Really Great Expectations: Ένα Real Talk με την Άννα Πρέλεβιτς και τον Schwarzkopf

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Really Great Expectations: Ένα Real Talk με την Άννα Πρέλεβιτς και τον Schwarzkopf

Πόσο μεγάλη είναι η πίεση στα social media; Πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τα στερεότυπα και… είναι τελικά η ομορφιά φίλος μας; Αυτά και άλλα πολλά είπαμε με την Άννα Πρέλεβιτς σε ένα Real Talk που πρέπει να παρακολουθήσεις και… να ταυτιστείς!

Στο πρώτο Real Talk με τον Schwarzkopf και την Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, καταστήσαμε σαφές ότι, δεν πειράζει να μην τα προλαβαίνουμε όλα. Στο δεύτερο Real Talk με την Κατερίνα Βρανά, καταλήξαμε στο ότι αξίζει να ξοδεύουμε ενέργεια μόνο στο να είμαστε ο εαυτός μας. Στο τρίτο Real Talk με την Άννα Πρέλεβιτς, λοιπόν, μιλάμε για το πώς είναι να προβάλλεις τον εαυτό σου unapologetically εκεί έξω και πόση πίεση μπορεί να περιλαμβάνει αυτό.

1719815712900-932462206-image003.png

Θα περίμενε κανείς ότι, ένα κορίτσι σαν την Άννα δεν θα ερχόταν ποτέ αντιμέτωπη με σχόλια για την εμφάνισή της. Κι όμως, τα σχόλια ήταν πάντα εκεί, από το ξεκίνημά της ως star Ελλάς, μέχρι και τώρα. Η διαφορά ανάμεσα στο τότε και το τώρα όμως -δυστυχώς- δεν είναι οι αντιλήψεις και το δικαίωμα σχολιασμού που έχει ο κάθε ένας, αλλά η ίδια η Άννα. Όπως είπε και η ίδια στο «Real Talk» μας, «Την πίεση για τον εαυτό μου μου τη δημιούργησαν οι άλλοι». Με την ηλικία βλέπεις και με την έκθεση του εαυτού μας εκεί έξω, έρχεται και ένα άλλου είδους ωριμότητα.

1719816078296-385868407-image005.jpg

Μία ωριμότητα που μας βοηθά να πατάμε καλύτερα στα πόδια μας και που καταλήγει στο ότι πρέπει πρώτα από όλα να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας όμορφο, να θέλουμε να είμαστε όμορφες όχι για τους άλλους, αλλά για εμάς. Σε έναν κόσμο με εξωπραγματικά στερεότυπα και φίλτρα, ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο και οι παγίδες είναι πολλές. Γι’ αυτό έχουμε στο πλευρό μας τον Schwarzkopf, του οποίου local brand ambassador Gliss στην Ελλάδα είναι η Άννα γιατί ταυτίζεται απόλυτα με το μήνυμα της καμπάνιας “For Every You.”, δηλαδή για κάθε μία από εμάς αλλά και παράλληλα κάθε εκδοχή του εαυτού μας. Πάτα λοιπόν play στο παρακάτω video, δες και άκουσε όσα είπαμε με την Άννα και συνέχισε να διαβάζεις.

Τα social media είναι ένας πλασματικός κόσμος. Ένας κόσμος με φίλτρα, ένα αλλοιωμένο περιβάλλον όπου σπάνια βλέπεις την αλήθεια. Η Άννα όμως λέει την αλήθεια της μέσα από τα social media και έχει στο πλευρό της -όπως και όλες μας- τον Schwarzkopf. Αδυναμία της είναι το Gliss, Ultimate Repair Express Repair Conditioner το οποίο έχει πάντα μαζί της. Είναι ένα προϊόν «For Every You.», για κάθε μία από εμάς, όπως άλλωστε και κάθε σειρά του Gliss. Διότι, όταν ο Schwarzkopf λέει ότι δημιουργεί προϊόντα για κάθε μία από εμάς το εννοεί.

1.png

Αποστολή του Schwarzkopf, είναι να φροντίσει σε βάθος τα μαλλιά μας και να μας βοηθήσει να εκφραστούμε μέσα από αυτά. Γι’ αυτό δημιούργησε μάρκες όπως το Gliss, αλλά και όπως η Taft, η μάρκα styling που μας δίνει αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές μέσα από την γκάμα της. Αν πρέπει να κρατήσεις άρα ένα πράγμα από τα όσα είπαμε με την Άννα, είναι ότι αν ξέρεις καλά ποια είσαι, αν φροντίζεις τον εαυτό σου και τον αγαπάς όπως ακριβώς είναι, καμία πίεση και κανένα σχόλιο δεν θα μπορέσει να σε επηρεάσει.

https://www.instagram.com/reel/C3-X_VYsZPQ/

Σε όλο αυτό έχεις την ομορφιά σύμμαχό σου γιατί υπάρχουν brands όπως ο Schwarzkopf που δεν θέλει τίποτα άλλο από εσένα, παρά να είσαι εσύ και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει εκείνος. Και αν νομίζεις ότι με το τρίτο αυτό επεισόδιο ολοκληρώνονται τα Real Talks μας… think again! Έχουμε ένα ακόμα έκπληξη, πάντα με την υποστήριξη και την αγάπη του Schwarzkopf!