Καρμπονάρα πεντανόστιμη μέσα σε 10 λεπτά !!!
Όταν έχω ξαφνικές επισκέψεις χωρίς να το περιμένω και μου λένε πεινάω αυτοσχεδιάζω με ότι έχω στο ψυγείο !!!
Και κάπως έτσι έφτιαξα την πιο νόστιμη carbonara Majenco's version ..
Βράζετε το νερό με αλάτι ιμαλαϊων και όταν είναι καυτό ρίχνετε χοντρά μακαρόνια αυτά για το παστίτσιο. Σε ένα τεφάλ που το έχετε αφήσει να καεί με βούτυρο τσιγαρίζετε ένα μεγάλο κρεμμύδι κόκκινο έβαλα αυτή την φορά συνήθως μόνο άσπρα χρησιμοποιώ και 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο. Ψιλοκόβετε μεγάλα μανιτάρια λευκά, και ανακατεύετε, (έριξα και λίγο λευκό κρασί πούπουλο τσάνταλι που είναι light). Βάζετε μια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά και 2 κουταλιές μεγάλες philadelphia, πιπέρι και 2 τυριά τριμμένα έβαλα καπνιστό και μετσοβόνε. Σουρώνετε τα μακαρόνια ρίχνετε βούτυρο μακαρόνια πάλι πίσω στην κατσαρόλα και από πάνω την σάλτσα και OMG ..
Καλή σας όρεξη .. θα με θυμηθείτε ..
Μπορείτε να με βρείτε στο www.instagram.com/majenco