6 influencers που έχουν αλλάξει τρόπο ζωής και μας εμπνέουν να κάνουμε κάτι καλύτερο

Unsplash

Το «πράσινο» mindset δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και αυτές οι influencers ξέρουν καλά πως η βιωσιμότητα δεν είναι τίποτα παραπάνω πέρα από ένα στοίχημα με τον εαυτό σου. Μόλις το νικήσεις, δε θα θες να αλλάξεις ξανά τρόπο ζωής. 

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, η πρόοδος είναι καλύτερη από την τελειότητα, και το να ζεις έχοντας πάντα κατά νου έναν σκοπό είναι ένα ταξίδι που διαρκεί όλη σου τη ζωή. Το να ζεις πιο βιώσιμα μπορεί να φαίνεται μεγάλο στοίχημα, αλλά αν το κάνεις μέρα με τη μέρα, θα εκπλαγείς από το πόσο απλό και αποδοτικό είναι.

Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι εντός και εκτός διαδικτύου που μας διευκολύνουν να μάθουμε ποια βήματα μπορούμε να κάνουμε για να φερθούμε καλύτερα στον πλανήτη.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς θα πάρεις περισσότερες ιδέες για τη βιωσιμότητα, μια καλή λύση είναι να βρεις έναν τρόπο να συνδεθείς με άλλους ανθρώπους που έχουν τον ίδιο σκοπό με σένα. Αν λοιπόν ψάχνεις για περισσότερους influencers που ασχολούνται με τη βιωσιμότητα για να εμπνευστείς και να μάθεις περισσότερα για την οικολογική ζωή, δες αυτούς τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

Θες να αλλάξεις την καθημερινότητα και τη ψυχολογία σου; Το «πράσινο» mindset είναι η απάντηση

Influencers που έχουν κάνει τη βιωσιμότητα τρόπο ζωής

Leah Thomas | @GreenGirlLeah

Η Leah, η ιδρύτρια του Intersectional Environmentalist και συντάκτρια του The Good Trade, είναι η σύμβουλος που θέλουμε για να φέρουμε κοντά την ισότητα και την περιβαλλοντική δικαιοσύνη. Το περιεχόμενό της είναι προσιτό και γύρω από βιώσιμα ταξίδια, την ξεκούραση και το φαγητό.

Sustainable Sabs | @SustainableSabs

Η Sabs είναι μια vegan blogger με χαμηλό αντίκτυπο που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να εκπαιδεύσει τους followers της σχετικά με τη βιώσιμη διαβίωση και τον περιβαλλοντισμό. Το IGTV της είναι γεμάτο με έμπνευση για βιώσιμα και μεταχειρισμένα ρούχα, καθώς και συμβουλές styling.

Πώς το Άμστερνταμ βάζει τέλος στη ρύπανση και δείχνει τον δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον

Elizabeth Teo | @ZeroWasteCutie

Η Elizabeth είναι blogger με μηδενικά απόβλητα και περιβαλλοντική εκπαιδευτικός στο Τορόντο, δημιουργώντας υπέροχα γραφικά με συμβουλές για να ζούμε πιο προσεκτικά, έχοντας κατά νου την αειφορία. Κάνε ένα follow για περιεχόμενο γύρω από συνταγές, διαφορετικότητα και συμμετοχικότητα, περιβαλλοντική δικαιοσύνη και πολλά άλλα.

Gina Danza | @WildGina

Η Gina είναι φωτογράφος της φύσης και δημιουργός που υπερασπίζεται την προστασία τόσο των ανθρώπων όσο και του πλανήτη. Θα βρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες της φύσης μαζί με εκπαιδευτικό περιεχόμενο σχετικά με τη διασφάλιση ότι όλες οι φωνές ακούγονται στο χώρο της βιωσιμότητας.

Jhánneu Roberts | @Jhanneu

Η Jhánneu είναι μια blogger με χαμηλό ποσοστό αποβλήτων και ολιστική βιωσιμότητα με ένα υπέροχα ενημερωτικό κανάλι στο YouTube. Στη σελίδα της, θα βρεις προτεινόμενα βιβλία, προϊόντα και μάρκες που μπορείς να παρακολουθήσεις σχετικά με τα οικονομικά, το σπίτι και την ευεξία.

Aditi Mayer | @aditimayer

Η Aditi είναι μια ψηφιακή δημιουργός που δραστηριοποιείται στη συμβολή της βιωσιμότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του στυλ. Στο feed της μπορείς να βρεις ιδέες για να αντλήσεις έμπνευση για εναλλακτικές μάρκες που επικεντρώνονται στο slow living, αλλά και συζητήσεις γύρω από σύγχρονα, επίκαιρα θέματα, όπως η κλιματική πολιτική

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης