Συνταγή για εύκολη και νόστιμη μπρουσκέτα

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για εύκολη και νόστιμη μπρουσκέτα

Συνήθως η μπρουσκέτα γίνεται με ψωμί κανονικό που το ψήνεις στον φούρνο.

Έλα όμως που δεν είχα και σκαρφίστηκα να φτιάξω με ψωμί του τόστ και ήταν πεντανόστιμο μια,ς και όπως σας λέω πάντα, όταν μαγειρεύω με αγάπη και με τις γεύσεις που μου αρέσουν πάντα το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Φρυγάνισα καλά και από τις δύο πλευρές 2 φέτες ψωμί του τοστ.

Σε ένα τεφάλ με ελάχιστο βούτυρο ( λιγότερο από κουταλιά) , ίσα ίσα για να ψήσουμε πάνω του 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.

Μετά βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με ντοματίνια βιολογικά κομμένα στα δύο, λίγο μπαλσάμικο ξύδι περίπου μια κουταλιά της σούπας, φρέσκο βασιλικό 10-12 φυλλαράκια ψιλοκομμένα, και στο τέλος μετά από 2-3 λεπτά και τριμμένη φέτα (όπως στις φωτογραφίες πιο κάτω).

Σε ένα πιάτο βάζετε τις 2 φέτες με το ψωμί και πασπαλίζετε ελάχιστα με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνετε από πάνω τα ντοματίνια με την φέτα, τον βασιλικό και το σκόρδο και λίγο φρέσκο πιπέρι και καλή σας όρεξη...

Καλή επιτυχία !!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ : www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

https://www.facebook.com/JencaMajenco