Ο γιος της Isabella Rossellini παντρεύτηκε το κορίτσι του στην επέτειο της 10ετούς σχέσης τους

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο Roberto Rossellini και η Kai Marie παντρεύτηκαν στην 10η επέτειο της σχέσης τους και η Isabella Rossellini δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για τον γιο της και την επιλογή του που ήταν αποτέλεσμα αληθινής αγάπης και όχι των «κοινωνικών πρέπει».

Ο θετός γιος της Isabella Rossellini, Roberto παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του, Kai Marie, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τη 10ετή σχέση τους.

O θετός γιος της Isabella Rossellini, Roberto, είναι κούκλος, μοντέλο και ένας πραγματικός gentleman

Η ανάρτηση της Isabella Rossellini για τον γάμο του γιου της

H Isabella Rossellini λίγες μέρες μετά τον γάμο τους που έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στο νεόνυμφο ζευγάρι με μια ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, ενημερώνοντας μάλιστα τους θαυμαστές της πως ο γάμος έγινε στο αγρόκτημα που έχει δημιουργήσει η ίδια.

Φυσικά, η ανάρτησή της γέμισε με ευχές για το ζευγάρι από μεγάλα ονόματα του χώρου του modelling, όπως της Linda Evangelista και η Iman.

Η 72χρονη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο, που κατάφερε να ξεφύγει από τη σκιά των δύο θρύλων γονιών της - της σπουδαίας ηθοποιού από την Σουηδία, Ingrid Bergman αλλά και του Roberto Rossellini, ενός από τους πιο μεγάλους σκηνοθέτες της Ιταλίας - απέκτησε την κόρη της Elettra-Ingrid το 1983 από τον γάμο της με τον Jonathan Wiedemann, ενώ υιοθέτησε τον Roberto junior το 1993, την περίοδο που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Βρετανό ηθοποιό Gary Oldman.

Η ιστορία αγάπης του Roberto και της Kai

Ο Roberto Rossellini ερωτεύτηκε την Kirsten (Kai) Marie, μια απλή κοπέλα, σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα και το status του.

Και όταν λέμε «απλή κοπέλα» εννοούμε κόντρα σε κανόνες που για χρόνια πρόσταζε η βιομηχανία της μόδας και η διαφήμιση.

Ο ίδιος, αν και από φωτογράφος βρέθηκε να είναι μοντέλο, δεν εγκλωβίστηκε ποτέ σε εικόνες και είδε την πραγματική ομορφιά που δεν έχει να κάνει με «επωνυμίες» και καλούπια κιλών.

H Kai Marie άλλωστε, έχει λιγότερους από 2500 followers, ενώ το προφίλ της είναι κλειστό.

Ο Roberto, μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και μούσα της Lancôme, η οποία τού έμαθε την αξία της αληθινής ομορφιάς.

«Το να μεγαλώνεις φέρνει και πολλή χαρά. Παχαίνεις και αποκτάς περισσότερες ρυτίδες και αυτό μπορεί να μην είναι τόσο καλό, αλλά αισθάνεσαι και πιο ελεύθερος. Αυτή η ελευθερία μεταφράζεται ως: καλύτερα να κάνω αυτό που θέλω να κάνω τώρα, γιατί σύντομα θα πεθάνω. Αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Επίσης, έρχεται και η ηρεμία: είχα την καριέρα που είχα, καλή ή κακή, έκανα το καλύτερο που μπορούσα και τώρα συνεχίζω να κυνηγάω αυτό που με ενδιαφέρει», είχε πει η Isabella Rossellini σχετικά με τον χρόνο που περνάει και την ομορφιά σε συνέντευξή της στη βρετανική The Guardian.

Παράλληλα, η ίδια είχε αναφερθεί και στη λήξη της συνεργασίας της με την Lancôme, στα 40 της.

Δεν ξέρω αν ήμουν προετοιμασμένη να με αφήσει η Lancôme, γιατί ήμουν τόσο επιτυχημένη που το θεωρούσα δεδομένο. Τότε η Lancôme έλεγε ότι οι γυναίκες ονειρεύονται να είναι νέες και ότι οι διαφημίσεις για αρώματα και καλλυντικά έχουν να κάνουν με την αποπλάνηση, οπότε αυτή η ιδέα συνδέεται με νεότερες γυναίκες, όχι με μια στα 40 της. Αλλωστε η διαφήμιση είναι ένα όνειρο, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Αυτό μου είπαν, έστω κι αν υπήρχαν πολλές πελάτισσες της Lancôme που ήταν 40, 50, 60 και 70 ετών».

H Isabella Rossellini όμως, δεν το έβαλε κάτω επειδή για κάποιους η ομορφιά της «είχε λήξει». Άρχισε να γράφει βιβλία, ξανασπούδασε, αγόρασε μια φάρμα και έμαθε να ζει μόνη της. Κάπως έτσι, επαναπροσλήφθηκε από τη Lancôme και συνεχίζει μέχρι σήμερα με την υποκριτική (Η Χίμαιρα, Spaceman).

Γι' αυτό και ο Roberto Rossellini αν ένα μάθημα πήρε από τη μαμά του ήταν πως στη ζωή δεν έχουν σημασία τα «φτιασίδια», οι followers, ένα ωραίο πρόσωπο ή σώμα, αλλά η ομορφιά που κρύβεται μέσα μας, οι αξίες που μάς καθορίζουν, οι γνώσεις μας, η αυτοβελτίωση.

Ο ίδιος λοιπόν, εξελίχθηκε σε έναν σωστό gentleman και δεν δίστασε ποτέ όλα αυτά τα 10 χρόνια να δείχνει την αγάπη του στη σύντροφό του, μέσα από διάφορες αναρτήσεις του στα social media, σπάζοντας για ακόμα μια φορά τα στερεότυπα που θέλουν τους άντρες να μην εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους.

«Φτάσαμε τα 8 χρόνια!!!

Σ' αγαπώ! Ευχαριστώ που με αγαπάς για μένα. Αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια μαζί σου. Σε ευχαριστώ που πιστεύεις σε μένα και είσαι ο καλύτερος σύντροφος σε κάθε περιπέτεια που θα μπορούσα να έχω. Ανυπομονώ να περάσω περισσότερα χρόνια διασκεδάζοντας μαζί σου. Σ' αγαπώ», είχε γράψει ο ίδιος για την 8η επέτειό τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης