Συνταγή για Paccheri με Porcini και φυστίκια
Ίσως ό,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει σε συνταγή για ζυμαρικά είναι τα Paccheri με Porcini και φυστίκια.
Το ότι είμαι pasta lover φαντάζομαι πως το έχετε καταλάβει μέχρι σήμερα.
Αυτή η συνταγή είναι ιδιαίτερη και εκτός από νόστιμη είναι και πολύ εντυπωσιακή.
Συνταγή για μακαρόνια με μελιτζάνα και φέτα ό,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει
Θα χρειαστείτε
1 πακέτο μακαρόνια Paccheri
3 κσ ελαιόλαδο
Αλάτι
1/2 κούπα ζωμό από κοτόπουλο
2 κούπες ρόκα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι shallot
1/2 κούπα ψημένα φυστίκια
2 κσ βούτυρο
1 1/2 κούπες παρμεζάνα τριμμένη
1/4 κούπα Marsala γλυκό κρασί
1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια porcini ή royal trumpets κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
Εκτέλεση
Βράζετε καυτό νερό με αρκετό αλάτι και ρίχνετε τα Paccheri να μαγειρευτούν σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζετε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και το βούτυρο, και αφού καραμελώσουν ρίχνετε και τα μανιτάρια. Αφού γίνουν, ρίχνετε αλάτι και την ρόκα ανακατεύετε, ρίχνετε το κρασί και μετά τον ζωμό και ανακατεύετε συνέχεια .
Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα ανακατεύετε όλα μαζί με την παρμεζάνα και τα ψημένα φυστίκια και σερβίρετe με έξτρα παρμεζάνα.
Καλή επιτυχία ..