Η Sofia Vergara έχει γενέθλια και ο γιος της είναι 32 ετών - Πόσο χρονών πιστεύεις πως είναι εκείνη;

Ανθή Μιμηγιάννη
Instagram

Πόσο γίνεται σήμερα η εκρηκτική γυναίκα που έχει δηλώσει «Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι Κολομβιανή»; Ο γοητευτικός γιος που ακολουθεί τα ίδια βήματα και η μάχη με τον καρκίνο του θυρεοειδούς. «Πρέπει να είσαι υπερήφανη για την ηλικία σου. Γιατί αν δεν είσαι, ποιος θα είναι;» «Το να είσαι εργαζόμενη μητέρα σημαίνει ότι είσαι μια σούπερ ηρωίδα» «Η ευτυχία είναι το καλύτερο μακιγιάζ». 

¡Feliz cumpleaños! για τη Sofia Vergara ή αλλιώς η εκρηκτική αυτή γυναίκα σβήνει σήμερα Τετάρτη (10/7) 52 κεράκια, και όχι, δεν μιλάμε για τα κεράκια σε ένα cupcake από το Modern Family. Η εκρηκτική Κολομβιανή ηθοποιός, έχει ξεχωριστή θέση για τους λάτρεις των σειρών καθώς μας χάρισε άφθονο γέλιο ως Gloria Delgado-Pritchett στο Modern Family. Για τον ρόλο της στην εν λόγω κωμική σειρά, έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, τέσσερις υποψηφιότητες για Primetime Emmy και έντεκα υποψηφιότητες για Screen Actors Guild Award.

Χωρίς αμφιβολία, η γυναίκα αυτή που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αποτελεί role model για πάρα πολλούς λόγους καθώς δεν είναι απλώς μια ταλαντούχα star του Hollywood αλλά μια γυναίκα που αψηφά τα στερεότυπα και εμπνέει.

Η 52χρονη σήμερα Sofia Vergara, έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο για πολλές γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα. Όμως, εκείνη δεν υπάκουσε σε κανόνες. Αντίθετα, χρησιμοποίησε την εμπειρία της μητρότητας ως κινητήρια δύναμη για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να πετύχει σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Πέρα από την υποκριτική, έχει ασχοληθεί με την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών, ενώ έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες για την προώθηση προϊόντων. Είναι επίσης γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, υποστηρίζοντας οργανώσεις που ασχολούνται με την καταπολέμηση του καρκίνου και την παροχή βοήθειας σε παιδιά.

Με το αστείρευτο χιούμορ της, την αφοπλιστική ειλικρίνεια και την απαράμιλλη αυτοπεποίθησή της, διδάσκει σε κάθε γυναίκα ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.

Κάθε της ανάρτηση αποτελεί και μια υπενθύμιση πως η θηλυκότητα και η δύναμη δεν αλληλοαποκλείονται, αλλά μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Έχοντας μια υπέροχη σχέση με τον 32χρονο γιο της, ο Manolo Vergara είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας, του οποίου η καριέρα εξελίσσεται συνεχώς. Τον γοητευτικό γιο, η Vergara απέκτησε με τον εφηβικό έρωτά της José González με τον οποίο η ηθοποιός παντρεύτηκε σε πολύ νεαρή ηλικία. Η λήξη του γάμου της με εκείνον σηματοδοτούσε και την απόλυτη αφοσίωση στον Manolo αφού η προσωπική ζωή πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Η Sofía Vergara με τον 30χρονο γιο της κάνουν πραγματικότητα το Modern Family

Χρόνια αργότερα, το 2015, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Joe Manganiello, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2014. Τον Ιούλιο του 2023, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Η Sofia Vergara χώρισε και το «γιόρτασε» στην Ιταλία με ένα αποκαλυπτικό μαγιό και τις φίλες της

Κάτι άλλο που δεν είναι τόσο γνωστό για εκείνη είναι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του θυρεοειδούς το 2000, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένεια μετά από θεραπεία.

Σήμερα, φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή της, εστιάζοντας στην καριέρα της και περνώντας χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της και τί καλύτερο από από μια υπενθύμιση σήμερα ότι η ζωή είναι μια fiesta και ότι πρέπει να την απολαμβάνουμε στο έπακρο;

¡Feliz cumpleaños! λοιπόν με κάποιες υπέροχες ατάκες της παρακάτω:

  1. Είμαι ατρόμητη, δεν παραπονιέμαι. Ακόμα και όταν μου συμβαίνουν άσχημα πράγματα, συνεχίζω.
  2. Η ομορφιά είναι πραγματικά θέμα αυτοπεποίθησης. Αν νιώθεις όμορφη, τότε είσαι όμορφη.
  3. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι Κολομβιανή.
  4. Γελάω με τον εαυτό μου. Δεν παίρνω τον εαυτό μου πολύ στα σοβαρά.
  5. Πρέπει να αγκαλιάσεις αυτό που είσαι. Πρέπει να είσαι ευτυχισμένη με αυτό που είσαι.
  6. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εκτιμούν το ότι δεν προσποιούμαι ότι είμαι κάτι που δεν είμαι.
  7. Δεν προσπαθώ να είμαι κάτι που δεν είμαι. Είμαι ο εαυτός μου.
  8. Αν έχεις ένα όνειρο, πρέπει να το προστατεύσεις. Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν κάτι θα σου πουν ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Αν θέλεις κάτι, πήγαινε να το πάρεις. Τελεία.
  9. Το να είσαι εργαζόμενη μητέρα σημαίνει ότι είσαι μια σούπερ ηρωίδα.
  10. Να είσαι ευγνώμων για αυτό που έχεις, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα.
  11. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανησυχείς για τα μικρά πράγματα.
  12. Να είσαι πάντα ο εαυτός σου, γιατί όλοι οι άλλοι είναι πιασμένοι.
  13. Η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Είναι σκληρή δουλειά, επιμονή, μάθηση, μελέτη, θυσία και πάνω απ' όλα, αγάπη για αυτό που κάνεις ή μαθαίνεις να κάνεις.
  14. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να απολαμβάνεις τη ζωή σου - να είσαι ευτυχισμένη - αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.
  15. Ποτέ δεν είναι αργά για να είσαι αυτό που θα μπορούσες να είσαι.
  16. Η ευτυχία είναι το καλύτερο μακιγιάζ.
  17. Είμαι ισχυρή, είμαι φιλόδοξη και ξέρω ακριβώς τι θέλω.
  18. Πρέπει να είσαι υπερήφανη για την ηλικία σου. Γιατί αν δεν είσαι, ποιος θα είναι;
  19. Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Είμαι ευτυχισμένη με τον εαυτό μου.
  20. Η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά είναι ακόμα όμορφη.

Η στάση της ως προς τις πλαστικές επεμβάσεις

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την θετική της στάση απέναντι στις πλαστικές επεμβάσεις, θεωρώντας τες ένα εργαλείο για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης.

Σε συνεντεύξεις της, έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο μέλλον, όταν νιώσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, και ότι θα ήθελε να δοκιμάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται ότι δεν είναι υπέρμαχος των υπερβολών καθώς πιστεύει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις πρέπει να γίνονται με μέτρο, ώστε να διατηρείται η φυσική ομορφιά. Έχει επίσης εκφράσει την προτίμησή της στο Botox, ενώ έχει δηλώσει ότι δεν είναι φαν των fillers, καθώς πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο κουρασμένο.

Σε κάθε περίπτωση, η στάση της απέναντι στις πλαστικές επεμβάσεις μπορεί να θεωρηθεί ενδυναμωτική, καθώς δίνει το μήνυμα ότι οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν πώς θέλουν να δείχνουν και να νιώθουν, χωρίς να κρίνονται ή να στιγματίζονται.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η απόφαση για το αν θα κάνει κάποιος πλαστική επέμβαση είναι προσωπική και πρέπει να λαμβάνεται μετά από προσεκτική σκέψη και συζήτηση με έναν ειδικό.

Ο ρόλος της Griselda

Στην εν λόγω επιτυχημένη ταινία του Netflix υποδύεται την Γκριζέλντα Μπλάνκο, μια διαβόητη Κολομβιανή βαρόνη ναρκωτικών. Η σειρά αφηγείται την ιστορία της ανόδου και της πτώσης της Μπλάνκο, η οποία ήταν γνωστή για την αδίστακτη συμπεριφορά της και την ικανότητά της να ξεφεύγει από τις αρχές.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι ο ρόλος της Γκριζέλντα ήταν μια πρόκληση για εκείνη, καθώς είναι πολύ διαφορετικός από τους κωμικούς ρόλους που έχει συνηθίσει να υποδύεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έλαβε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία της, με πολλούς να επαινούν την ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε έναν τόσο σκοτεινό και πολύπλοκο χαρακτήρα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης