Ακατάλληλο είπαν το νυφικό της κόρης της Susan Sarandon και η απάντησή της ήταν η καταλληλότερη

Ακατάλληλο είπαν το νυφικό της κόρης της Susan Sarandon και η απάντησή της ήταν η καταλληλότερη

Κάποιοι «σοκαρίστηκαν» από το νυφικό της της Eva Amurri και εκείνη δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες με τη δημιουργία λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήθελα να αισθάνομαι σέξι αλλά και κομψή, και νομίζω ότι το φόρεμα πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία». «Εσείς μη διστάσετε να κάνετε screenshot αυτό για αργότερα».

Η ηθοποιός και lifestyle blogger, Eva Amurri, παντρεύτηκε τον σύντροφό της, τον σεφ Ian Hock στο Windrift Hall στην Hudson Valley της Νέας Υόρκης την Κυριακή (29 Ιουνίου) και κάποιοι προσπάθησαν να επισκιάσουν τη χαρά της με το να «κ(σ)εράσουν» τοξικότητα.

Η κόρη της Susan Sarandon και του σκηνοθέτη Franco Amurri, κατευθύνθηκε προς το μέρος του αγαπημένου της υπό την ακουστική εκτέλεση του «Can't Help Falling in Love» φορώντας ένα στράπλες φόρεμα Kim Kassas το οποίο αγόρασε από το Bridal Reflections στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το περιοδικό People. Η δημιουργία με τον κορσέ είχε εντυπωσιακό βαθύ ντεκολτέ, το οποίο κάποιοι επέκριναν ως ακατάλληλο για γαμήλια τελετή.

https://www.instagram.com/p/C82pK8juxqM/

Η Amurri, αντεπιτέθηκε στους επικριτές που «σκανδαλίστηκαν» από το νυφικό της θέλοντας έτσι να πάρει θέση με τον δικό της τρόπο, στον δικό της τόπο, την ώρα που εκείνη ήθελε για μια επιλογή που αφορά εκείνη και μόνο εκείνη.

Η κόρη της πρωταγωνίστριας του Thelma and Louise ανταπάντησε μέσω της «τοποθεσίας» Instagram με διάφορες φωτογραφίες. Σε μία από αυτές λέει στη λεζάντα, «Σε όποιον σκανδαλίστηκε με το ότι το στήθος μου δεν είναι "μαζεμένο"», ενώ σε μια άλλη μεγεθυμένη εικόνα του στήθους της είπε: «Μη διστάσετε να κάνετε screenshot αυτό για αργότερα».

Πολύ ωραία απάντηση σε κάποιους που δεν τους αφορά το τι φορέσει μια γυναίκα στον γάμο της. Επίσης ωραίο σχόλιό της ήταν και το εξής:

sandon.png

Εξηγώντας την επιλογή του νυφικού της, η lifestyle blogger δήλωσε στο People: «Λατρεύω το γεγονός ότι έχει μια vintage αίσθηση και είναι εξαιρετικά θηλυκό χωρίς να είναι υπερβολικά φουσκωτό. Ήθελα να αισθάνομαι σέξι αλλά και κομψή, και νομίζω ότι το φόρεμα πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία».

Την ίδια ώρα, η πασίγνωστη ηθοποιός μητέρα της επέλεξε ένα κοστούμι με φλοράλ σχέδιο σε μια τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 40 καλεσμένους. Στο σημαντικό γεγονός δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί και ο πασίγνωστος ηθοποιός Tim Robbins που υπήρξε σε σχέση με τη Sarandon.

people_1719780471_3402087634954645484_28759374.jpg

Θυμίζουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του από το Παρίσι της Γαλλίας τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Έτσι, δεν είναι τυχαίο πως η τελετή είχε ως θέμα το «French garden party».

Η Amurri, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή της Major League και αθλητικό παρουσιαστή του NBC, Kyle Martino, απέκτησε μαζί του τρία παιδιά. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2019, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση ότι θα αποκτήσουν το τρίτο τους παιδί. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε λίγο αργότερα, τον Μάρτιο του 2020. Λίγους μήνες αργότερα, η Amurri γνώρισε τον Hock.

«Αφού ήταν η δεύτερη φορά που ασχολήθηκα με γαμήλια πράγματα, μού ήταν πολύ πιο εύκολο να τα σχεδιάσω, επειδή έμαθα τόσα πολλά από την πρώτη μου γαμήλια εμπειρία και γνωρίζω τον εαυτό μου τόσο καλά σε αυτό το σημείο της ζωής μου», είπε ανάμεσα άλλα ενώ τόνισε, «Δεν είχα τρία παιδιά την προηγούμενη φορά που ήμουν νύφη. Αλλά συνολικά, αισθάνθηκα τόσο ξεχωριστά που μπόρεσα να εστιάσω σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες και να κάνω την ημέρα μας πραγματικά προσωπική».

«Ο μεγαλύτερος στόχος μου ήταν να κάνω ακριβώς αυτό που θέλαμε, χωρίς να νιώθω καμία πίεση από έξω. Δεν προσέλαβα wedding planner και διαμόρφωσα μόνη μου όλη την ατμόσφαιρα του γάμου. Ήταν αγχωτικό κάποιες φορές».

Το υπέροχο κείμενο για την ημέρα του γάμου της

«Παντρευτήκαμε! Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια πώς ήταν το Σάββατο, εκτός από το να πω απλά "μαγικό". Η βροχή ήταν απρόσκλητη... αλλά τέλεια. Ήμασταν περιτριγυρισμένοι από τόση αγάπη. Εκείνη τη μέρα ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος για εμάς. Η χαρά ήταν άφθονη. Τόσα πολλά δάκρυα χαράς. Οι οικογένειές μας ενώθηκαν σε μια ατελείωτη σφαίρα αγάπης και αναμνήσεων. Γελάσαμε τόσο πολύ. Χορέψαμε. Η ολοκλήρωση ήταν παντού.

Ian, Marlowe, Major και Mateo: Είμαι πάντα δική σας. Τίποτα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένη από το να ανήκω στους τέσσερις σας.

Και στον μαγικό σύζυγό μου: είσαι η πιο βαθιά μου επιθυμία, που εκπληρώθηκε. Η αιωνιότητα αρχίζει τώρα!!!!!!

Ευχαριστούμε τους φίλους και την οικογένειά μας που αποτελούν τον περίγυρώ μας και που ταξίδεψαν από κοντά και μακριά για να βρεθούν κοντά μας σε αυτή τη σημαντική δέσμευση.

Ατελείωτες ευχαριστίες στην @taralynnlawtonphoto που αποτύπωσε την αληθινή ουσία αυτής της μαγικής ημέρας ακόμα πιο όμορφα από ό,τι θα μπορούσα να ελπίζω. Είμαι τόσο ευγνώμων».

https://www.instagram.com/p/C85oKUOMoNk/