Η απόλυτη συνταγή για μακαρόνια με σολομό
Μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα πως τόσα χρόνια δεν σας έχω δώσει την συνταγή μου για το πιο αγαπημένο σε όλους τους φίλους μου φαγητό που φτιάχνω. Πήγα να ανεβάσω στόρι με τις φαρφάλες που μόλις έφτιαξα και έψαχνα για το λινκ (γιατί την προηγούμενη φορά που είχα βάλει στο ίνσταγκραμ βίντεο δέχτηκα πολλά μηνύματα για να δώσω συνταγή... και σοκ δεν υπήρχε)!
Μπορείτε να χρησιμοποίησετε πένες, φαρφάλες ή ότι άλλο μικρό σε μέγεθος μακαρονικό είναι εύκαιρο.
Σήμερα έβαλα φαρφάλες σε μια κατσαρόλα να βράσει με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι Ιμαλαϊων.
Σε ένα τεφάλ έβαλα 2 κουτάκια κρέμες γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, κρόκο Κοζάνης, παρμεζάνα τριμμένη και αρκετό πιπέρι, ανακατεύοντας και προσθέτοντας συνεχώς παρμεζάνα για να γίνει κρεμώδης η σάλτσα. Κόβουμε τον σολομό (διαλέγω την καρδιά), σε λεπτά κομμάτια και τα ανακατεύουμε με προσοχή αφού έχει πάρει βράση η κρέμα με την παρμεζάνα.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια ρίχνουμε λίγο βούτυρο και ξανά τα μακαρόνια πίσω στην κατσαρόλα ανακτεύουμε μαζί με την σάλτσα και ιδού το αποτέλεσμα!
Εγγύηση, θα κερδίσετε στις εντυπώσεις.
Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε λίγο μπρικ από πάνω δίνει μια ακόμα νοστιμιά.
Μπορείτε να με βρείτε στο : www.instagram.com/majenco