Η Δήμητρα Παπαδήμα κλείνει τα 61 και δηλώνει για πάντα νέα και cool δίπλα στον Μποσταντζόγλου

Instagram/ dimitra_papadima_

Στην αντισυμβατική σχέση με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου έχει βρει το μυστικό της ανανέωσης και τα 61 χρόνια δεν έχουν τίποτα να πουν στη Δήμητρα Παπαδήμα. 

Η ενεργή στα social media Δήμητρα Παπαδήμα έκλεισε σήμερα τα 61 της χρόνια και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα για εκείνη. Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός πόζαρε με μπικίνι και απέδειξε πως η καλοκαιρινή της διάθεση είναι ακόμα ζωντανή.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την ίδια με μαύρο μπικίνι να απολαμβάνει τον ήλιο, πάνω από σε έναν βράχο, στη θάλασσα. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε «για πάντα», δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο αγαπάει το καλοκαίρι.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Δήμητρα Παπαδήμα δημοσίευσε φωτογραφίες από παραλίες, δείχνοντας πόσο αγαπάει να περνά χρόνο εκεί.

Η αντισυμβατική σχέση με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου

Όπως είναι γνωστό, από το 1991 η Δήμητρα Παπαδήμα είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό -και ίδιας φιλοσοφίας άνθρωπο, Γιάννη Μποσταντζόγλου. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Θαλασσινή ενώ η οι σχέσεις με την πρώην σύζυγο του «Μποστ» είναι κάτι παραπάνω από άριστες. Δήμητρα και Γιάννης στο παρελθόν παντρεύτηκαν και ύστερα χώρισαν, ενώ έχουν επιλέξει να ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Για τη σχέση αυτή που πολλοί χαρακτηρίζουν ως αντισυμβατική, εκείνοι δηλώνουν «Νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί. Κατά βάθος, όλοι οι άνθρωποι. Αλλά οι συνθήκες μας αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε».

Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποφασίσει πως δεν θέλουν να παντρευτούν ξανά. Μάλιστα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έχει δηλώσει:

Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;

Όπως είπαμε, οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζουν σε χωριστά σπίτια, κάτι που φαίνεται να έχει βοηθήσει στο να διατηρηθεί και να ανανεωθεί η σχέση τους.

«Το να ζούμε σε χωριστά σπίτια είναι μια πάρα πολύ ωραία λύση», είχε δηλώσει η Δήμητρα Παπαδήμα ενώ ο Γιάννης Μποσταντζόγλου πρόσθεσε: «Το έκανα δια της πιέσεως. Αν είναι να μαλώνω κάθε τρίλεπτο καλύτερα να πιάσω ένα σπιτάκι και τελειώνει η υπόθεση. Και βέβαια έχω χαρεί τη ζωή μου από εκείνο το σημείο».

Το σπίτι του ηθοποιού στα βόρεια προάστια είναι αρκετά κοντά σε εκείνο που μένει η σύντροφος και η κόρη τους. «Ο Γιάννης την έχει τη φωλιά του. Του τα έχω όλα έτοιμα στο σπίτι που μένω εγώ, έρχεται τα βρίσκει και μετά πάει στο σπίτι του να φωλιάσει μόνος του σαν τον κούκο», συμπλήρωσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Σε συνέντευξή της, η Δήμητρα Παπαδήμα έχει δηλώσει πως η κόρη τους είχε προτείνει να μείνουν χωριστά, κάτι που όπως είπε, τους έχει κάνει καλό. Μάλιστα, δεν έχουν κοιμηθεί ποτέ μαζί στο ίδιο κρεβάτι, ούτε μία φορά. Η ηθοποιός απομυθοποιεί το να κοιμούνται μαζί, ο καθένας μπορεί να κοιμηθεί και να κάνει ό,τι θέλει και να βολευτεί όπως θέλει ενώ κοιμάται.

Δήμητρα Παπαδήμα & Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι μαζί 33 χρόνια και έχουν την πιο cool σχέση

Οι δύο ηθοποιοί χαρίζουν απολαυστικές ατάκες για τη σχέση τους σε κάθε τους συνέντευξη και δεν έχεις παρά να τις διαβάσεις όλες, μία προς μία.

Η Δήμητρα Παπαδήμα ποζάρει με μαγιό και 32 χρόνια μετά το «Εκμέκ παγωτό» ίσως δεν πέρασε μέρα και οι συνεντεύξεις τους είναι απόλαυση.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης