The colors of Xmas: Όλη η λάμψη των Χριστουγέννων στα δάχτυλά σου

Τι είναι αυτό που ζητά κάθε γυναίκα για τα Χριστούγεννα; Λάμψη, χρώμα και να νιώθει ότι είναι μία πραγματική… Queen.

Τι είναι αυτό που ζητά κάθε γυναίκα για τα Χριστούγεννα; Λάμψη, χρώμα και να νιώθει ότι είναι μία πραγματική… Queen. Οι γιορτές είναι η εποχή του χρόνου κατά την οποία όλες μας μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε λαμπερές πρωταγωνίστριες και αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην επιλογή τού τέλειου outfit, του τέλειου makeup look και του ιδανικού χτενίσματος. Τι γίνεται όμως με το μανικιούρ μας; Το μανικιούρ, άλλωστε, είναι και αυτό ένα αξεσουάρ που ολοκληρώνει με τον πιο διακριτικό τρόπο ένα σύνολο.

The colors of Christmas

Οι συνηθισμένες μας επιλογές επομένως, είναι διαχρονικές και super elegant, όπως πρέπει να είναι. Για φέτος όμως, θέλουμε να δώσουμε επιπλέον λάμψη στο μανικιούρ μας. Θέλουμε μανικιούρ πασπαλισμένο με διαμαντόσκονη και χρωματικές επιλογές που ξεφεύγουν ελαφρώς από τα συνηθισμένα. Θέλουμε statement, κλασικά χρώματα στα νύχια μας γεμάτα με τη λάμψη των γιορτών και θα τα έχουμε!

Η Alûstre, ένα premium brand περιποίησης και χρώματος νυχιών, προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε γούστο, χαρακτήρα, στυλ και περίσταση. Με την επιλογή μας από το χρωματολόγιο της Alûstre, μπορούμε να αποκτήσουμε βερνίκια νυχιών που θα προσδώσουν λάμψη και φωτεινότητα στα νύχια μας, όντας στολισμένα με αληθινή διαμαντόσκονη. Όλα τα προϊόντα της Alûstre, συμπεριλαμβανομένων των βερνικιών νυχιών, είναι εμπλουτισμένα με αληθινή πούδρα από διαμάντι, προσφέροντας λάμψη και αντοχή. Ας ανακαλύψουμε μαζί τις επιλογές μας για αυτές τις γιορτές, με την υπογραφή της Alûstre.

Ένα καθαρό μαύρο γεμάτο λάμψη

Το μαύρο είναι η κλασική, διαχρονική επιλογή για τις γιορτές, τόσο στο μανικιούρ όσο και στα σύνολά μας. Το μαύρο του βερνικιού της Alûstre στην απόχρωση Νο998, ωστόσο, δεν μοιάζει με άλλα. Μοιάζει να είναι πιο καθαρό και βαθύ, καλύπτει τέλεια την επιφάνεια του νυχιού και γυαλίζει μοναδικά.

Ένα royal blue with a twist

Λατρεύουμε το μπλε στο μανκιούρ, και ιδιαίτερα στο γιορτινό μανικιούρ. Έχει κάτι το αβίαστα elegant και είναι royal χωρίς φιοριτούρες. Το μπλε της Alûstre στην απόχρωση Νο944 είναι ακριβώς αυτό το μπλε. Τόσο βαθύ όσο πρέπει, με τόνο που κολακεύει κάθε επιδερμίδα και ταιριάζει με όλα τα royal blue σύνολα.

Το μπορντό αλλιώς

Το μπορντό θα έλεγε κανείς ότι είναι προβλέψιμο, και ένα από τις πιο αναμενόμενες επιλογές για τα γιορτινά μανικιούρ. Όχι όμως η μπορντό πρόταση της Alûstre. Το βερνίκι νυχιών Alûstre στην απόχρωση Νο915, είναι ένα γήινο και σκούρο κόκκινο, που θα κλέψει την παράσταση με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Όντας ελαφρώς διαφορετικό από το κλασικό μπορντό, μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με τα μπορντό σου outfits.

Ένα γιορτινό χρυσό

Το χρυσό είναι κλασικό για τις γιορτές, αλλά δεν σου κρύβουμε ότι φέτος, θέλουμε κάτι λίγο διαφορετικό. Κάπου εδώ ήρθε η Alûstre με το βερνίκι νυχιών Alûstre στην απόχρωση 365Μ να κάνει την ανατροπή. Είναι μία super λαμπερή απόχρωση με πούδρα διαμαντιού που δίνει αέρα πολυτέλειας στο μανικιούρ μας.

Το πιο γιορτινό πράσινο

Το πράσινο μας θυμίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα στολίδια του και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων. Για αυτό η Alûstre έχει προσθέσει στην γκάμα της ένα πράσινο που είναι ιδανικό για τα γιορτινά μανικιούρ. Το λαμπερό βερνίκι νυχιών Alûstre στην απόχρωση 900Μ, περιέχει διαμαντόσκονη και χαρίζει ένα super glam αποτέλεσμα στο μανικιούρ που σίγουρα θα λατρέψεις.

Το κλασικό nude

Το nude στα νύχια είναι η πλέον κλασική και αριστοκρατική επιλογή. Ταιριάζει με όλα, μπορεί να μεταμορφωθεί από casual σε glam και το λατρεύουμε όλες… Αρκεί να βρούμε τη σωστή nude απόχρωση. Το βερνίκι νυχιών Alûstre στην απόχρωση Νο158 έχει το nude χρώμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Αν αυτές τις γιορτές λοιπόν, ψάχνεις το τέλειο nude που θα σου θυμίζει gingerbread cookies, μόλις το βρήκες.

Ένα γιορτινό, «ενήλικο» ροζ

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει αναζητήσει το τέλειο ροζ για τα νύχια της. Είναι κολακευτικό, όμορφο και κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά, αρκεί να βρεις την απόχρωση που είναι just right. Το ροζ βερνίκι νυχιών Alûstre στην απόχρωση Νο069, είναι το «ενήλικο» ροζ που μπορείς να φορέσεις με κάθε pinky σύνολο αυτές τις γιορτές.

Το βασιλικό μωβ των γιορτών

Το μωβ στην αρχαιότητα απαγορευόταν να το φορέσει ο οποιοσδήποτε. Ήταν το χρώμα των βασιλέων, επομένως είναι ό,τι πρέπει για να σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα αυτές τις γιορτές. Το τέλειο μωβ, το βρήκαμε στην γκάμα βερνικιών της Alûstre και είναι το Alûstre στην απόχρωση Νο042T. Είναι ένα διάφανο top coat που θα δώσει πλούσιο μωβ χρώμα σε κάθε μανικιούρ.

Το διαχρονικό κόκκινο

Όλες έχουμε φορέσει κόκκινο στα νύχια μας κατά τη διάρκεια των γιορτών και το κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο. Ίσως όμως το έχουμε συνηθίσει, για αυτό φέτος θέλαμε κάτι λίγο διαφορετικό. Θέλαμε ένα διαχρονικό κόκκινο που να μην μοιάζει όμως με όλα όσα φοράμε τόσα χρόνια. Έτσι, το βρήκαμε στο βερνίκι νυχιών Alûstre στην απόχρωση Νο917. Είναι ένα διαφορετικό κόκκινο που παραμένει όμως διαχρονικό και θα το φοράς στις γιορτές αλλά και όλο το χρόνο.

Το λαμπερό ασημί

Εκτός από το χρυσό, το ασημί έχει και αυτό την τιμητική του κατά τη διάρκεια των γιορτών. Είναι ένα classy και κομψό χρώμα, το οποίο η Alûstre έχει απογειώσει στην γκάμα της. Το βρενίκι νυχιών Alûstre στην απόχρωση Νο884Μ, είναι ένα σκούρο γκρι-ασημί, γεμάτο διαμαντόσκονη και λάμψη. Ταιριάζει μοναδικά με κάθε ασημένια λεπτομέρεια και είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μας.

Το λευκό των Χριστουγέννων

Τα λευκά Χριστούγεννα είναι αυτό που θέλουμε, αλλά ποτέ δεν έχουμε στην ηλιόλουστη Αθήνα (αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις). Θα κάνουμε, λοιπόν, τα νύχια μας λευκά και γιορτινά με το βερνίκι νυχιών Alûstre στην απόχρωση Νο065. Είναι ένα γαλακτερό λευκό, κομψό διαχρονικό και τέλειο για να ταιριάξει με οτιδήποτε αποφασίσεις να φορέσεις αυτά τα Χριστούγεννα.

Αυτή ήταν η παλέτα των Χριστουγέννων και τα βερνίκια που θα φέρουν το χρώμα και τη λάμψη των διαμαντιών στα ακροδάχτυλά σου. Αν θέλεις να κάνεις δικά σου όλα τα χρώματα που σου προτείναμε ή και να ανακαλύψεις τι άλλο κρύβει ο διαμαντένιος κόσμος της Alûstre, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το επίσημο site:https://gr.alustre.com/ και εννοείται, δεν πρέπει να ξεχάσεις να ακολουθήσεις τον λογαριασμό @alustre_official στο Instagram και να κάνεις like στη σελίδα @AlustreOfficial στο facebook.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης