The art of giving: Τα stylish δώρα που κάθε beauty addict θα εκτιμήσει αυτά τα Χριστούγεννα

Προϊόντα εμπνευσμένα από το διαμάντι, εμπλουτισμένα με διαμαντόσκονη και ειδικά μελετημένα ώστε να ξεχωρίζουν με την ποιότητά τους.

H επιλογή του τέλειου δώρου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί πολλή σκέψη και αρκετή αναζήτηση, όχι όμως όταν μιλάμε για τις beauty addicts της ζωής μας. Οι γυναίκες που αγαπούν την ομορφιά, ξέρουν τι θέλουν και εκτιμούν τα ποιοτικά δώρα όλο νόημα. Αυτά είναι τα δώρα που βρίσκει κανείς στην Alûstre! Προϊόντα εμπνευσμένα από το διαμάντι, εμπλουτισμένα με διαμαντόσκονη και ειδικά μελετημένα ώστε να ξεχωρίζουν με την ποιότητά τους. Για αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε μία ξεχωριστή λίστα δώρων με την υπογραφή της Alûstre, που θα κάνει κάθε beauty addict χαρούμενη αυτές τις γιορτές.

The gift of sparkle

Τα βερνίκια νυχιών Alûstre περιέχουν σκόνη αληθινού διαμαντιού και προσφέρουν λαμπερό χρώμα με μεγάλη διάρκεια και αντοχή. Η σειρά Vassia Kostara x Alûstre είναι ιδιαίτερη, λαμπερή και stylish, καθώς δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Βάσια Κωσταρά. Όλα τα προϊόντα του brand είναι εμπλουτισμένα με την αποκλειστική τεχνολογία DiamondInfused™ της Alûstre.

Έχοντας στη φαρέτρα της, τη γνώση και την εμπειρία πάνω στο σχεδιασμό του packaging, η σχεδιάστρια μέσα από τα prints της αποτυπώνει μια νέα ματιά στην συνεργασία, την καλλιτεχνική χειραψία και την ιστορία του brand Alûstre. Τα διαμάντια, τα χρώματα και η καινοτομία αποτελούν τη βασική έμπνευση για το νέο packaging των τεσσάρων καινούργιων βερνικιών.

The gift of care

Η περιποίηση των άκρων μας δεν είναι απλά ανάγκη, αλλά απόλαυση. Κάθε beauty addict θέλει να προσφέρει στα χέρια της το καλύτερο και η Alûstre έχει δημιουργήσει την πιο premium σειρά περιποίησης για τα άκρα μας, γεμάτη πολυτέλεια. Η σειρά αποτελείται από μία κρέμα χεριών, ένα έλαιο για τα νύχια, μία κρέμα για τα επωνύχια και έναν ορό νυχιών. Συγκεντρωτικά ή μεμονωμένα, είναι το τέλειο δώρο για πολυτελή περιποίηση των άκρων κάθε γυναίκας. Δες αναλυτικά το κάθε προϊόν για να επιλέξεις αυτό που θα δωρίζεις.

Φυσικά τα δώρα Alûstre δεν σταματούν σε αυτές τις προτάσεις. Υπάρχει μία υπερ-πλήρης χρωματική γκάμα βερνικιών, top και base coats, αλλά και αρώματα που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Αν θέλεις να κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή και να ανακαλύψεις τι άλλο κρύβει ο διαμαντένιος κόσμος της Alûstre, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το επίσημο site: https://gr.alustre.com/ και εννοείται, δεν πρέπει να ξεχάσεις να ακολουθήσεις τον λογαριασμό @alustre_official στο Instagram και να κάνεις like στην σελίδα @AlustreOfficial στο facebook.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης