Η απόλυτη συνταγή για Κοτόπουλο Gordon Bleu αλά Wellington

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η απόλυτη συνταγή για Κοτόπουλο Gordon Bleu αλά Wellington

Σας έχω πει πολλές φορές μαγειρεύω με ό,τι υλικά έχω εύκαιρα με αγάπη και φαντασία...

Λατρεύω τη σφολιάτα πολύ μου περίσευε ένα κομμάτι και δεν ήξερα τι να φτιάξω.

Είχα φτιάξει πριν καιρό με απόλυτη επιτυχία το σνίτσελ Χόφμαν ( https://www.queen.gr/samantha-apostolopoulou/gotcha/story/195506/to-apolyto-snitsel-xofman-me-tiganites-patates )

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε και αυτή εδώ η συνταγή μου..

Δείτε και τις φωτογραφίες στην γκάλερι αν έχετε απορίες..

Δύο κομμάτια στήθος κοτόπουλο παγιάρ ( χτυπημένο λεπτό σαν για σνίτσελ ). ΠΑΝΤΑ το πλένουμε καλά αλάτι πιπέρι και από πάνω απλώνουμε να πάει παντού Dijon μουστάρδα. Βάζουμε στο κάθε κομμάτι από πάνω τυρί του τοστ 2 φέτες δίπλα διπλά και από πάνω 2 κομμάτια γαλοπούλα η ζαμπόν. Τυλίγουμε καλά σε ρολό και το βάζουμε πάνω στην σφολιάτα. Το καλύπτουμε και τρυπάμε με ένα πιρούνι. Πασαλείφουμε με αυγό και το βάζουμε σε ήδη προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα γα περίπου 30 λεπτά και καλή σας όρεξη.

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco