Secret Santa alert! Τα must have items που κάθε μαμά θέλει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Οι μητέρες φροντίζουν τους πάντες τα Χριστούγεννα, χωρίς να ζητούν τίποτα σε αντάλλαγμα. Αν θέλεις να τις κάνεις χαρούμενες, δες ποια είναι τα must have items που κάθε μανούλα θα υποδεχόταν με χαρά στο μπουντουάρ της.

Τα Χριστούγεννα είναι μία «μαγική» γιορτή, αλλά ένα πολύ μεγάλο μέρος της μαγείας της, το οφείλουμε στις μητέρες μας. Εκείνες είναι που φτιάχνουν τις αγαπημένες μας λιχουδιές, με εκείνες στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκείνες μας βοηθούν να γράψουμε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη… Οι μητέρες κάνουν τόσα πολλά για όλους τα Χριστούγεννα και σπάνια ζητούν κάτι για τις ίδιες.

Επειδή, ωστόσο, ξέρουμε πολύ καλά τι θα ήθελε κάθε μαμά να βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φέτος αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε. Δημιουργήσαμε λοιπόν μία λίστα με τα απόλυτα must have items που θα κάνουν τη μαμά σου χαρούμενη και φέρουν όλα την υπογραφή του νέου αγαπημένου μας brand, Alûstre.

Πρόκειται για το brand που αντλεί έμπνευση από τα διαμάντια και κλείνει μέσα στα προϊόντα του όλη τη λάμψη και τη δύναμη των διαμαντιών. Εμπνευσμένα από το πώς το φως ταξιδεύει μέσα από ένα διαμάντι, τα προϊόντα της Alûstre ονομάζονται κατά μήκος του χρωματικού φάσματος. Κάθε όνομα δημιουργείται μετρώντας το χρώμα σε νανόμετρα, εντοπίζοντάς το μέσα από το ζωντανό φάσμα που παράγει το διαμάντι.

Αναθέτοντας έναν αριθμό από το 000 έως το 999, κάθε κωδικός λέει τη μοναδική ιστορία χρώματος του προϊόντος. Τα βερνίκια νυχιών, ξεκινούν από το διαφανές 000 Top Coat και φτάνουν έως το πιο βαθύ μαύρο, ενώ τα αρώματα Alûstre, έχουν εξαψήφιο κωδικό, εμπνευσμένο από την ουσία και τις βασικές νότες του χρώματος.

Αφού έμαθες λοιπόν λίγα πράγματα για το brand που έχουμε λατρέψει, δες και τα δώρα που θα κάνουν κάθε μητέρα της ζωής σου Alûstre fan. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

The Xmas Classics

Κάθε μητέρα πρέπει να έχει τα κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα βερνικιών στο νεσεσέρ της. Γι’ αυτό το παρακάτω γιορτινό πακέτο με επώνυμη υπογραφή, θα γίνει το τέλειο δώρο για κάθε μητέρα. Τα βερνίκια νυχιών Alûstre είναι εμπλουτισμένα με ίχνη διαμαντιού, ώστε να χαρίζουν υπέροχα λαμπερό χρώμα με μεγάλη διάρκεια και αντοχή. Για αυτά τα Χριστούγεννα, το brand έκανε μία αποκλειστική συνεργασία με την Βάσια Κωσταρά, η οποία δημιούργησε ένα λαμπερό gift box, ιδανικό για κάθε γυναίκα.

Το πακέτο Vassia Kostara x Alûstre περιέχει τέσσερα νέα βερνίκια νυχιών και ένα design διαχειρός της Βάσιας Κωσταρά με έμπνευση από τα διαμάντια και τη λάμψη των γιορτών.

The essentials

Η φροντίδα των χεριών για μία μητέρα είναι Νο1 στη λίστα με τα beauty rituals που ακολουθεί. Δώσε στη μητέρα σου μια πολυτελή και αξεπέραστη εμπειρία περιποίησης των χεριών της, κάνοντάς την να αισθανθεί ξεχωριστή σαν διαμάντι, με την πλήρη σειρά περιποίησης χεριών και νυχιών της Alûstre.

Από αριστερά: Alûstre, Hand Cream. Alûstre, Cuticle Cream. Alûstre, Nail Serum. Alûstre, Nail Oil.

The extra sparkle

Το άρωμα είναι ένα δώρο προσωπικό και πολύ intimate. Ξέρεις τη μητέρα σου καλύτερα από όλους, επομένως δεν θα δυσκολευτείς να της κάνεις ένα πολύ προσωπικό δώρο γεμάτο αγάπη, από την αρωματική γκάμα της Alûstre. Παρακάτω θα βρεις τις δικές μας επιλογές, αλλά μπορείς να ερευνήσεις περισσότερο στο site του brand για να επιλέξεις κάτι που θα ταιριάξει καλύτερα στη δική σου μητέρα.

Από αριστερά: Alûstre, SPECTRE 571-179, ένα ανατολίτικο και γλυκό άρωμα. Alûstre, SPECTRE 925-069, ένα ρομαντικό και φρέσκο φλοράλ. Alûstre, SPECTRE 568-147, ένα δροσερό άρωμα γεμάτοι φρεσκάδα. Alûstre, SPECTRE 175-225, ένα άρωμα αισθησιακό για να αποκαλύψει την παιχνιδιάρικη πλευρά της.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, για να κάνεις τη μητέρα σου να αισθανθεί ξεχωριστή σαν διαμάντι, μπορείς να της χαρίσεις την πλήρη σειρά περιποίησης χεριών και νυχιών της Alûstre. Μπορείς να επισκεφθείς το επίσημο site της εταιρείας για να ανακαλύψεις περισσότερα για τα προϊόντα της και να βρεις το τέλειο δώρο για τη μητέρα σου. https://gr.alustre.com/ και εννοείται, δεν πρέπει να ξεχάσεις να ακολουθήσεις τον λογαριασμό @alustre_official στο Instagram και να κάνεις like στην σελίδα @AlustreOfficial στο facebook.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης