Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε νικήτρια από την εντατική και λέει σε όλους μας «Αγάπα τον εαυτό σου»

 Άρτεμις Σκούφου
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα». Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για πρώτη φορά για το αλλεργικό σοκ που υπέστη και στέλνει το δικό της μήνυμα για τη ζωή. 

Αν έχεις πάθει έστω και μία φορά αλλεργικό σοκ - χωρίς απαραίτητα να έχεις μεταφερθεί στο νοσοκομείο - τότε σίγουρα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις μια τόσο δύσκολη αλλεργική περίπτωση και η Μαρία Μπακοδήμου έζησε τη δική της περιπέτεια με την υγεία της τις τελευταίες ημέρες.

Έχεις αλλεργίες; Τότε ξέρεις τι περνάει η Μαρία Μπακοδήμου τις τελευταίες ημέρες. Όχι ότι αν δεν έχεις, δε μπορείς να τη νιώσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση το να έχεις κάποιου είδους αλλεργία - και ειδικά σε φάρμακο - μπορεί να είναι μαρτύριο.

Στα αρνητικά σχόλια στην πρόσφατη φωτογραφία της η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με δύο τρόπους

Η περιπέτεια της Μαρίας Μπακοδήμου δείχνει πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζεις κάτω

Η Μαρία Μπακοδήμου έζησε ένα αλλεργικό σοκ εκεί που δεν το περίμενε. Πριν από μερικές ημέρες, η γνωστή παρουσιάστρια νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική και μάλιστα, μεταφέρθηκε στην εντατική. Αρχικά, είχε βρεθεί στο θεραπευτήριο ώστε να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις.

Όμως, ας πούμε πως δεν είχε την τύχη με το πλευρό της, αφού έπαθε αλλεργία σε κάποια φαρμακευτική ουσία που της χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Αν και οι ουσίες που χορηγούνται στις διαγνωστικές εξετάσεις προκαλούν πολύ σπάνια κάποια αλλεργική αντίδραση, η Μαρία Μπακοδήμου «έπεσε» στην περίπτωση και χρειάστηκε την άμεση παρέμβαση των γιατρών καθώς το αλλεργικό σοκ μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τη ζωή του ατόμου που το παθαίνει.

Η περιπέτεια της υγείας της δεν ήταν εύκολη, όμως υπάρχουν και καλά νέα στην όλη υπόθεση. Ποια είναι αυτά; Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και σήμερα έστειλε το δικό της μήνυμα για όσα έζησε.

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για πρώτη φορά για το αλλεργικό σοκ και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και σε μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram αναφέρθηκε σε αυτή τη «δύσκολη μάχη», όπως τη χαρακτηρίζει η ίδια.

Το ποστ αφορά μια εικόνα στην οποία αναγράφεται το μήνυμα «κοιτάμε μπροστά», ενώ στη λεζάντα, η παρουσιάστρια δεν ξεχνά να ευχαριστήσει πρώτα απ' όλα τους γιατρούς της που ανταποκρίθηκαν άμεσα και την οικογένειά της που ήταν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και αντέδρασε στις κρίσιμες αποφάσεις που είχε να πάρει.

Επίσης, ευχαρίστησε και όλο τον κόσμο και τους φίλους της για τα μηνύματα που έστειλαν και τη στήριξή τους και δήλωσε με τον τρόπο της νικήτρια. Για τη Μαρία Μπακοδήμου «η ζωή είναι ωραία» και μια δυσκολία δεν είναι αρκετή για να σταματήσει να προσπαθεί.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν τον όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μπακοδήμου στέλνει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από το νοσοκομείο. Στις 30 Απριλίου, είχε κάνει μια ανάρτηση, αποκαλύπτοντας ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο.

Η παρουσιάστρια δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά φόρεσε το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και φωτογραφήθηκε χωρίς φίλτρα και ιδιαίτερο μακιγιάζ, στέλνοντας ένα ειλικρινές μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως η ίδια τόνισε, θέλει να μοιράζεται μαζί τους και πιο αυθόρμητες εικόνες και όχι μόνο στυλιζαρισμένα, γεμάτα ευτυχία στιγμιότυπα.

«Όλα πήγανε καλά ! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες , φαγητά και ταξίδια αλλά και real life. Real life με φωτεινό κραγιόν πάντα», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της ανάρτησής της τότε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης