Παχουλή δεν τους αρέσει, αδύνατη ούτε - Στα 43 της η Christina Aguilera ξέρει να απαντά στους haters

H Christina Aguilera στην τελετή για τα 66α Grammy Awards τον Φεβρουάριο του 2024

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)

Είτε με περισσότερα, είτε με λιγότερα κιλά, η Christina Aguilera γίνεται πάντα στόχος των haters, όμως ύστερα από χρόνια bullying ξέρει ακριβώς πώς να το αντιμετωπίζει και μοιράζεται το μυστικό της. 

Η Christina Aguilera κυκλοφόρησε ένα νέο, επετειακό άλμπουμ για το οποίο είναι ιδιαίτερα περήφανη και όλος ο κόσμος μιλάει (ξανά) για εκείνη. Ωστόσο, η συζήτηση δεν έχει να κάνει με τη μουσική της. Στόχος και αυτή τη φορά η εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα το νέο αδυνατισμένο look της. Έλεος όμως!

Γούστο της και καπέλο της

«Η Christina έχει χάσει πολλά κιλά μέσα στον τελευταίο χρόνο και νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ», μεταφέρουν πηγές στο Life & Style και παρότι όλοι συμφωνούν ότι της πηγαίνει πολύ, τα σχόλια αγωνίας σχετικά με το αν το έχει παρατραβήξει έρχονται με τη μορφή καταιγίδας. Λες και θα έπρεπε να ζητήσει κανενός την άδεια η Christina, ή και όποιος άλλος, εδώ που τα λέμε!

Οι φήμες περί χρήσης του φαρμάκου Ozpemic ακούγονται εδώ και καιρό, η ίδια δεν τις έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει και η αλήθεια είναι πως παραμένει πάντα το ίδιο body positive ανεξάρτητα από το νούμερο που φορά στα ρούχα της.

Η νέα εμφάνιση της Aguilera δίχασε το TikTok μήπως όμως να σταματήσουν τα σχόλια για το σώμα της;

Ανασφάλεια και roller coaster συναισθήματα

Η Christina Aguilera βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας χρόνια από πολύ μικρή ηλικία και έχει μιλήσει ανοιχτά για το βάρος και την εικόνα του σώματός της πολλές φορές στο παρελθόν.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Glamour η 43χρονη ποπ σταρ παραδέχτηκε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ από όλα όσα άκουγε για το σώμα της και τα κιλά της όταν ήταν νεότερη και γι' αυτό τον λόγο σταμάτησε να παρακολουθεί βραδινές τηλεοπτικές εκπομπές, όπου κατά κύριο λόγο ακούγονταν «τρέλες».

Και όντως, το σώμα της πέρασε διάφορες φάσεις και ο κόσμος τις «κουβέντιαζε» (αρνητικά, εννοείται) όλες!

Στην αρχή της καριέρας της, για παράδειγμα, η Christina είχε παραδεχτεί πως ένιωθε «ανασφαλής» για το σώμα της μέχρι που «άρχισε να γεμίζει λίγο» όταν μεγάλωσε.

«Μπαίνοντας στον χώρο, δεν μου άρεσε καθόλου που ήμουν εξαιρετικά αδύνατη. Μόλις έκλεισα τα 21, άρχισα να "γεμίζω" λίγο και λάτρεψα τις νέες μου καμπύλες», είπε, ενώ μιλώντας στο περιοδικό Health είχε παραδεχτεί πως δυσκολευόταν να κοιτάξει παλιές φωτογραφίες του εαυτού της γιατί θυμόταν πόσο ανασφαλής ένιωθε, κυρίως από τα σχόλια του κόσμου.

Και μετά, όμως, το «πρόβλημα» δε λύθηκε γιατί και αφού «γέμισε», δεν ήταν «ευχαριστημένοι». «Ω, γίνεσαι πιο χοντρή», έλεγε ο κόσμος και οι υπεύθυνοι του χώρου μου τόνιζαν πως «ο κόσμος σε προτιμούσε όπως ήσουν αδύνατη έφηβη».

Christina Aguilera: Το ηχηρό της μήνυμα κατά του body-shaming (+photos)

Η Christina όμως έμαθε το «κόλπο» και σώθηκε

«Έχω μια ωριμότητα τώρα που απλά δεν σκέφτομαι τη γνώμη των άλλων», απαντά με σιγουριά πια η Aguilera και ναι, την καταλαβαίνουμε. «Ο καθένας πρέπει, απλά να κοιτάζει τη δουλειά του», λέει η Christina τονίζοντας το αυτονόητο «Δεν με αφορούν καθόλου οι απόψεις των άλλων για μένα».

Είτε με μερικά κιλά επάνω, είτε με μερικά κιλά κάτω, εφόσον δεν υφίσταται πρόβλημα υγείας, το αισθητικό κομμάτι είναι αναμφισβήτητα κάτι που αφορά τον καθένα προσωπικά και μόνο έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Αν μάλιστα mega stars όπως η Xtina χτυπάνε την παλάμη στο τραπέζι και φωνάζουν «Σ' όποιον αρέσουμε» και «Λογαριασμό δεν δίνουμε» τότε τα πράγματα μπορεί να πάνε και προς το καλύτερο!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης