1 χρόνο μετά τον θάνατο του συντρόφου της η Sandra Bullock στέλνει δυνατό μήνυμα για την ηλικία της

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

«Είναι υπέροχο να είσαι 60»: Η Sandra Bullock αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Η Sandra Bullock μιλάει για τα 60 και στέλνει ένα όμορφο μήνυμα ενδυνάμωσης σε όλες τις γυναίκες, κι όχι μόνο.

Η ηθοποιός έγινε πριν μερικές ημέρες 60 και με τα γενέθλια της επίσης 60χρονης Hoda Kotb έστειλε ένα όμορφο μήνυμα, λέγοντας μεταξύ άλλων πόσο υπέροχο είναι να είσαι 60.

Η Sandra Bullock έγινε 60! H ηθοποιός - πρότυπο για το πώς να μετατρέψεις την απώλεια σε δύναμη

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, ξεκίνησε λέγοντας «Είχα ετοιμάσει τόσα πολλά λαμπρά και αστεία πράγματα για σένα σε αυτό το μήνυμα που θα έκαναν θραύση, αλλά ξέρεις κορίτσι μου, είμαι πολύ κουρασμένη».

«Είμαι κουρασμένη γιατί έπρεπε να ανέβω στο βουνό πριν φτάσεις εσύ, ώστε να μπορέσω να ελέγξω το έδαφος, να δω πώς είναι τα πράγματα και να πάρω μια γεύση και να σε ενημερώσω. Και είναι περίεργο γιατί οι άνθρωποι φαίνεται να θέλουν να φοβόμαστε για το πώς μπορεί να μοιάζει όταν φτάσουμε εκεί. Τελικά είναι πολύ ωραία. Είναι απίστευτο», συνέχισε με αρκετό χιούμορ.

Το τι κάνεις για να ζήσεις και το πώς πρέπει να αλλάζεις μορφή κάθε μέρα, το πώς χρησιμοποιείς την ευγένειά σου, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις, το πώς είσαι απέναντι σε αυτούς που νοιάζεσαι και το πώς τους κρατάς ασφαλείς, και απλά το ποιος είσαι σαν άνθρωπος. Είμαστε όλοι ιδιαίτερα τυχεροί που σε έχουμε ειδικά τα παιδιά σου.

Η Sandra Bullock ευχαρίστησε επίσης την Hoda Kotb που είναι τόσο απίστευτη με τόσο πολλούς ανθρώπους και έκλεισε το βίντεο με ένα όμορφο και προσωπικό μήνυμα στη φίλη της.

Χρόνια πολλά, γλυκιά μου φίλη. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι στον κύκλο σου. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων. Και έχω στήσει το μπαρ σου, εδώ πάνω, για να μπορούμε να βλέπουμε τη θέα. Είναι πολύ όμορφη, αλλά σε χρειάζομαι εδώ πάνω. Χρόνια πολλά

Αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Sandra Bullock έναν χρόνο μετά την απώλεια του συντρόφου της, Bryan Randall. Τον περασμένο Αύγουστο, ο επί οκτώ χρόνια σύντροφος της ηθοποιού πέθανε σε ηλικια 57 ετών μετά την τριετή μάχη που έδωσε με την ασθένεια των κινητικών νευρώνων.

Πρόσφατα πηγή αναφέρει στο US Weekly ότι η διάσημη ηθοποιός θέλει να προχωρήσει στη ζωή της αλλά διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του συντρόφου της και εστιάζει στα παιδιά της.

«Η Sandra είναι μια αφοσιωμένη μαμά. Τα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό και η Sandra παρακολουθεί όλους τους αγώνες τους. Όλα αγαπούν την ύπαιθρο και κάνουν βόλτες με τα ποδήλατα και κάνουν πεζοπορίες μαζί».

Sandra Bullock αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο

Η γνωστή ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές πως ό,τι κάνει δεν το κάνει με βάση την ηλικία της, αλλά τη θέλησή της. Δεν διστάζει, μάλιστα, να δείχνει εμφανώς την αγάπη τόσο για τη δουλειά όσο και για τους δικούς της ανθρώπους.

Όταν κέρδισε με την ταινία The Blind Side όχι μόνο ένα Όσκαρ, αλλά και μια Χρυσή Σφαίρα, δύο βραβεία «Screen Actors Guild» και τρία Βραβεία Κινηματογράφου Επιλογής Κριτικών, στην ομιλία της η Bullock αφιέρωσε το Όσκαρ με τρεμάμενη φωνή στη μαμά της.

Η Sandra Bullock αναδείχθηκε ως ένα από τα 100 πιο σημαντικά πρόσωπα του περιοδικού «Time» παγκόσμια το 2010. Eκείνη την χρονιά, πήρε τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης ηθοποιού στον κόσμο. Οι ταινίες της έχουν αποφέρει περισσότερα από 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως βάζοντάς την στο βιβλίο Γκίνες.

Η κίνηση της Sanda Bullock την ημέρα που ο σύντροφός της Bryan Randall θα γινόταν 58 ετών

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης