Butterfly cuts, αφέλειες και έντονα layers είναι τα κουρέματα που επιλέγουν τώρα οι Σκανδιναβές

Ευαγγελία Αλπίδου

@_jeanettemadsen_

Αν θες ένα αβίαστο κούρεμα που θα απογειώσει τα φθινοπωρινά looks σου, τα Scandi girls προσφέρουν την τέλεια έμπνευση. 

Οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν αναδειχθεί σε πηγή έμπνευσης όσον αφορά το στιλ, την αισθητική και τον μινιμαλισμό. Τα Scandi girls, είναι γνωστά για τα κομψά και ταυτόχρονα λειτουργικά outfits που επιλέγουν στις all day εμφανίσεις τους, τα οποία βασίζονται σε ουδέτερα χρώματα και statement items.

Οι Σκανδιναβές ξέρουν πολύ καλά να συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Και αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε και μέσα από τα κουρέματά τους. Επιλέγουν κλασικά και καθαρά κουρέματα, όπως διακριτικά layers και αφέλειες που αποπνέουν την μοντέρνα αισθητική και προσωπικότητα τους. Τα χτενίσματα είναι συχνά ανεπιτήδευτα αλλά στυλιζαρισμένα, αντικατοπτρίζοντας την απλότητα της καθημερινότητάς τους.

Αν θες ένα αβίαστο κούρεμα που θα απογειώσει τα φθινοπωρινά looks σου, τα Scandi girls προσφέρουν την τέλεια έμπνευση. Τα κουρέματα τους διακρίνονται για την ανεπιτήδευτη κομψότητα και απλότητα τους. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες τάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις...

Cinnamon nails ή rolls; Το νέο manicure έχει το ζεστό και γήινο χρώμα της κανέλας

The lob cut

@karodall

Το lob cut είναι μία μακρύτερη εκδοχή του κλασικού bob. Το μήκος του φτάνει λίγο πιο πάνω ή κάτω από τους ώμους, κάνοντάς το πιο ευέλικτο στα daily χτενίσματα. Στο συγκεκριμένο κούρεμα οι άκρες είναι ελαφρώς προς τα μέσα χαρίζοντας μία κομψή και cute πινελιά στην εμφάνιση.

Long layers

@amaliemoosgaard

Τα long layers είναι ένα στιλ που χαρακτηρίζεται από πολλά και διαφορετικά μήκη. Η τεχνική αυτή προσθέτει όγκο και κίνηση στα μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ανάλαφρα και πυκνά. Είναι ιδανική επιλογή για κοπέλες που έχουν λεπτά μαλλιά.

Full fringe

@_jeanettemadsen_

Οι αφέλειες είναι το κούρεμα που αγαπούν οι Ευρωπαίες. Είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση του προσώπου. Υπάρχουν διάφορα στιλ, όπως οι see throught bangs, με αποτέλεσμα να μπορούν να προσαρμοστούν και να κολακεύσουν κάθε σχήμα προσώπου.

Butterfly cuts

@matildadjerf

Το butterfly cut είναι ένα στιλ κουρέματος που έχει γίνει δημοφιλές, μέσα από τα social media. Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο κούρεμα με έντονα curtain bangs «butterfly» που χαρίζουν όγκο και κίνηση. Είναι ένα κούρεμα που τονίζει το βλέμμα και κολακεύει τα ζυγωματικά του προσώπου.

Ψάχνεις το ιδανικό foundation για τον χειμώνα; 7 επιλογές για λαμπερή βάση με διάρκεια

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης