Μετά από μία παύση για λόγους ψυχικής υγείας η Χατζηπαντελή επιστρέφει στη μόδα & διδάσκει αυτοαγάπη

Μετά από μία παύση για λόγους ψυχικής υγείας η Χατζηπαντελή επιστρέφει στη μόδα & διδάσκει αυτοαγάπη

Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει δυναμικά στη μόδα, έχοντας γίνει, πλέον, η πηγή έμπνευσης του ίδιου της του εαυτού. 

Υπάρχουν φορές στη ζωή που θέλουμε τον χώρο μας, τον χρόνο μας και την απόλυτη ηρεμία της ψυχής μας για να συνδεθούμε με τον εαυτό μας, για να «γεμίσουμε μπαταρίες» και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυναμικά σε όσα αγαπάμε να κάνουμε.

Υπάρχουν φορές που η εξάντληση είναι μεγάλη αλλά παρόλα αυτά οι άνθρωποι συνεχίζουν να αναβάλλουν τη σύνδεση που έχουν ανάγκη να αισθανθούν με τον εαυτό τους. Σε έναν ρεαλιστικό κόσμο, άλλωστε, δεν είναι εύκολο να χαθείς από προσώπου γης για να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με την αυτοεκτίμησή σου.

H Σοφία Χατζηπαντελή έκανε τον επαναπροσδιορισμό της και επιστρέφει στη μόδα

Ρεαλιστικό ή μη, η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα του ανθρώπου που άφησε στην άκρη τα πάντα τέλη Φεβρουαρίου του 2024, με σκοπό να θέσει σε προτεραιότητα τον εαυτό της και όπως φαίνεται κατάφερε να βρει τις ισορροπίες και επιστρέφει δυναμικά σε αυτό που γεννήθηκε για να κάνει: το modeling.

Με δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 26χρονη που γνωρίσαμε ως κριτή του GNTM ανακοίνωσε σε όσους την ακολουθούν ότι αισθάνεται έτοιμη να επιστρέψει, ενώ μοιράστηκε και τα μαθήματα ζωής που πήρε το διάστημα που είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γράφοντας στα αγγλικά, το μοντέλο αναφέρει:

«Αυτή η χρονιά υπήρξε τόσο περίεργη για εμένα, αφότου επέστρεψα από τα γυρίσματα ενός τηλεοπτικού show στην Ελλάδα μετά από περίπου μισό χρόνο και πήρα λίγο χρόνο εκτός για να επαναπροσδιοριστώ, επειδή, όπως λέω πάντα, δεν υπάρχει Σοφία χωρίς εμένα, οπότε έθεσα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Αλλά σήμερα, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, αισθάνομαι γεμάτη έμπνευση και έτοιμη να γυρίσω σε αυτό που πάντα έκανα! Δώστε στα κορίτσια λίγη έμπνευση και ενθάρρυνση να κάνουν αυτό που πρέπει».

Στη συνέχεια, η Σοφία πρόσθεσε:

«Ειλικρινά αισθάνομαι σαν να αποδεικνύω πως όταν ακούς τον εαυτό σου και όχι ό,τι σου λέει οποιοσδήποτε άλλος που σε πιέζει, καταλήγεις να γίνεις ακόμα πιο δυνατός. Αυτό συνέβη με εμένα όχι απαραίτητα επειδή είχα επιτέλους χρόνο να ξεκουραστώ αλλά κυρίως επειδή ήμουν σε θέση να εμπιστευτώ τον εαυτό μου για αυτές τις αποφάσεις και αυτό έκανε την αυτοπεποίθησή μου πολύ πιο ισχυρή».

«Αυτοπεποίθηση είναι να εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμα κι όταν φοβάσαι την έκβαση των πραγμάτων», κατέληξε το νεαρό μοντέλο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή πήρε μία δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το μοντέλο που γνωρίσαμε ως κριτή στο GNTM δημοσιοποίησε με ένα story στο Instagram για τη δύσκολη απόφαση να απέχει για ένα διάστημα από τη μόδα επειδή θέλει να θέσει σε προτεραιότητα τον εαυτό της και την ψυχική της υγεία.

Συγκεκριμένα, η Χατζηπαντελή αναρτώντας μία φωτογραφία της, έγραψε:

«Μία πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός μόδας αυτόν τον μήνα, λόγω της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτο τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά».

Screenshot-2024-02-29-091643.png