Σπιτικό millefeuille με φραμπουάζ!
Η συνταγή αυτή είναι της μητέρας μου και είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη. Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές που μπορείτε να κάνετε.
1 σφολιάτα κανάκη την οποία θα την κόψετε σε 4 κομμάτια και θα την ψήσετε σε ένα ταψί στον φούρνο με απόσταση το ένα κομμάτι από το άλλο. Μπορείτε να την κάνετε και με 2 φύλλα αλλά και με 4.
Τα αφήνετε να κρυώσουν και μετά βάζετε σαντιγί, εμείς χρησιμοποιούμε του Βάρσου Κηφισιάς θεωρώ πως δεν υπάρχει καλύτερη. Ενδιάμεσα και από πάνω βάζουμε τα φραμπουάζ, μπορείτε να βάλετε κ φράουλες, φυστίκια καραμελωμένα, φύλλα μέντας και ότι σας κάνει κέφι σαν την Παύλοβα που είχα φτιάξει :
Καλή επιτυχία!!!
Μπορείτε να με βρείτε εδώ : www.instagram.com/majenco