Είναι ένα από τα hair trends και θα σου αρέσει τόσο πολύ
Όταν σκέφτεσαι ένα wet look το μυαλό σου σχεδόν αυτόματα πηγαίνει στο καλοκαίρι. Δεν είναι παράλογο. Τα βρεγμένα μαλλιά ήταν (και παραμένουν) τάση για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον η μόδα θέλει βρεγμένα μαλλιά και τον χειμώνα. Τα wet looks, όντας ανδρόγυνα και αυστηρά, έγιναν το τέλειο «αξεσουάρ» και συνόδευσαν τις δημιουργίες των μεγάλων οίκων. Δεν τα είδαμε όμως μόνο στην κλασική, άκαμπτη μορφή τους. Σε κάποια catwalks έμοιαζαν με έργα τέχνης, σε άλλα θύμιζαν γλυπτά, σε πολλά είχαν κίνηση και δύο υφές ενώ σε άλλα τελείωναν σε αλογοουρές και κοτσίδες. Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι είχαν ένα «βρεγμένο» χτένισμα στην πασαρέλα τους και συγκεντρώσαμε παρακάτω τα καλύτερα για να τα αντιγράψεις. Ναι, ναι για να τα αντιγράψεις! Είναι το τέλειο «χτένισμα» για τις ημέρες που απλά δεν προλαβαίνεις να λουστείς, για τις ημέρες που τα μαλλιά σου φριζάρουν σαν διαολεμένα και ιδανικό για να συνοδεύσει τα αυστηρά σου χειμερινά κουστούμια. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να μάθεις περισσότερα και μείνε συντονισμένη γιατί θα μιλήσουμε εκτενώς για όλα τα προϊόντα styling που θα σου χαρίσουν ένα «βρεγμένο» look!
HUSSEIN CHALAYAN. Ο όγκος στην κορυφή μας έφερε στο μυαλό τα 50’s και τους greasers. Είναι τέλειο χτένισμα αν θέλει σαν κάνεις εντύπωση αλλά θα χρειαστεί αρκετό κρεπάρισμα.
TODS. Το απόλυτα ανδρικό χτένισμα αποκτά θηλυκότητα με το κόκκινο κραγιόν και γίνεται αυτόματα super chic.
LOUIS VUITTON. Εδώ τα μαλλιά έμοιαζαν ελαφρώς ιδρωμένα (με την καλή έννοια) και ατημέλητα χτενισμένα. Τέλεια λύση αν βιάζεσαι το πρωί!
SALVATORE FERRAGAMO. Ατημέλητο, βρεγμένο, με κίνηση αλλά και σταθερότητα. Αν αυτό δεν είναι το τέλειο wet look τότε δεν ξέρουμε ποιο είναι.
MAX MARA. Υπέροχη χωρίστρα με όγκο μπροστά η οποία τελειώνει σε μία αφράτη κοτσίδα. Απλά τελειότητα.
FENDI. Στον οίκο Fendi, τα μαλλιά έμοιαζαν με γλυπτό στο μπροστινό μέρος και κατέληγαν σε μια ανάλαφρη, γεμάτη κίνηση αλογοουρά. Η τέλεια αντίθεση.
ARTHUR ARBESSER. Η χωρίστρα στη μέση συνεχίστηκε και στο πίσω μέρος καθώς το σινιόν ήταν «βρεγμένο» αλλά και χωρισμένο στα δύο.
BOTTEGA VENETA. Εδώ τα μαλλιά είχαν ελάχιστο προϊόν και έδειχναν ατημέλητα. Απόλυτα chic και ιδιαίτερα θηλυκή εκδοχή του wet look.
BURBERRY. Εδώ, ο master Guido Palau δημιούργησε μικρά έργα τέχνης που είναι κατάλληλα για την πασαρέλα αλλά δυστυχώς, όχι για την καθημερινή μας ζωή.
ACKERMANN. Εδώ τα μαλλιά ήταν άκαμπτα και «ποτισμένα» με προϊόν. Είναι ένα look ιδανικό για κοντά καρέ αλλά χρειάζεται πολύ καλό λούσιμο στο τέλος της ημέρας ή της βραδιάς που θα επιλέξεις να το κάνεις.
CAVALLI. Στιλπνά και οριακά βρεγμένα, τα μαλλιά εδώ θύμιζαν μετάξι τόσο με την υφή όσο και με την κίνησή τους.
HELMUT LANG. Ανδρόγυνα και χτενισμένα με τα δάχτυλα για επιπλέον υφή και κίνηση. Είναι το ιδανικό χτένισμα αν έχεις ένα πολύ κοντό καρέ.