Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Wet look, μπλε σκιές και άλλα 3 beauty trends που θα δούμε το 2025

Ευαγγελία Αλπίδου
Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Wet look, μπλε σκιές και άλλα 3 beauty trends που θα δούμε το 2025
Launchmetrics.com/spotlight

Τα beauty trends άνοιξης-καλοκαίρι 2025 μπορείς να τα υιοθετήσεις από τώρα και να χαρίσεις μία fresh πινελιά στα cozy outfits της σεζόν.

Βρισκόμαστε στον μήνα που διαδραματίζονται τα μεγαλύτερα Fashion Weeks όλου του κόσμου. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει ξεκινήσει η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Κορυφαίοι fashion experts, editors, celebrities, influencers και μοντέλα βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουν από κοντά τα trends που θα κυριαρχήσουν στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς την άνοιξη-καλοκαίρι 2025.

Μπορεί οι street styles εμφανίσεις των it girls να «κλέβουν» πάντα το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού με τα super iconic outfits που επιλέγουν για τα shows, ωστόσο ως beauty addicts, τα βλέμματά μας είναι στραμμένα στα φαντασμαγορικά catwalks τα οποία «μαρτυρούν» κάθε φορά τα hair & makeup trends της επόμενης χρονιάς.

Τα beauty trends άνοιξης-καλοκαίρι 2025 μπορείς να τα υιοθετήσεις από τώρα και να χαρίσεις μία fresh πινελιά στα cozy outfits της σεζόν.

Tο anti-mascara trend είναι το μυστικό για μαυρισμένη επιδερμίδα και το φθινόπωρο

Tory Burch - Wet look

Tory-Burch-bks-S25-028.jpg

Το wet look συνεχίζει να είναι ένα από τα top hairstyles που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου σε χρόνο dt. Είναι το χτένισμα που δίνει την εντύπωση ότι τα μαλλιά είναι βρεγμένα. Για να πετύχεις αυτό το γυαλιστερό εφέ, τοποθέτησε σε νωπά μαλλιά λάδι μαλλιών ή ένα προϊόν styling και κλείδωσε το χτένισμα με λίγη λακ.

Editor's tips: Αναλόγως από ποια μεριά επιλέξεις να κάνεις τη χωρίστρα, θα χαρίσεις και διαφορετικό στιλ στην εμφάνισή σου. Για παράδειγμα, αν χτενίσεις τα μαλλιά όλα μαζί με φορά προς τα πίσω, θα δημιουργήσεις ένα ανδρόγυνο hair look που θα χαρίσει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στη συνολική σου εικόνα.

Laquan Smith - Silver σκιά

Laquan-Smith-clp-S25-015.jpg

Η silver σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού θα κάνει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο και φωτεινό. Είναι ένα beauty tip που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και άβαφη!

TWP - Κοντό καρέ

TWP-bks-S25-024.jpg

Η αλήθεια είναι πως δεν μας εκπλήσσει το συγκεκριμένο hair trend. Το κοντό καρέ ήταν, είναι και θα είναι το Νο1! Γι' αυτό αν ακόμα δεν το έχεις υιοθετήσει στην εμφάνισή σου έχεις την ευκαιρία με τη νέα χρονιά να το ξανά σκεφτείς.

Honey blonde, balayage και άλλα τρεις αποχρώσεις στα μαλλιά δείχνουν πάντα κομψές και «ακριβές»

Halperin - Μπλε σκιά

Halperin-bks-S25-030.jpg

Η μπλε σκιά έχει τη δυνατότητα να προσδίδει ζωντάνια και φρεσκάδα στο βλέμμα, ενώ επίσης, αναδεικνύει τέλεια τα καστανά ή μελί μάτια. Είναι ένα από τα must χρώματα του καλοκαιριού, ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις ένα blue smokey eye look τώρα το φθινόπωρο και να δώσεις extra χρώμα και ένταση στα total white outfits σου.

Jason Wu - Έντονα ζυγωματικά

Jason-Wu-bks-S25-133.jpg

Το έντονα ροδαλά ζυγωματικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και το 2025. Το ρουζ επάνω στα ζυγωματικά και τους κροτάφους χαρίζει μία απίστευτη νεανική όψη στην επιδερμίδα, ενώ φωτίζει φυσικά το βλέμμα.

5 μακιγιάζ ματιών για να κάνεις τώρα και να αναδείξεις τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου