Οι σταθερές αξίες στις οποίες αξίζει να επενδύεις, ακόμη και όταν όλη μέρα «τρέχεις»

Οι φιλίες μας είναι σαν φυτά που χρειάζονται τακτικό πότισμα για να ανθίσουν. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική μας φροντίδα…

Πολλές φορές, η καθημερινότητα μας καταβάλλει. Κυριαρχεί το άγχος, το «τρέξιμο» και οι υποχρεώσεις. Γι΄ αυτό πρέπει να στρεφόμαστε τακτικά σε εκείνα τα πρόσωπα που κάνουν τα πάντα καλύτερα: Τους φίλους μας. Είναι η σταθερά στη ζωή μας, στην οποία έχουμε επενδύσει, και τα πρόσωπα που μας βοηθούν να χαλαρώσουμε ό, τι και αν συμβαίνει την κάθε ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για το αφρόλουτρό μας αν το σκεφτείς.

Το αφρόλουτρο, δημιουργεί και εκείνο μία μεταξένια, φιλική αγκαλιά με τον αφρό του. Είναι μία ακόμα σταθερά στην οποία στρεφόμαστε για να χαλαρώσουμε. Είναι η επιλογή που κάνουμε ξανά και ξανά γιατί μας φροντίζει όπως ένας καλός φίλος. Όλα αυτά κάνει το αγαπημένο αφρόλουτρο της Σοφίας Νομικού και για εκείνη…

Το ραντεβού έκλεισε, το νερό άρχισε να τρέχει και ο πλούσιος αφρός την τύλιξε σαν μία φιλική αγκαλιά. Το Dove αφρόλουτρο Deeply Nourishing είναι μία κλασική επιλογή και η κλασικά αγαπημένη της πρωταγωνίστριάς μας. Η σύνθεσή του, είναι εμπλουτισμένη με το signature ¼ ενυδατική κρέμα του Dove και το κλασικό του άρωμα είναι ό, τι πιο γνώριμο και comforting. Όσο ο βελούδινος αφρός του Dove αφρόλουτρου Deeply Nourishing, την τυλίγει, τα πλούσια συστατικά του φροντίζουν την επιδερμίδα (και το μικροβίωμα) της, ενώ η μυρωδιά του την κάνει να νιώθει ασφάλεια και θαλπωρή.

Μετά από ένα τόσο απολαυστικό μπάνιο και με δεδομένο ότι σε λίγο θα δει τις κολλητές της φίλες, όλα τα what if αυτόματα αποκλείονται. Όλα θα πάνε καλά, όλα είναι καλά γιατί η φροντίδα και η αγάπη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της. Έτσι θα έπρεπε όλες μας να φροντίζουμε το δέρμα και τις φιλίες μας. Το αφρόλουτρο άλλωστε, είναι και αυτό ένας «φίλος» και στην πλήρη γκάμα περιποίησης και καθαρισμού σώματος του Dove, η κάθε μία από εμάς μπορεί να βρει τον «φίλο» που θα κάνει κάθε στιγμή της ξεχωριστή.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης