Autumn Colors part #2: Ένα «γλυκό» Φθινόπωρο περιμένει τις ξανθές…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Μία τάση σκέτο γλύκισμα!

Τι είναι αυτό που θέλουν οι ξανθές; Σαντρέ χρώμα! Το έχουν ανάγκη, το ζητάνε συνεχώς και κάπως έτσι, βλέπουμε κεφάλια με σχεδόν πράσινες βαφές στο κομμωτήριο. Φέτος τα πράγματα όμως θα αλλάξουν και θα πούμε το ίδιο που είπαμε και χθες για το χρυσαφένιο καστανό: Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε το σαντρέ και να καλωσορίσουμε στις ζωές μας πιο θερμά χρώματα.

Το επόμενο φθινόπωρο λοιπόν, η μόδα θέλει τις ξανθές με μελένιες ανταύγειες στα μαλλιά. Το μελί είναι γλυκό και κολακευτικό, κόβει χρόνια (#truestory) και μπορεί να ξεκουράσει λιγάκι τις ταλαιπωρημένες τούφες των βαμμένων ξανθών μαλλιών. Οι μελί ανταύγειες δίνουν διάσταση στο χρώμα, το κάνουν πολύ πιο φυσικό και είναι η τέλεια επιλογή για μετά το καλοκαίρι που τα ξανθά θαμπώνουν σαν φινιστρίνι σε πλοίο!

Αν είσαι ήδη ξανθιά, δεν έχεις παρά να ανανεώσεις το χρώμα σου προσθέτοντας μερικές μελί ανταύγειες ή κάνοντας μελί μπαλαγιάζ. Αν είσαι καστανή που θέλει μία αλλαγή τότε τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα! Μπορείς να ανοίξεις το χρώμα σου με τον πιο γλυκό τρόπο και να κάνεις μία μεγάλη μεν αλλά κομψή αλλαγή προς την πιο ανοιχτή πλευρά.

Αν πάλι δεν κάνεις ανταύγειες αλλά βαφή τότε μπορείς να ζητήσεις ένα πιο γλυκό, μελένιο χρώμα από τον κομμωτή σου αν και θα προτιμούσαμε να ξεκινήσεις τις ανταύγειες για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα συνολικά στα μαλλιά σου.

Αν τώρα έχεις λευκά τα πράγματα λίγο δυσκολεύουν και θα πρέπει να συζητήσεις με τον κομμωτή σου πως θα έχεις το καλύτερο για εσένα αποτέλεσμα. Ωστόσο, μην ξεχνάς αυτό που είπαμε προηγουμένως: Τα πιο θερμά χρώματα σε κάνουν να δείχνεις μικρότερη συνεπώς, ίσως να πρέπει να αφήσεις πίσω σου το σαντρέ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μία πολύ γλυκιά, σχεδόν λαχταριστή τάση που ανυπομονούμε να δούμε τον χειμώνα που θα έρθει. Ελπίζουμε να σε βάλαμε σε αρκετό πειρασμό ώστε να τη δοκιμάσεις!

Διάβασε ακόμα: 10 φθινοπωρινά smoky looks που μπορείς να κάνεις από σήμερα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης