Μέσα στην καραντίνα πειραματίστηκα με διάφορες συνταγές. Είχα αγοράσει βάση για πίτσα χωρίς γλουτένη (θεϊκή!) και κάθε φορά έβαζα ό,τι φρέσκο υλικό είχα στο ψυγείο.
Για αρχή προθέρμανση του φούρνου στους 180 βαθμούς στον αέρα. Σε ένα ταψί έβαζα χαρτί αντικολλητικό μία ιδέα λάδι και από πάνω τη βάση πίτσας. Και κάθε φορά έβαζα διαφορετικά υλικά, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα και στις φωτογραφίες πιο κάτω.
Τη μια φορά έβαλα σε μπλέντερ φρέσκια ντομάτα μαζί με πελτέ, την άλλη φορά ειδική ντομάτα για πίτσα με μπαχαρικά, την άλλη κονκασέ, πάντα ό,τι βόλευε. Τυρί τρυμμένο μοτσαρέλα ή μιξ τυριών, εδώ στη φώτο έβαλα και ντοματίνια, ελιές χωρίς το κουκούτσι, μανιτάρια, λίγο λάδι τρούφας και βασιλικό.
Σε άλλη είχα βάλει μαζί με την βάση, ντομάτα και τυριά, πέστο κουκουνάρι σπαράγγια, μοτσαρελάκια. Σε άλλη έβαλα πιπεριές, μανιτάρια κλπ, πάντα ανάλογα με αυτό που σας αρέσει εσάς.
10 λεπτά στον φούρνο και μπαμ η πιο τραγανή, εύκολη και νόστιμη πίτσα είναι έτοιμη.