Εύκολη, νόστιμη συνταγή με μελιτζάνες & παρμεζάνα
Είμαι τυχερή γιατί η Βιολογική Λαϊκή γίνεται κοντά στο σπίτι μου και εκεί έχει τον πάγκο του ο φίλος μου ο Αντώνης που έχει τις πιο ωραίες μελιτζάνες, ντομάτες πιπεριές και αγγούρια. Με προσέχει πάντα και αυτή την φορά μου έδωσε μελιτζάνες. Και από εκεί ξεκίνησε η λιγούρα μου και έφτιαξα αυτή την συνταγή που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω.
Έκοψα 2 μελιτζάνες και τις έβαλα σε ένα μπωλ με νερό και αλάτι για κανένα 20 λεπτό, τις στέγνωσα και τις βούτηξα πρώτα σε ένα μπωλ με αλεύρι, μετά σε ένα με 2 αυγά χτυπημένα πολύ καλά με πιπέρι και αλάτι Ιμαλαΐων, μετά σε ένα άλλο με φρυγανιά τριμμένη και μετά σε ένα άλλο με παρμεζάνα τριμμένη και αυτή.
Τις έβαλα σε ένα τηγάνι τεφάλ το οποίο το είχα στο χαμηλό με λάδι να καίει καθόλη την ετοιμασία, λίγα λεπτά και από τις δυο πλευρές και μπουμ το απόλυτο ορεκτικό, κυρίως νόστιμο φαγητό το οποίο μπορείτε να το συνοδέψετε με σάλτσα μαρινάρα.
Καλή επιτυχία !!!
Μπορείτε να με βρείτε στο : www.instagram.com/majenco