Η Olivia Munn καλωσόρισε το δεύτερό της παιδί λίγους μήνες μετά την ολική υστερεκτομή

 Άρτεμις Σκούφου
Instagram/oliviamunn

Ο καρκίνος δεν ήταν αρκετός για να την κρατήσει μακριά από την οικογένειά της. Η Olivia Munn και ο John Mulaney πήραν αγκαλιά το δεύτερό τους παιδάκι και απέδειξαν πως οι δυσκολίες στη ζωή είναι για να αντιμετωπίζονται μαζί, το ίδιο και οι χαρές. 

Η Olivia Munn είναι μια νέα μαμά που δεν έχει απολαύσει μέχρι στιγμής τη μητρότητα όπως ακριβώς θα ήθελε. Λίγα χρόνια μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού με τον John Mulaney, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και μερικές ακόμα χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ η περιπέτειά της δεν σταμάτησε εκεί, αφού μερικούς μήνες μετά υποβλήθηκε σε ολική υστερεκτομή.

Μιλώντας τότε στη Vogue, είχε αναφέρει «Έχω πλέον κάνει ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Έβγαλα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες μου».

Η Olivia Munn αποκάλυψε ότι έχει κάνει ολική υστερεκτομή - Η συγκινητική δήλωση για τον γιο της

Σήμερα καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και δείχνει πως οι δυσκολίες δεν είναι αρκετές για να της στερήσουν τις όμορφες στιγμές της ζωής.

Η Olivia Munn και ο John Mulaney μεγαλώνουν την οικογένειά τους

Η 44χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, John Mulaney καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους, μια κόρη, μέσω παρένθετης μητέρας στις 14 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι στο Instagram την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

«Η Méi June Mulaney ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη χρονιά του δράκου», έγραψε η Munn στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram με μια φωτογραφία της ίδιας να κάθεται στην αγκαλιά του συντρόφου της, καθώς κρατούσε την κόρη τους σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου.

«Είχα τόσα πολλά βαθιά συναισθήματα για το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κυοφορήσω την κόρη μου. Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την παρένθετη μητέρα μας μιλήσαμε σαν μητέρα προς μητέρα. Μου έδειξε τόση αξιοπρέπεια και κατανόηση, που ήξερα ότι είχα βρει έναν πραγματικό άγγελο», συνέχισε. «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου που κράτησε το μωρό μας ασφαλές για 9 μήνες και έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Η Olivia Munn ολοκλήρωσε την ανάρτησή της μοιραζόμενη το νόημα πίσω από το όνομα της κόρης της. «Είμαι τόσο περήφανη για το μικρό μου δαμάσκηνο, τον μικρό μου δράκο που έκανε το ταξίδι για να είναι μαζί μας. Η καρδιά μου έχει εκραγεί», έγραψε, προτού προσθέσει «Méi (προφέρεται may) σημαίνει δαμάσκηνο στα κινέζικα».

Η μητέρα δύο παιδιών ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με ένα κοντινό πλάνο της μικρής Méi, μια φωτογραφία της να αγκαλιάζει την κόρη της καθώς κάθονταν κοντά σε ένα μεγάλο παράθυρο και μια οικογενειακή φωτογραφία με τη νέα τετραμελή οικογένεια να κοιτάζει τον ωκεανό.

Ο John Mulaney έκανε κι εκείνος με τη σειρά του μια ανάρτηση, λέγοντας μεταξύ άλλων «Αγαπώ τόσο πολύ το κοριτσάκι μου». Ανέβασε δύο ίδιες φωτογραφίες με αυτές που δημοσίευσε και η σύντροφός του, αλλά και ένα βίντεο έχοντας το μωρό τους αγκαλιά.

Η Olivia Munn έχει μάθει πώς να ξεπερνάει τα εμπόδια

Η ανακοίνωση του ερχομού ενός ακόμα παιδιού έρχεται λίγους μήνες μετά τον γάμο τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές Ιουλίου 2024 με μια απλή τελετή στο σπίτι ενός φίλου τους στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Olivia Munn- John Mulaney παντρεύτηκαν 4 μήνες αφότου εκείνη μίλησε δημόσια για τη διπλή μαστεκτομή

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και ο γιος τους, ο Μalcolm, ήταν παρών στην τελετή γάμου μαζί με ακόμα έναν μάρτυρα.

Η Olivia Munn είχε αποκαλύψει ότι πριν ένα χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι κράτησε τη διάγνωση της ασθένειας της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε πει για το συγκεκριμένο θέμα:

«Έπρεπε να πάρω μια ανάσα και να περάσω κάποια από τα πιο δύσκολα σημεία πριν το μοιραστώ».

Επίσης, παραδέχτηκε ότι δεν θα είχε βρει τον καρκίνο της αν δεν ήταν ο «φύλακας άγγελος» της, ο γυναικολόγος της, ο οποίος είναι γνωστός για τη συνεργασία του με αστέρες όπως η Rihanna και οι Κardashians.

«Συνειδητοποιείς ότι ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποια είσαι, δεν τον νοιάζει αν έχεις μωρό ή αν δεν έχεις χρόνο. Έρχεται κατά πάνω σου και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τον αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο».

Η Olivia Munn υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και στη συνέχεια σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση το περασμένο φθινόπωρο. Έκανε τέσσερις επεμβάσεις σε διάστημα 10 μηνών και τον Απρίλιο του 2024 υποβλήθηκε επίσης σε υστερεκτομή.

Καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας και της ανάρρωσής της, ο John Mulaney ήταν στο πλευρό της.

Η ηθοποιός έχει δείξει πως όλο αυτό το διάστημα αγαπά να περνά χρόνο με τον γιο της και να επενδύει στην οικογένειά της. Τον Απρίλιο είχε δηλώσει στο People πως η επαφή με τον Malcolm κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, τής έδινε δύναμη και πολλή χαρά.

«Όταν είμαι μαζί του, είναι η μόνη στιγμή που το μυαλό μου δεν σκέφτεται ότι είμαι άρρωστη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του», είπε. «Και αυτό βάζει πολλά πράγματα σε άλλη προοπτική. Γιατί αν το σώμα μου αλλάξει, εξακολουθώ να είμαι η μαμά του. Αν έχω πυρετούς, εξακολουθώ να είμαι η μαμά του. Αν χάσω τα μαλλιά μου, είμαι ακόμα η μαμά του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Μπορώ να είμαι εδώ γι' αυτόν».

Παρά τις δυσκολίες, το ζευγάρι δείχνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο πολύ απολαμβάνει τη γονεϊκότητα και τις στιγμές με τον γιο του. Η κόρη τους έρχεται για να προσθέσει λίγη ακόμα χαρά στην όμορφη οικογένειά τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης