Yummy συνταγή με τα Χριστουγεννιάτικα leftovers

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Yummy συνταγή με τα Χριστουγεννιάτικα leftovers

Μόλις τώρα έφτιαξα με ότι είχε περισέψει από τα Χριστούγεννα και είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένη γιατί είναι πεντανόστιμα και τα δύο !!!

Έχουμε και λέμε..

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 στον αέρα.

Πήρα τα λαχανικά Βρυξελλών τα έκοψα στα δύο σε ένα μπωλ με λίγο ελαιόλαδο, λίγο λιωμένο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, κρεμμύδι ή σκόρδο σε σκόνη, παρμεζάνα και bread crumps.

Με το μάτι είναι όλο αυτό δεν έχω ποσότητες να σας πω ανάλογα πόσα λαχανικά βάλετε.

Τα ανακατεύετε καλά και τα βάζετε σε χαρτί πάνω σε ταψί μέσα στον φούρνο για 18 λεπτά περίπου.

Σε ένα τεφάλ τσιγάρισα λίγο leftover Virginia baked Turkey που είχε φτιάξει η μητέρα μου γλασαρισμένη με σφενδαμο και τζίντερ, ανανά και κερασάκια μαρασίνο μαζί με γαρύφαλο.

Είναι αυτό που λαχταρώ όλη την χρονιά.

Έκοψα λίγο από την γαλοπούλα λοιπόν και έβαλα λίγο σφένδαμο και μετά από λίγα λεπτά την έβαλα πάνω σε Brioche φέτα ψωμιού αλοιμένη με Philadelphia και με λίγα φύλλα Αντίβ.

Την δίπλωσα και έψησα καλά και από τις δύο πλευρές και δεν υπάρχουν λόγια ..

Ότι πιο νόστιμο ..

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco