Α (bright) revelation! Στο Άμστερνταμ με τη L'Oréal Paris μάθαμε τα πάντα για τη λαμπερή επιδερμίδα

Διονυσία Καλαποθαράκου

Τι κοινό έχουν ένα παιχνίδι ντόμινο, ένα συνέδριο δερματολογίας, ένα «science bus» και η νέα σειρά περιποίησης από τη L'Oréal Paris, Bright Reveal, κατά των σκούρων κηλίδων; Η απάντηση εντός.

Μουντός καιρός – λαμπερή επιδερμίδα: ένα συναισθηματικό contrast που σκεφτήκαμε αρκετές φορές με περιπαιχτική διάθεση στη διάρκεια του ταξιδιού μας στο Άμστερνταμ. Βρεθήκαμε εκεί τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου και η αφορμή ήταν μοναδική, το ίδιο και η παρέα μας. Η L'Oréal Paris είχε το δικό της περίπτερο μέσα στο μεγαλύτερο συνέδριο δερματολογίας της Ευρώπης, το EADV Congress και εκεί παρουσίασε όλα τα μυστικά πίσω από την τεχνολογία και την επιστήμη της σειράς κατά των σκούρων κηλίδων, Bright Reveal.

Η γνώση, όμως, για τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης δεν επισκιάστηκε -το αντίθετο λειτούργησε συμπληρωματικά- από τη διαδραστικότητα και το fun factor της παρουσίασης. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί με τη L'Oréal Paris οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και χτίζουν μία ολοκληρωμένη beauty εμπειρία. Το ταξίδι μας μπορεί να είχε ως κύριο σκοπό την παρουσία μας στο πιο ενδιαφέρον, πολύπλευρο και ευχάριστο (true story) συνέδριο που έχεις βρεθεί ποτέ, αλλά ταυτόχρονα μας σύστησε τη Bright Reveal εντάσσοντάς την στη ρουτίνα ομορφιάς μας.

Το GRWM video μου παραπάνω αποδεικνύει τα όσα γράφω, γιατί όπως έλεγε και το tagline ενός παλιού, αγαπημένου περιοδικού, «πρώτα δοκιμάζουμε και μετά γράφουμε».

Ξεκινήσαμε «παίζοντας» ένα παιχνίδι με ερωτοπαντήσεις και «κρυμμένα» στοιχεία που βρήκαμε μαζί με την ολοκληρωμένη σειρά (Κρέμα Προστασίας UV με SPF 50+ κατά των σκούρων κηλίδων, την Κρέμα Ημέρας με SPF50, το Gel Καθαρισμού Προσώπου με Νιασιναμίδη και Σαλικυλικό Οξύ και το Απολεπιστικό Peeling Προσώπου). «Ποιοι είναι οι κύριοι παράγοντες που ευθύνονται για τη δημιουργία των καφέ κηλίδων; To στρες, οι ακτίνες UV, η μόλυνση, μία φλεγμονή, όλα τα παραπάνω;- Τα dark spots θεωρούνται μία ένδειξη της ηλικίας μας; Nαι ή όχι;- Ποιο ποσοστό των ακτινών UV θεωρείται υπεύθυνο για την επιδείνωση των κηλίδων; Το 20%, το 50% ή το 70%;». Mερικές από τα trivia που βρήκαμε στις κάρτες που μας περίμεναν στο «Hotel Arena» και βλέποντας τη γραφική λίμνη στο πάρκο από το ψηλοτάβανο, country chic, δωμάτιό μας, μαθαίναμε και τα σωστά στοιχεία, πράγμα που ήταν το πρώτο βήμα στην κατανόηση της τεχνολογίας πίσω από τη δημιουργία της σειράς Bright Reveal.

Η Διονυσία Καλαποθαράκου με τη Νατάσα Μπερέκου

Δεύτερο βήμα η βόλτα μας στην κομψή και πάντα ενδιαφέρουσα, Ολλανδική πρωτεύουσα. Επίσκεψη στο Μουσείο του Rijksmuseum με μία από τις πιο όμορφες βιβλιοθήκες της Ευρώπης και τα μοναδικά κουκλόσπιτα της Petronella Oortman, γεύμα στο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας «The Traveller», στο Cumulus Park και ψώνια στην Kalverstraat. Τι είχαμε κάνει πριν βγούμε από το δωμάτιο; Tη διαδικασία περιποίησης Bright Reveal εφαρμόζοντας το gel καθαρισμού, το serum και την κρέμα ημέρας UV Fluid 50+. Το ίδιο βράδυ ακολούθησε cocktail with a beauty twist και συγκεκριμένα ένα μπλε hint στα χρώματα του Bright Reveal, το οποίο και απολαύσαμε μαζί με influencer και editors από όλη την Ευρώπη στο σημείο με την ωραιότερη θέα της πόλης: το «Luminair».

Με ένα παιχνίδι με μπάζερ ανάμεσα σε δύο beauty ομάδες, ολοκληρώθηκε το ταξίδι μας. Ηint: Η ελληνική αποστολή φυσικά κέρδισε!

Και έρχεται η επόμενη ημέρα και βρισκόμαστε στο συνέδριο! Tρίτο και πιο κομβικό βήμα προς την ανακάλυψη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αυτής της νέας σειρά της L'Oréal Paris, εμπλουτισμένη με Νιασιναμίδη, μία βιταμίνη ζωτικής σημασίας για πολλές βασικές λειτουργίες του οργανισμού η οποία παίζει πρωταρχικό ρόλο στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας στο εσωτερικό των κυττάρων. Εκεί μέσα από ένα quiz game με ειδικούς επιστήμονες της εταιρίας, ένα app που μας δείχνει πού έχουμε βάλει αντηλιακό και πού θα έπρεπε να βάλουμε αλλά και ένα «τοίχο της αλήθειας» με ερωτήσεις και απαντήσεις για την υγεία του δέρματός μας, μας λύθηκαν όλες οι απορίες για τις μοναδικές ιδιότητες του Bright Reveal.

Ένα ταξίδι ομορφιάς, μέσα και έξω, που μέσα από μία ολιστική εμπειρία γνώσης μας έκανε όχι μόνο να γνωρίσουμε ένα νέο προϊόν αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Και η γνώση, η σωστή πληροφόρηση, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε για να καταπολεμήσουμε τις σκούρες κηλίδες. Το δεύτερο είναι η εφαρμογή της ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης Bright Reveal της L'Oréal Paris και last but not least… ας κάνουμε όλες μία «ανακάλυψη» για την υγεία του δέρματός μας: η συστηματική, σωστή φροντίδα του κάνει τόσο καλό στο «έξω», όσο και στο «μέσα» μας. Και χρειαζόντουσαν 3 ημέρες στο Άμστερνταμ για να κάνουμε αυτήν την beauty συνειδητοποίηση.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης