Συνταγή για Tagliarelle με σπανάκι: Ό,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για Tagliarelle με σπανάκι: Ό,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει

Τις προάλλες έφτιαξα τα αγαπημένα μου μακαρόνια Cipriani που υπάρχουν σε λίγο πιο ειδικευμένα σούπερ μάρκετ και ντελικατέσεν.

Η ιδιαιτερότητα τους είναι πως αν και μοιάζουν με Tagliatelle λέγονται Tagliarelle και είναι πράσινα με σπανάκι οργανικό φτιαγμένα με φρέσκα ολόκληρα αυγά.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό με αρκετό αλάτι να είναι καυτό όταν βάλουμε μέσα την πάστα για 3 λεπτά όση ώρα αναγράφει το πακέτο μαζί με μια κουταλιά ελαιόλαδο.

Σε ένα τεφάλ με λίγο βούτυρο έχουμε κόψει λεπτά τα μανιτάρια ολόκληρα με το κοτσάνι τους μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω, και αφού ψηθούν καλά ρίχνουμε αρκετό πιπέρι τριμμένο, φρέσκο σπανάκι ένα ματσάκι, παρμεζάνα και μια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά.

Τα ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε από πάνω τις πράσινες Tagliarelle που μοιάζουν και με λαζάνια.

Σερβίρουμε αμέσως και προσθέτουμε κι άλλη λίγη παρμεζάνα.

Πραγματικά είναι τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο που σίγουρα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco