Πώς θα πετύχεις το «old fashioned» χτένισμα με τις κυματιστές άκρες της Βάσιας Κωσταρά

Ευαγγελία Αλπίδου
Πώς θα πετύχεις το «old fashioned» χτένισμα με τις κυματιστές άκρες της Βάσιας Κωσταρά

@vassia_kostara

Κυματιστά μαλλιά με όγκο, high ponytails με XL φιόγκους και see through αφέλειες δημιουργούν μια ρομαντική και νοσταλγική αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια μοντέρνα πινελιά στα beauty looks.

Είναι γνωστό, ότι οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται... Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει ένα δυναμικό comeback από τη δεκαετία του 60' και του 70'. Χτενίσματα και κουρέματα επιστρέφουν, χαρίζοντας μία old-fashioned αισθητική στην κάθε εμφάνιση. Κυματιστά μαλλιά με όγκο, high ponytails με XL φιόγκους και see through αφέλειες δημιουργούν μια ρομαντική και νοσταλγική αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια μοντέρνα πινελιά στα beauty looks.

Οι σχεδιαστές και οι influencers αγκαλιάζουν αυτές τις τάσεις, επαναφέροντας κλασικά στιλ με σύγχρονες πινελιές. Τρανταχτό παράδειγμα, η αγαπημένη σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά. Η Βάσια, εμφανίστηκε σε ένα λαμπερό launch premium αρώματος με μία εντυπωσιακή old money εμφάνιση.

Λαχταριστό σοκολατί και icy platinum blonde είναι τα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο

464154224_1088692199455635_5580843510434877903_n.jpg

@vassia_kostara

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα maxi κόκκινο φόρεμα με μακριά ουρά, βαθύ ντεκολτέ και XL ώμους. Στο μακιγιάζ της απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ένα έντονο μαύρο smokey eyes, ενώ το χτένισμα ήταν η τελική πινελιά που ολοκλήρωσε την old Hollywood εμφάνισή της. Ως beauty addicts, λατρέψαμε το old fashioned curly bob που αγκάλιαζε τον λαιμό της. Είναι ένα hairstyles που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ειδικά σε βραδινές και glam περιστάσεις.

Πώς θα πετύχεις το old fashioned curly bob της Βάσιας;

464201891_902527578058937_8861969705651072696_n.jpg

@vassia_kostara

Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Χρησιμοποίησε ένα προϊόν θερμοπροστασίας σε καθαρά και ελαφρώς νωπά μαλλιά. Στη συνέχεια, αφού τα στεγνώσεις, χώρισε τα σε τμήματα. Χρησιμοποίησε ένα σίδερο μπούκλας και πάρε μεγάλες τούφες (για να πετύχεις τον επιθυμητό όγκο) και στρίψε τις γύρω από το εργαλείο, κρατώντας το σε κάθε τούφα για λίγα δευτερόλεπτα. Άφησε τις μπούκλες να κρυώσουν και μόλις οι μπούκλες κρυώσουν, μπορείς να τις χτενίσεις ελαφρώς με τα δάχτυλά σου για να αποκτήσουν μια πιο φυσική εμφάνιση.

Τέλος, για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα χρησιμοποίησε μία λακ για σταθεροποίηση. Προσοχή, μην το παρακάνεις και βαρύνεις τα μαλλιά σου. Αυτά τα βήματα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το επιθυμητό old fashioned curly bob! Good luck Queen!

Αντίο clean makeup! Τα «maximalist eyes» είναι η νέα τάση του χειμώνα για εκρηκτικό βλέμμα