Αυτά τα concealer θα «εξαφανίσουν» την κούραση κάτω από τα μάτια σου -Το tip που πρέπει να γνωρίζεις

Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Οι makeup artists, προτείνουν να χρησιμοποιείται οπωσδήποτε η κρέμα ματιών στην βραδινή skincare routine, έτσι ώστε την επόμενη μέρα το βλέμμα να δείχνει φωτεινό και ενυδατωμένο.

Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι αρκετά ευαίσθητο και λεπτό με αποτέλεσμα η παραμικρή κούραση να φαίνεται. Μην ανησυχείς όμως είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες μας.

Για καλή μας τύχη το concealer είναι το beauty item που μπορεί να «μειώσει» την εμφάνιση των μαύρων κύκλων σε χρόνο ρεκόρ. Το concealer έχει τη δυνατότητα να φωτίζει το βλέμμα, να «μειώνει» τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να απομακρύνει τη διχρωμία κάτω από τα μάτια.

Cleansing balms: Με αυτά τα καθαριστικά το ντεμακιγιάζ θα γίνει η αγαπημένη σου ώρα της ημέρας

Editor's tip: Οι makeup artists, προτείνουν να χρησιμοποιείται οπωσδήποτε η κρέμα ματιών στην βραδινή skincare routine, έτσι ώστε την επόμενη μέρα το βλέμμα να δείχνει φωτεινό και ενυδατωμένο.

Ωστόσο, είμαστε άνθρωποι και πολλές φορές χρειαζόμαστε κάτι πιο δραστικό! Για παράδειγμα, ένα brightening colour corrector σε συνδυασμό με το concealer είναι το τέλειο combo για να πεις «goodbye» στους μαύρους κύκλους.

Το beauty combo για να «εξαφανίσεις» τους μαύρους κύκλους

Πριν εφαρμόσεις το concealer, εφάρμοσε το brightening colour corrector, το οποίο θα σβήσει αμέσως τους μωβ και μπλε υποτόνους των μαύρων κύκλων. Το πράσινο διορθωτικό εξουδετερώνει τις κοκκινίλες, ενώ το ροδακινί ή κόκκινο διορθωτικό εξουδετερώνει τις μπλε, μωβ και καφέ αποχρώσεις. Γι' αυτό, επίλεξε το κατάλληλο αναλόγως τις ανάγκες του δέρματός σου. Στη συνέχεια, τοποθέτησε λίγη ποσότητα από το concealer και... οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο θα είναι παρελθόν!

Χρησιμοποίησε ένα beauty blender και με ταμποναριστές κινήσεις εφάρμοσε το concealer στην περιοχή των ματιών. Το σφουγγαράκι εκτός το ότι θα πάρει την περίσσια ποσότητα, θα καλύψει ομοιόμορφα τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα best sellers concealers που «υπόσχονται» αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας κάτω από την περιοχή των ματιών. Ρίξε μία ματιά...

7 bronzer για λαμπερή και ηλιοκαμένη επιδερμίδα - Τα σωστά tips για τέλεια εφαρμογή

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης