν θα επιβαρύνει την υγεία των μαλλιών σου, ενώ θα τους χαρίσει την εντυπωσιακή απόχρωση που επιθυμείς, μία απόχρωση με μεγάλη διάρκεια. Αυτό ακριβώς κάνει και η κρέμα-βαφή προστασίας Excellence Crème, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σου προσφέρει έως 100% κάλυψη των λευκών. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι εμπλουτισμένο με προ-κερατίνη που δυναμώνει τα μαλλιά, ενώ τους χαρίζει ένα εκτυφλωτικό χρώμα το οποίο έχει μεγάλη διάρκεια, ανεξάρτητα πόσα μπάνια σκοπεύεις να κάνεις στη θάλασσα, μέσα στο επόμενο διάστημα.

#2 Περιποιήσου τα μαλλιά σου με το κατάλληλο σαμπουάν με απαλό pH

Αφού ολοκληρώσεις την απαιτητική διαδικασία του βαψίματος, θα χρειαστεί να λούσεις τα μαλλιά σου. Και για να ολοκληρώσεις με επιτυχία το πρώτο βήμα, είναι απαραίτητο στο δεύτερο step να χρησιμοποιήσεις ένα σαμπουάν το οποίο θα ενισχύσει το χρώμα των μαλλιών σου, δηλαδή ένα προϊόν που είναι σχεδιασμένο για να σου προσφέρει μία μοναδική εφαρμογή, αμέσως μετά το μείγμα βαφής που χρησιμοποίησες. Ένα τέτοιο σαμπουάν είναι το απαλό σαμπουάν φροντίδας της Excellence Crème, το οποίο καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σου, απομακρύνοντας αποτελεσματικά την κρέμα βαφή και θρέφοντας την τρίχα σε βάθος. Να είσαι σίγουρη πως είναι ένα must-have προϊόν για να πετύχεις το πλούσιο και φυσικό χρώμα που ονειρεύεσαι για τις διακοπές σου.

#3 Εφαρμόζοντας μία απαλή μάσκα θρέψης για ένα λαμπερό αποτέλεσμα

Το τελευταίο βήμα αυτής της διαδικασίας είναι και το πιο σημαντικό, καθώς είναι αυτό που θα δώσει μία μοναδική θρέψη και λάμψη στα μαλλιά σου. Τι θα χρειαστείς για να το πραγματοποιήσεις; Μία μάσκα μαλλιών που θρέφει τα μαλλιά σου σε βάθος, δίνοντας ένα επιπλέον boost και αναδεικνύοντας την απόχρωση που επέλεξες. Όλα τα παραπάνω σου προσφέρει και η απαλή μάσκα θρέψης της Excellence, ένα ευεργετικό προϊόν που θρέφει σε βάθος την τρίχα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σου.

Τι περιμένεις, λοιπόν; Η ημέρα που θα βγεις επιτέλους σε καλοκαιρινή άδεια πλησιάζει και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσεις στα μαλλιά σου ένα εντυπωσιακό χρώμα με την υπογραφή της L’Oreal Paris, ένα λαμπερό και υγιές αποτέλεσμα το οποίο θα σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο όμορφη, κάθε φορά που θα βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης