«Seaside Soirée», Queen.gr, Protergia: Το τρίπτυχο που γέμισε με ενέργεια το καλοκαίρι!

Αν δεν είναι αυτή η πιο summery «συνταγή» που κάθε χρόνο δημιουργεί τα ιδιαίτερα parties πλάι στη θάλασσα, τότε ποια είναι;

Αν έπρεπε να δημιουργήσουμε τη «συνταγή» του καλοκαιριού, αυτή θα περιείχε σίγουρα τα εξής συστατικά: Δροσερά cocktails, βουτιές στη θάλασσα, λαμπερά parties, πολύχρωμα μαγιό ή looks εμπνευσμένα από τα summer vibes και το κυριότερο… θετική ενέργεια. Διότι, η ενέργεια είναι αυτή που μας δίνει το boost που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να αισθανόμαστε ανέμελες και να δημιουργούμε -κάθε εποχή- τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις μαζί με καλή παρέα και διάθεση.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως αρκούν τα παραπάνω «συστατικά» για να φέρουμε το καλοκαίρι στην καθημερινότητά μας και αυτό μας το απέδειξε το Queen.gr με το εντυπωσιακό «Seaside Soirée» powered by Protergia, το οποίο μας έβαλε απευθείας σε partymood και το φετινό καλοκαίρι.

Και κάπως έτσι, από τη μία το Queen.gr με το καλοκαιρινό event - «θεσμό» του, έδωσε το πιο elegant έναυσμα στην επίσημη summerperiod και από την άλλη η Protergia, ο χορηγός του event, «ένωσαν» με έναν μαγικό τρόπο, τις ενέργειές μας. Η Protergia, ως ο μεγαλύτερος ιδιώτης πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα και αναπόσπαστο κομμάτι της Metlen Metal & Energy, με πάνω από 500.000 παροχές, υπηρεσίες και προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου αποδεικνύει διαρκώς πως η ενέργεια άλλαξε και έγινε Protergia!

Αν δεν είναι αυτή η πιο summery «συνταγή» που κάθε χρόνο δημιουργεί τα ιδιαίτερα parties πλάι στη θάλασσα, τότε ποια είναι;

Ένα λαμπερό ραντεβού δίπλα στη θάλασσα

Πράγματι, αν υπάρχει ένα event που περιμένουμε κάθε χρόνο πώς και πώς για να το βάλουμε στο calendar μας, δεν είναι άλλο από το καλοκαιρινό gathering του Queen.gr, το οποίο, ομολογουμένως, φέτος ήταν πιο εντυπωσιακό, πιο chic και πιο γεμάτο με ενέργεια από ποτέ.

Στις 9 Ιουλίου, στο ολοκαίνουργιο venue που μόλις άνοιξε και δίνει τα ultra chic vibes του στο ανανεωμένο Varkiza Resort, και συγκεκριμένα στο Teddy’s Elixir by the sea, γεμίσαμε με καλοκαιρινή ενέργεια και σε αυτό συνέβαλε μοναδικά η Protergia ως χορηγός του event δίνοντάς μας το φως και την ενέργεια που χρειαζόμασταν στη λαμπερή μας βραδιά. Η Protergia μέσα από μία σύγχρονη γκάμα προϊόντων ενέργειας ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου αλλά και ηλεκτροκίνησης, smartmeters ακόμα και φωτοβολταϊκών καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών της ενώ ταυτόχρονα δίνει ενέργεια σε περιστάσεις όπως αυτή του event μας αποδεικνύοντας πως η ενέργεια είναι…. Protergia!

Τι κάναμε εμείς για αρχή; Δημιουργήσαμε το πιο chic outfit στις αποχρώσεις του λευκού και του πράσινου του lime, χωρίς να λείπουν τα glam στοιχεία, για να κάνουμε match με το αγαπημένο μας mojito. Και αυτό, γιατί το θέμα του party ήταν «cocktail attire». Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, ταίριαζε σε ένα event δίπλα στη θάλασσα, την ώρα που έδυε ο ήλιος αλλά και… μετά. Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε το πιο «ιδανικό» σκηνικό, το οποίο στη συνέχεια άλλαξε τελείως την ενέργειά μας. Continue reading…

Τελικά, μας αρέσουν τα parties

Με τα cocktails outfits μας, λοιπόν, σταθήκαμε κάτω από το stage της Billie Kark και χορέψαμε στους ρυθμούς του «Δεν μου αρέσουν τα πάρτυ», μαζί με τους συνεργάτες, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους influencers του Queen.gr… γιατί τα συγκεκριμένα parties μας αρέσουν, και μάλιστα πολύ!

Μετά το πρώτο «cheers to our mojitos», λοιπόν, που είπαμε μαζί με τους αγαπημένους μας στίχους «Και το ξέρω πως μια νύχτα σε ένα πάρτυ θα ψάχνεις να με βρεις», μπήκαμε σε extrapartymood δίπλα στη θάλασσα, υπό τους ρυθμούς του DjCharuso (CharisKyriazis), που «υπόσχονταν» να μας κρατήσουν συντροφιά για αρκετή ώρα μετά τη δύση του ηλίου.

Έτσι και έγινε, εμείς αισθανθήκαμε κάθε beat της μουσικής στην «καρδιά» μας και καταλάβαμε πως το καλοκαίρι μας δεν σταματάει πουθενά ή μάλλον, εμείς δεν σταματάμε πουθενά, φέρνοντας το καλοκαίρι στη ζωή μας, παρέα με την πιο θετική ενέργεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, φέραμε το καλοκαίρι μαζί με την Protergia, που ως χορηγός της βραδιάς μάς γέμισε ενέργεια και συνεχίζει να το κάνει για όλους μέσα από τα 85 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, το καταρτισμένο προσωπικό της αλλά και το τηλεφωνικό της κέντρο 18311 και εννοείται όλα τα online touchpoints της όπως το www.protergia.gr αλλά και τα socialmedia της.

Το πιο «λαμπερό» ραντεβού του φετινού καλοκαιριού δόθηκε φέτος, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ολοκαίνουργιο venue που μόλις άνοιξε στο ανανεωμένο Varkiza Resort, στο Teddy’s Elixir by the sea και η αλήθεια είναι πως είχε μπει εδώ και καιρό στο calendar μας. Εκεί, μαζί με την Protergia -μεγάλο χορηγό του party, λοιπόν, χορέψαμε στους ρυθμούς του «Δεν μου αρέσουν τα πάρτυ»… γιατί το συγκεκριμένο party μας άρεσε πολύ και αυτό, διότι είδαμε πώς «η ενέργεια άλλαξε και έγινε Protergia» με τα πιο positivevibes που υπήρχαν στην ατμόσφαιρα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης