Καλαμπόκι ακόμα πιο νόστιμο αν το φτιάξεις με αυτόν τον τρόπο
Είναι η εποχή του Καλαμποκιού και προσωπικά μου θυμίζει παιδικές αναμνήσεις πάντα όπως τα κάστανα έτσι και το καλαμπόκι στα κάρβουνα.
Όμως αξίζει να το δοκιμάσετε και με αυτόν τον τρόπο πανεύκολα μέσα σε 10 λεπτά. Σε μια βαθειά κατσαρόλα βάζετε το καλαμπόκι ( Βιολογικό ) μέσα σε νερό και γάλα με αλάτι και βούτυρο να βράσουν όλα μαζί.
Ναι καλά ακούσατε δίνει άλλη νοστιμιά. Το γυρίζετε να μαγειρευτεί και από τις δύο πλευρές και το αλοίφετε με λίγο βούτυρο μόλις το βγάλετε από την κατσαρόλα και πασπαλίζετε με αλάτι Ιμαλαΐων.
Μπορείτε να το κόψετε με μαχαιροπήρουνο αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να το φάτε με τα χέρια.
Καλή επιτυχία ..
Μπορείτε να με βρείτε εδώ : www.instagram.com/majenco